Új hozzászólás Aktív témák

  • peterson79

    őstag

    Egyébként ki melyik csatát kedveli?

    Nekem speciel az ki van véve amikor támadás vagy védés van, csak a másik kettő, az alap két bázisos csata és az egy bázisért folyó csata van beállítva. Azóta sokkal kevesebb vesztett meccsem van. Valahogy nem értik az emberek azt hogy kell játszani - bár még így is van sok kérdéses egyén :)

    Amúgy azt is írni akartam múltkor, hogy hiába unikum valaki, az Ő átlagszázalékuk sem magasodik nagyon 50% fölé. Most meg nem keresem, de szerintem skill4ltu és Quickbaby sincs 60% felett. Az egy dolog, hogy talán többször hoznak le győztesen egy elsőre vesztesnek tűnő csatát, de ha kihullik mellőlük a fél csapat, akkor 5 vagy 6 vs 1-ben még ők sem Istenek :)

    Tegnap láttam egy olyan videót amin egy E25 14 killt hozott össze, Gleccseren. Érdekes volt és persze béna volt az ellenfél is, nem egyszer ki tudták volna nyírni, de mákja volt és nem sikerült nekik, Ő meg lehozta a meccset 6 vagy 7 ellenféllel szemben úgy, hogy a végén az utolsó MT-25-ös már 0 mp-nél tartott a bázisfoglalásnál, akkor tudta meglőni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák