Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
HellGreg
őstag
válasz ImpersonatoR #176251 üzenetére
Igen, egyrészt karácsony van, másrészt az emberek elvertek egy csomó pénzt dobozokra, ülnek az aranyon, erre a WG-nek van pofája ilyet csinálni.
Szánalmas. -
Delávégá
tag
Miért ekkora király ez az Action X?
-
zola96
senior tag
válasz kukulec #176250 üzenetére
+1 inkabb a D54 loveget választanám, keves olyan alkalom van mikor szamit a rof igazan. Es inkabb lovok pontosabban menet kozben es gyorsabban celzok,mknt hogy fel seccel hamarabb betoltsek. Plusz jobb a pen is. De szerintem messze a legelvezhetobb med tank, foleg szakaszozas kozben ketten hárman. Istentelen nagy fun. Rapotorok😍
-
Aguinaga
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
PSN: OldSlowhand74
-
Tarill
őstag
üdv! tudna valaki adni valami részletesebb leírást hogy kell ezt a második twitches account linkelgetést csinálni pontosan? az se baj ha magyar
-
Imilenni
addikt
Ez a festés nélküli Liberté mennyire állja meg a helyét SH-ban?
Press "F" to pay respects.
-
kisküzdő
tag
Üdv urak.Először is Boldog Karácsonyt minden topic lakónak. Kérdésem lenne.
strv s1
löwe
stg
max m4 49Ezek közül mi a jobb választás ? (kreditszerzés a fő szempont.) köszönöm a válaszokat.
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
peterson79
őstag
válasz kisküzdő #176263 üzenetére
stílusodtól is függ, hogy melyik vonalon vagy jobb (TD vagy heavy vagy a többi), de szerintem a Löwe és a strv s1 a két legjobb választás...
Nekem Löwe van meg (egyik kedvenc Progetto után), még mindig egyik legtöbbet használt 8-as premium. Majd minden csatában bele lehet futni, mint ahogy a Skorpioba is, de sokat látom az strv-t is.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
És a WG "csodálkozik" miért fogy a játékos bázis.
Azért jó látni, hogy nem is gondolkodnak azon, hogy sokáig vigyék a játékot tovább... -
inferno88
őstag
Volt elég arany és megvettem a kínai 8as prémium td-t, mentek bele a karácsonyi csajok. Imádom, hogy top tierben lehet vele őrjöngeni, de 10esek ellen is hatékony. Előbb nyertem meg HP vesztés nélkül egy 2-3 vs 1-et. Ez a mozgékonyság meg beteg.
Tényleg letiltotta a CarnX-re a WG a goldot?
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Delávégá
tag
válasz BÁ Nutrition #176275 üzenetére
Jól emlékszel, 280-as alfája van míg a prém változatnak 230 csak gyorsabban tölt ami elhanyagolható. Kevesebb a prémnek a hp-ja is de kicsit mozgékonyabb és erősebb a torony. Ettől függetlenül a sima caernarvon jobb vétel funfaktor tekintetében mint a prém társa. Ezért nem értem a hájpot körülötte, főleg hogy most olcsóbban is meg lehet venni a simát.
-
Sixkiller6
őstag
az azért most meglepett h 1395 base xp nem ad Ace-t Caernarvon-nal
(4.3k dmg)[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
lacibacsi
addikt
Karácsonyra megajándékoztam magam egy utolsó (de Isten bizony utolsó!!!) 11-es csomaggal. És végre!!! Kidobta, amit már nagyon vártam! Jobban, mint a Defender-t, vagy IS-3A-t... Megjött az E25!!!
Szoktam mondani (és valószínűleg úgy is van), hogy én egy noob vagyok, de ez a TD még az én kezemben is nagyon állat. A mai ellenzéki politikai jelmondatot átköltve azt is mondhatnám: "E25 1 G". Sőt egy "rohadt kis G" Két fős szakaszban T8 ellen is halálos... I love them...Egy netről lopott képpel kívánok Boldog Karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
BÁ Nutrition
addikt
Vg ma is megsporolt nekem egy kis aranyat. Kar h festest vagy skint nem lehet venni. Mondjuk persze elvileg van valami skines mod ahol van egy rakassal ingyen..
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
peterson79
őstag
Srácok,
Azt, hogy hányszor kaptam már meg a Tank ászt egy adott tankra hol tudom megnézni? Egyelőre sehol sem találom ezt az adatot, csak annyit, hogy van az adott tankon és azon belül csak ilyen speciális jelvények, rangok stb látok.
Azért érdekelne, mert most pl Uniós küldetés a Mester jelvény. Na most amivel már korábban megvolt többször (legtöbbször) azzal futnék neki megint, mivel az esélyt nagyobbnak látom annál, mint bármi egyébnél.
-
Azt pletykálják, hogy nem ma volt az utolsó nap a tankos naptárban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Barret001
addikt
válasz peterson79 #176281 üzenetére
Wotzilla mutatja.
-
ooloo
őstag
válasz peterson79 #176281 üzenetére
Szia ,
Egy segítőkész fórumtárs már belinkelte azt az oldalt , ahol megnézheted . Úgy egy hónapja lehetett .
zodo : Nálam is minden járgánynál 4 ászt jelez .... ez valótlan információ .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
notika77
senior tag
Mert az nem a darabot jelenti, hanem hibás az oldal. A jelvények számozva vannak 1 - 3. osztály, 2 - 2. osztály, 3 - 1. osztály és 4 - ász. A Wotzilla ezt a kódot is kiírja és nem csak a jelvényt rajzolja ki.
(#176281) peterson79: Ez volt az a hozzászólás, amire ooloo utal.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz notika77 #176286 üzenetére
Igen, közben rájöttem mikor a további osztályokat is megnéztem.
Sajnos az ajánlott wot-numbers.com sem mutatja az összesített eredményt mert pl a KV-1-el ment min. 3 ászom egyike sem szerepel benne.Érdemes wotreplays-re feltölteni és idővel is rá lehet keresni pl. az első KV-1 köröm 2015-08-27
-
peterson79
őstag
válasz notika77 #176286 üzenetére
Biztos Én vagyok a béna, de hol látom a számot amit mondtok? az megvan, hogy tank ászt mutatja, de nincs mellette vagy bárhol, hogy hányszor lett csináltam, meg az important moments is megvan, bár itt is csak az utolsó 10 meccset látom.
hmm, érdekes, másnál van olyan, hogy more az imp. moments alatt, nálam meg nincs...
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz peterson79 #176290 üzenetére
Ezt már akkor is megírtuk, hogy nem tudunk olyan oldalról ami konkrétan azt írja, hogy melyik tankkal hány ász-od volt. Sajnos ez a statisztikai adat a wot kliensben sem szerepel, így a stat oldalak sem tudják átvenni. Csak saját adatbázisra hagyatkozhatnának, de ezt az adatot szerintem nem nagyon logolták, mert nem goldolták, hogy kelleni fog.
Csak az az oldal van amit a fórumtárs linkelt az előbb és ott azt lehet megnézni, hogy mikor voltak ász köreid aztán kiszámolod magadnak hogy mennyi volt. De szerintem az az oldal sem lehet nagyon pontos. -
zola96
senior tag
Régen csomó helyen lehetett különböző prémium tankok (low tierek főként). Egyre vadászok de esetleg nincsen sehol senkinek elfekvőben egy fcm pak kodja ? Gondolom gamescomok alkalmalval megszaporodik, de ebayen talaltam néhányat csak. :s
-
peterson79
őstag
-
Barret001
addikt
A barakk működését ismeri valaki? 1 üres helyem van.Vettem egy tankot,beleraktam 5 embert a barakkból,erre továbbra is 1 üres hely van a barakkban...
-
ooloo
őstag
Ilyen eset sem sűrűn fordulhat elő ... a játék beragadt ( kifagyott ) a csata kezdőképernyőnél . Tálcára tettem a játékot és megnéztem pár visszajátszást .
Ez a csata eredmény fogadott amikor kb 20 perc múlva visszaléptem :
Sebzés és felderítés ... a szerencsétlen leütközött .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
zodo
nagyúr
válasz Barret001 #176298 üzenetére
Sokáig így voltam én is de rájöttem hogy ugyanott vagyok ha át kell képezni mintha venném őket.
Mondjuk én 99% aranyért ültetek be vagy át.Más:
P.43 bis letudva.
50 csata kellett a full tankhoz és P.43 ter-hez persze tartalékokkal és az alap 100%-os legénység csak 93% első képességig jutott.
Cannone da 90/42 löveggel mentem végül de igen random mód működik mert van hogy 300 méterre pár pixelt eltalál de van hogy 100 méterről 2x mellé lő az arty-nak és ugyanez lesz a ter-en is de abban bízom hogy mozgékonyabb lesz mint a bis.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest