Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz galervin93 #150662 üzenetére

    Akkor én visszakérdezek. Ranked 5 csillagon kevesebb volt a nagy arányú győzelem/vereség? :)
    Első szezonban eljutottam odáig és sajnos ugyanolyan sok volt ott is ezekeből a csatákból. Ezek szerint a skill sem számít. :D
    Az a helyzet, hogy randomban 15v15 nem lehet olyan mm-et csinálni ami kizárná a nagy arányú győzelem/vereség csatákat. Ha ugyanazok a tankok lennének mindkét oldalon, ugyanolyan tudású játékosokkal és a még a pálya is szimmetrikusra lenne megszerkesztve akkor is lennének ilyen csaták.

    Ezzel együtt a jelenlegi mm szerintem sokkal jobb, mint a régi és minden módosítással egyre jobb lett. A kindulási feltételek most már sokkal egyenlőbbek és ennek én örülök, még akkor is ha skill alapú mm szerintem sosem lesz. De ha lenne sem biztos, hogy jobb lenne, mint azt fent írtam ranked esetében.

    (#150664) @robogo81:
    Próbaképpen én is megnéznék egy teljesen kiegyenlített mm-et, már csak azért is, mert lehet kiderülne, hogy ugyanúgy nem működne mint a mostani. :)
    Elég egy rossz döntés egyik oldalon, elég ha jó helyen gyorsan pusholnak a másikon és hógolyó effektus alapján már meg is van a nagy arányú győzelem/vereség. Illetve az is kérdés, hogy mennyire lenne lassú egy ilyen mm, csúcsidőben még talán találna megfelelő csapatokat 1 percen belül, de csúcsidőn kívül ha ritka tankkal mennl akkor percekig malmozna mire bekerülnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák