Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Régen én is mindenfélével mentem, aztán rászoktam arra hogy mondjuk egy két órás játszás alatt csak két tankkal megyek felváltva. Innen már csak egy lépés az hogy egy tankkal menjek sokat Ha már 90%-on vagy, akkor egy jó sorozattal egy-két órán belül be lehet húzni. Ha meg nem sikerül, megpróbálod máskor.
Nekem egyáltalán nem volt olyan hogy négy egymás utáni napon rá tudjak nézni a PTA-ra rossz emlékeim vannak arról a tankról.
H1mpi: orosz heavyvel nem is kell beszűkülni
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jimmy74
őstag
Skoda t50re mit érdemes elsőnek kifejleszteni?
Majd utána esetleg mit sorba?!
Úgy látom nagy szop@s lesz mire minden meglesz rajta....WoT:jimmbo
-
Emu
őstag
válasz jimmy74 #165202 üzenetére
T50-el addig egy kört se menj, még nincs rajta a táras ágyú. Addig csak illúzió rombolásra jó
Utána teljesen mindegy, nálam a lánc volt az utolsó.@jr1994: IS6-al szinte nem is kell szűkülni, de azon kívül minden a holdra lő
Nekem sajna nem megy, még hasonló stílus sem. Mikor IS-t és T10-t is húztam akkor próbáltam felváltva menni velük, de 4-5 kör után muszáj volt T49-el is gurulnom egyet, mert kikészítettek.
-
Plasticbomb
addikt
válasz h1mpi #165194 üzenetére
Itt HD kliens és 4k felbontás, ami normál játék alatt teljesen jól megy, csak frontline alatt esik be ilyen durván.
IS-7be csak kell egy plusz töltő. Én most anno tettem bele egy teljesen friss gárdát, állandóan van egy csomó 100as legény a sok eventből, igy azokat szoktam felhasználni...
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
ooloo
őstag
Üdv,Van itt valaki aki rendelkezik a[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Üdv,
Van itt valaki aki rendelkezik a Collector's Gem: Pz.Kpfw. IV Schmalturm közepessel ?
Esetleg vélemény ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz ooloo #165209 üzenetére
Nekem is van. Átlagos német med.
Pz. IV S. vs VK 30.01 D vs VK 30.02 MAz ágyúja jó pontos, de úgy mozog, mint egy bálna és páncélja nem sok van. Sokáig ígérték, hogy az a rács az oldalán rétegelt páncél lesz és mikor megkapta a hd modellt akkor meg is csinálták rétegeltnek.
Használható tank, de pénzt nem adnék érte. -
ooloo
őstag
válasz Warton #165210 üzenetére
Szia ,
A Panther M/10 már a garázsban ... lehet vele jó köröket menni és húzni a statisztikát . A többi Nemzet felejtős néhány kivételtől eltekintve .
kchryss : Van pár közepesem ami használható . Inkább gyűjtői darabnak nézem , mert
szerintem sem lehet vele bankot robbantani . Amolyan átlagosnak néztem én is ,
de persze szakavatott kezekben ( nem az enyémben) csodákra is képes lehet.Mindkettőtöknek köszönöm a választ ....
További kellemes estét! .
-
jr1994
addikt
Félreértés történt! A T10 csövét imádom, ahogy az IS7-ét is Alapból is Az IS-M nevű valamit pedig nem áll szándékomban kipróbálni több szar 10-es tankot nem húzok ki. Na jó még a Kranvagn-t esetleg, ha unatkozni fogok.
-
kchryss
veterán
válasz ollie #165214 üzenetére
Huhh ez azért meredek kijelentés.
Én eddig szinte csak rosszat hallottam róla azoktól akik játszottak vele.
Én csak ellenfélként találkoztam vele, de akkor sem okozott különösebb problémát az elintézése.
Cérna és a VK szerintem mindenképpen jobbak nála, is-3 valószínűleg szintén jobb, bizonyos pályákon a t32 is és bár táras tankokkal nem szoktuk összehasonlítani a nem tárasokat, de az emil és az 50100 is veszélyesebb ellenfél. Persze ez mind csak személyes vélemény.Most nézegetem a páncélmodelljét és eléggé meglepődtem. Tényleg van egy 0 mm-es sáv szemből a cső mellett jobbra a tornyon?
[ Szerkesztve ]
-
válasz kchryss #165217 üzenetére
Egy hibája van, hogy alacsony az alap penje (212), a páncélja viszont nagyon troll tud lenni, főleg sidecrape-elve, akkor szinte belőhetetlen. A tornyos weak spot sávot nem ismertem, de még egyszer sem volt, hogy ott belőttek volna.
Egyébként SirFoch mondta a streamjében, hogy szerinte a legjobb tier 8 med a Defender után, én már csak az után kezdtem el tolni vele és valóban nagyon jó tud lenni. Ha viszont nem tudsz sidescrapelni, és előhúzzák a gold ammo kártyát, akkor tök mindegy mit csinálsz (de akkor a Defendernek is annyi).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchryss
veterán
válasz ollie #165218 üzenetére
Én skill4ltu-t néztem amikor húzta rá a kiválósági jelet. Ő az elején a legrosszabb 8-as heavy-nek tartotta, igaz a végére megszerette, de azért a legjobb 8-asnak biztos nem tartja. Az obj257-nél meg pont fordítva volt, azt istenítette az elején aztán megutálta a végére. Mondjuk skill4ltu úgy általában nem szereti a heavy-ket és nem tartja magát jó heavy játékosnak.
Klántársaim nagy része elkezdte húzni és annyira utálták, hogy inkább free xp-vel mentek a 9-esre.
Viszont mint írtam én nem játszottam vele csak mások véleményére és a streamereknél látottakra hagyatkozom, így lehet neked van igazad és tényleg jó. -
Simulacrum
senior tag
Ha ugyanannyi xp-t kap több játékos, akkor mi alapján rangsorolja őket a végén a program? Most nem kellett a tízben lenni, de 3-an kaptunk ugyanannyi xpt a 9-10-11 helyen és nem tudom ilyenkor mindegyikőnket 9. helyezettnek vesz-e vagy valami alapján eldönti, hogy ki melyik helyre kerül?
-
galervin93
őstag
válasz ollie #165218 üzenetére
Egy hibája, hogy sz*r.
Lomha, lomhán fordul, végtelenségig céloz majd mellélő, ha mégsem, akkor pattan. Páncélja only sidescrape. Magyarul nulla... Szerintem fos, bár ócska vagyok heavykkel.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
-
Emu
őstag
válasz ollie #165214 üzenetére
Már előttem mindent elmondtak, egyszerűen képtelen vagyok normális kört menni vele. 2,5 sebző lövés / kör az átlagom...ez mindent elmond. Mérgemben még a tornyot és a löveget is felraktam rá freeből, de kár volt érte.
@jr1994: pedig jók azok a svédek, szerettem az Emilek előtt minden egyes medet, kedvencem a Leo volt troll ágyúval, gold igényes de nagy fun Egy ideje Emil II van porondon, de nem sietek a X-est úgysem fogom megvenni.
@kcryss: engem már lőttek be azon a környékén többször is, viszont nagy átütésű löveggel, így nem tudom a csíkot találta el, vagy alapból is bement volna.
@Haart: IS7 + sidescrape?
Csak kicsit jobban kitolatsz mint kell, és már tegy T8 is belő...íme:[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kchryss #165217 üzenetére
Ergo repesszel meglehet kuldeni? Probaljatok mar ki gyakorloban pliz
Vkval a hetvegen ugy szetszedtem full hprol kozelharcban h sebezni se tudott. Meg is lepodtem[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
KisApám
addikt
A KRVA tüzéreket tiltanám a FRONTLINE-ból.
A natúr tankok is tudnak tüzérségi tüzet tolni rád, erre még a nyomoronc +3 arty is ott van...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KisApám #165228 üzenetére
Az a kedvencem, amikor klikkelek majd azon nyomban nyomom a másodlagos tuzerseget.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #165226 üzenetére
Kipróbáltuk gyakorlóban. Hibás tanks.gg-n a páncélmodell: [link]
Előfordult már nálam, hogy egyik böngészővel a rétegelt páncélt hibásan jelenítette meg és kihagyott egy réteget, de ebben az esetben chrome és firefox is 0-nak mutatja azt a részt.Biztos, hogy nincs ott 0mm-es rész, mert nem tudtam belőni. Cérna repesszel is 100-akat vertem ott bele, szóval valószínűleg ott is 250mm körül van a páncél.
Tank inspector szerint 250mm: [link]
-
inferno88
őstag
Úgy látom warhammer party van a WG-nél. Stilizált KV2 érhető el 8k-ért BIA-s legényekkel. MésziLőri csomagban is kapható 17k-ért.
+személyes ajánlatot kaptam 2800-ért egy BDR G1 B Mordian festésre.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Simulacrum
senior tag
Vajon miért látni olyan kevés cseh tankot? Nem játszottam a játékkal, mikor bejött az ág, most meg rögtön tudtam, hogy a T50 kell nekem, ki is próbáltam teszten és nagyon tetszik, így elindultam a T6-ostól. Az is nagyon jó, sőt a T7-es T34-100 is nagyon tetszik. A 8-asról persze nem jókat hallani, de akkor is egy olyan ág, amin csak egy rossz tank van, a többi meg szuper vajon miért nem népszerűbb a játékosok körében?
-
jr1994
addikt
válasz Simulacrum #165240 üzenetére
Sok játékosnak a jobb német, amcsi, orosz tankok sincsenek meg és azokat húzzák előbb. Na meg nem olyan egyszerű a TVP-vel játszani mint egy orosz meddel. Nekem is megvan, szeretem is de ritkán megyek vele mert inkább játszok a kedvenceimmel. Így hirtelen végiggondolva hogy mivel játszanék szívesen most azonnal, csak példák: AMX M4 51, IS-7, Progetto, 430U, WZ 5A, BC, T57... Közvetlenül ezek után a TVP is ott van az élmezőnyben nálam, de így mégis ritkán kerül sorra.
-
Chris0321
addikt
De jó, hogy lenne fél órám kicsit játszani erre frissít a kliens.
-
inferno88
őstag
válasz Simulacrum #165240 üzenetére
Először a hajam téptem a Skoda T40-től, de már kezdek ráérezni. A TVP is egy ilyesmi stílus lesz(most a T34/100-nál vagyok). Eddig végülis nem találkoztam ótvar szar tankkal a cseh ágon.(A Skoda T25 egyenesen zseniális volt)
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
HellGreg
őstag
ez a shopban megjelent KV-2 (R) prémium akar lenni?
-
HellGreg
őstag
válasz BÁ Nutrition #165245 üzenetére
Csak mert 6-os prémnek pettyet drága majd 8 ezerért... Mint egy 8-as prém med kb.
-
BigStraw
senior tag
Üdv. Bocsánat a láma kérdésért, de nemrég kezdtem a játékot. Szóval videókat is néztem tanulás céljából, de még nem tudtam rájönni arra, hogy mikor mondják, hogy átütöm a páncélját, akkor az konkrétan mit jelent? Tehát repesszel átütöm és aztán már tudom sima lőszerrel is belőni, vagy ez, hogy müködik? Köszi a válaszokat előre is. Remélem érthetően írtam le.
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest