Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz po1son #150977 üzenetére

    Bocs, a válasz Orlinnak van szánva, csak félrenyomtam.

    Asszony laposán is win10 van, igaz, neki egy régi AMD-s vga van benne (valami 7400-as széria), de a hétvégén egyszer csak eldobta a drivert. 1024x768-ban indult, torzult képernyővel, és arra panaszkodott, hogy nem elérhető a grafikus chip. Megnéztem eszközkezelőben, erre ott hibátlannak mutatja, ellenben az Intel HD graphics-ra odatette a kis felkiáltójelet. Mondtam neki, driver frissítése, erre beszólt, hogy már a legfrissebb van fent, és levette a felkiáltójelet a GPU-ról. Persze a rendes vga továbbra sem ment. Arra is nyomtam egy driver frissítést, az be is frissült, majd azt mondta, hogy le van tiltva a grafikus vezérlő. Nyomtam egy OK-t, persze az eszközkezelő szerint nincs letiltva, és "Az eszköz megfelelően működik". És tényleg, azóta sincs semmi gondja.
    Nem baj, ha nem érthető, amit írtam, mert kb én sem értem, de ez történt. :F
    A lényeg, hogy úgy néz ki, a legutóbbi nagy win10 frissítés valamit elkevert a drivereken, de egy update-tel megoldható. Tedd azt te is, utána mennie kell!

    Ui:
    Ja, ha friss rendszerrel is ugyanaz a hiba, akkor lehet akár a VGA is. Próbáld meg másik játékkal is! Vagy csak a WoT caraxik a VGA-val?

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák