Új hozzászólás Aktív témák

  • Flash Gordon

    senior tag

    válasz ollie #177906 üzenetére

    Én nem néztem őt, de néztem 4-5 másikat, értelem szerűen a "nem nagyon volt ellenfe" nagyrészt abból fakad hogy nem ismerték még ki a tankot.
    Mindegyik streamer elmondta hogy mivel eddig nem látták, senki sem tudja hol kel lőni és mennyire királyság hogy a nemlétező lfp jét lövik arannyal, persze voltak meccsek ahol volt pár skillesebb ellenfél, vagy egyszerűen csak olyanok jöttek szembe mint a type, vagy kapott arty találatot stb. ott gyorsan rájöttek hogy szopás ha jön a HE, vagy ha kicsit is alá látnak.
    Mindegyik streamer meglepődött azon hogy mennyire érzékeny a tank, hogy az alja, mivel jó magasan van nagyon sokszor kap direkt találatot, pl. domb harcnál, hogy az oldalát mennyire könnyen belövik még kis szögből is, amit más heavykkel simán meg lehet tenni ennél tilos, hogy sarokharcnál a kapáslövéseket mennyire könnyen benyeli az ufp íves része, stb. Persze amikor tier 8 jött szembe akkor lehetett alázni, de hát tudjuk az mennyire releváns...

    [ Szerkesztve ]

    "...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

Új hozzászólás Aktív témák