Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jano_77 #173614 üzenetére

    Túl sokat gondolkozol. :D
    Pontatlan a type ágyúja ezért közepes és messzi célpontok esetén nem is éri meg célozni. Kibújsz célzás nélkül lősz aztán már mész is vissza. Meglepően sok lövést bead célzás nélkül is. A sebzést meg rábízod az rng-re, a repesz sebzése úgyis hektikus akkor is ha jó helyre lősz vele.

    Ha van idő célozni és közel van a célpont akkor meg a gyenge pontokat kell lőni és páncélozott tankok esetén (Type5, Maus, E3) érdemes lehet alájuk lőni. De ezzel a tank alá lövéssel is meg lehet szívni nekem volt hogy sikerült ellőnöm a tank alatt úgy hogy nem alatta robbant a lövedék hanem teljesen elment alatta és jóval a feneke mögött robbant 0 sebzéssel. :)

    Minél többször kell lőni, próbálkozni kell folyamatosan, blind shotokra is kiváló, lehet vele szórni a bokrokat. Sok 4-500-as sebzés összeadódik és sok lesz a végére.

    Ha a repesz ágyút használod a Type4-en és Type5-ön akkor pedig természetesen csak prém lőszerrel szabad lőni. Semmi értelme az alap lőszert használni, mert annak kisebb a sebzése vagyis magaddal cseszel ki, mert ugyanarra a lövésre kevesebbet sebzel a simával, mint gold ammo-val.

    (#173622) @peterson79:
    Ezek közül egyértelműen ezermester. A mentor még értelmetlenebb, mint a sasszem aminek azért néha-néha hasznát venni például ha látod, hogy ammo rack-je van az ellenfélnek és rámehetsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák