Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz jano_77 #136350 üzenetére
Legyél prémium tag és akkor ki tudod szűrni amit írok. De most komolyan, te már mindenen besértődsz? Írtam egy félig poénos választ, valószínűleg mod még nincs rá.
(#136353) Imilenni: persze, elég béna volt. A képhez: a 6-os 7-es svéd TD-knek van vagy 20mm páncélja, azokat bármi belövi repesszel.
Mondjátok hogy nem lehet heavy-vel játszani az artyk miatt, úgyhogy most csak azokkal játszottam.
Kép 1 mines 3 arty, Kép 2 3 arty de ez ensk itt sok vizet nem zavartak. Ezen kívül a 9 csatámból egyszer volt 2 arty, a többiben egy vagy egy sem. Nem zavartak különösebben. Ja, és lightból sem volt sok, sokszor egy sem. Illetve mentem a végén egyet Grillével, mert full 10-es csatában nagyobb az esély a küldetésre, persze hogy tele volt 8-asokkal
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Dr.Én
veterán
Fene ki van ezen a 8-cal Skodával..elég Gold igényes.... semmit se akar belőni...
WOT: kissio
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz SoulReaver #136344 üzenetére
Hát, ha jön pár arty hater es ugyanazt mondja, attol még nem lesz igaz. Pedig lenne rá mód, fentebb irtam...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Jolet
őstag
tud valaki működő battle assistant linkelni?
letöltöttem a legfrissebbet és a resmods mappába másolva betöltéskor kivág a fenébe, a sima modsba másolva meg nem működik
ez a beépített szarság nagyon gázWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
emre
veterán
válasz jano_77 #136358 üzenetére
Szerintem is egy kalap szar a gyári.
(#136357) Jolet
A fentiekből adódóan már kerestem, de nem találtam. Valószínűleg kell még egy kis idő mire készül újabb verzió. Nem adom fel, mert a szerver oldali célkereszt is van külön, mert abból sem az igaz amit a wg használ.
mod: nem voltam valami figyelmes.
[9.18] Battle Assistant v.1.3.9 — best modification[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
lacibacsi
addikt
válasz Dr.Én #136345 üzenetére
Gratulálok! Szorgos népünk győzni fog!
(#136358) jano_77: A beépített arty mod-tól egészen egyszerűen tengeri beteg leszek 10 perc után...
(#136362) Jolet: Aslain azt írja, hogy fogadjuk fenntartásokkal...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
emre
veterán
válasz Jolet #136362 üzenetére
Ezt a részét nem is figyeltem, hogy 7 naponta aktiválni kell.
De ez nálam nem a bátorságról szól, én elvből nem használok hasonló dolgokat.(#136365) rlazol
Csak utána tegyen ki az off-ba hogy kit tiltott le, mert én például feleslegesen senkinek sem fogok válaszolgatni.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jr1994 #136347 üzenetére
en azt sajnalom ha a wotnal ilyen bafaxul oldottak meg h nem tudom visszanezni a korabbi verziok gyoztes csatait, pl a multkori scorpio aszt szivesen visszaneznem de mar nem tudom.. mar eleg sok el van mentve csak minek, erre van vmi epkezlab megoldas?
ill lassan gondolkodom h elkezdjem a grille agat is a nemet vonalon, bar igazabol csak borsigtol felfele szimpatikusak a tankok, asszem kb tier 6os td az meg valami rohelyesen is nez ki hatalmas badoglemezzel fel van huzva az oldala, full idiotan nez ki, ellenfelkent mindig szet szoktam gyalazni.. szal tartok picit attol az agtol bar itt azt tartjak jobbnak, meg nem jottem ra miert
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
szbalogh
addikt
Lehet, hogy maradi vagyok de eddig azért nem lehetett soha toptier egy light tank, mert túl erős lett volna a többihez képest. Erre most minden ötödik körben azok vannak fent, ráadásul jó kis erősítést is kaptak...
Mi erről a véleményetek?
E3-al szinte csak koncnak vagyok a pályán, jó a Maus még örül is ha mindenhonnan lövik de azért ez túlzás.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
lacibacsi
addikt
válasz BÁ Nutrition #136367 üzenetére
Már hogy ne tudnád megnézni! Katt ide és töltsd le a neked megfelelő klienst! Egy hátránya van: ahány verzió, annyoszor 10 GB a merevlemezről... Az adott replay fájlt mindig az adott verzióval futtasd és láss csodát!
Hupsz! A 9.17 még nincs fent. Mondjuk csak idő kérdése...
[ Szerkesztve ]
-
válasz szbalogh #136368 üzenetére
Szerintem még jobban elcseszték a játékot. Persze igazából hosszabb távon látszódik a hatása. Az artyk kifejezetten buffot kaptak. Kipróbáltam, úgy stunoltam, criticáloztam és sebeztem (bár utóbbit alig), hogy a tank a ház túloldalán volt!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
lacibacsi
addikt
válasz BÁ Nutrition #136373 üzenetére
Igen. Amelyik verzió alatt futottad a kört, olyan verzióval kell lejátszani...
-
robogo81
senior tag
válasz BÁ Nutrition #136373 üzenetére
Szerintem elég a 9.17,az alverziók nem érintettek pályákat.Max kiírja hogy nem azonos verzió,mint eddig ha volt valami eltérés,csak lehet valamit hibásan rak ki,mint a fogyókat/álca-csigaszem.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
BÁ Nutrition
addikt
t-28 easy botcamp 24k kreditert, durva lesz h alig latok eztan tier6os tankot vele...
[link]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jimmy74
őstag
Első játék nap a patch óta....Hát...
Csak artykkal játszottam kíváncsi voltam a módosításokra.
Személy szerint nekem negatívum az egèsz.
Kevés sebzès.meg a legrosszabb az a kiszolgáltatottság hogy lerohannak ès egy 500 HP -s ellent nem lehet kilőni.
Másik oldalról nem tudom de gondolom nagyon zavaró lehet ez a rengeteg arty lövès ès kábitás mert pontosabb ès gyorsabb reload van ès több az arty csatánkènt.
Majd minden csatában 3 arty volt lehet hogy ez laposodik de most rengeteg van.
Mèg jobbannál felgyorsult a játèk sok light miatt is hát nem tudom hova tart ez a játék.
Kíváncsi leszek holnap megpróbálok nehèzzel meg közepesnél játszani mit.mutat ebböl a szemszögből az egèsz.
Egyre rohanósabb lesz a játék ...WoT:jimmbo
-
Megint baj van az EU szerverekkel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchryss
veterán
Nem azt mondtátok a patch előtt, hogy sz*rrá lettek nerfelve a lightok és csak a hülyék játszanak majd velük? Most meg kiderül, hogy a nerf ellenére is op-k lettek?
Jó lenne már nekem is kipróbálni az új verziót, mert rajtatok nem lehet kiigazodni. -
Flatron710
tag
válasz ollie #136379 üzenetére
Igen! 2 napja is ugyanez volt. Szakaszban játszanánk és 5-8-10 percig számol az MM és SEMMI! Nem lehet kilépni a szakaszból, nem lehet a keresést megszakítani.
Ha kilépünk a játékból akkor még 5-10 perc után is visszatölti a szakaszunkat ami még mindig számol és ismételten nem lehet belőle kilépni.
Szánalmas. Ilyen dolgokat a patch előt azért nem nagyon produkált a játék.Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Zolee_70
senior tag
EU1 down, menetrendszerűen....FU WG
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zolee_70 #136386 üzenetére
nekem is vmi gebasz lett, belepes csataba, de csap porog az a lofax. es kilepni se lehet mintha lefagyott volna a jatek, meg a szamlalo se indul el h mióta var a csatara
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
NEOSIGNAL
tag
Nagy nehezen elindult a számláló de 10 perc után sem semmi.most nem lehet kilépni a várakozásból.
-
válasz kchryss #136384 üzenetére
De, egy csomóan azért sírtak, a streamerek többségét is beleértve, hogy mennyire rosszak lettek a lightok. Erre olyan csatákat tolnak, hogy csak pislog az ember. Bónusz, DezGamez most csinált egy youtube videót a tier 10 lightokról, melyben végig sír, hogy milyen szarok, nem mer velük 1-1-ben egy med ellen menni, meg ilyenek, aztán közben bemutat 2 olyan csatát, ahol nagy részben ő hozza le a lighttal a csatákat. Komolyan, ezeknek teljesen elment az eszük.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz kchryss #136390 üzenetére
A wz 131 a nagy ágyú elvételét becumizta.
A kis ágyú most annyi alatt tölt mint a nagy ami volt. A nagynak volt 181 penje és 250-s sebzése. A kicsi most 159/200.
Azt nem tudom, hogy a 9-10 medekkel mi a szitu. De a kis wz biztos nem örül.
De ott a notes abból kiderül, hogy a meglévő lájtoktól milyen ágyút vettek el. Amiket meg meghagytak ott a töltési időt is emelték, meg a célzásit is.Amd - Radeon - Ryzen
-
kchryss
veterán
válasz Gyuri27 #136392 üzenetére
Viszont cserében a meccseik harmadában top tier-ek ami eddig szökőévente fordult elő ha olyan +1-es szintű csatába kerültek ahol nem volt +1-es tank.
(#136391) @notika77:
Te említetted anno teszt szerver kapcsán hogy nagyon gyorsak lettek a csaták és nem tudod hogy azért, mert teszt szerver vagy ez az új lightok hatása. Most ahogy olvasom mások is panaszkodnak, hogy felgyorsult a meta. Ennek mondjuk nem örülök. Én a lassabb tempót szeretem.[ Szerkesztve ]
-
Fücsök007
őstag
Karikát kérdezték egy lehetséges magyar fejlesztési ágról.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #136387 üzenetére
gyakorlatilag egy oraja lockolta az accomat a rendszer, gratula, eu-2re se enged be, mert egybol atrak az eu 1re ahol varakoztat es nem enged kilepni
frenetikyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jano_77
nagyúr
mi a szar van ezzel a tróger játékkal!? Este nem lehet játszani, mert lehalnak a szerverek!? Ezért vajon hány nap prémium napot fognak jóvá írni?!? EU1-en mondom elindítom a csatát ----> fogaskerék forog több percig, semmi ----> kilépek CTRL+ALT+DEL és újraindítom ----> belépek EU2 ----> fogaskerék és kiírja, hogy be vagyok jelentkezve a másik szerveren...kis idő eltelik, mégis beenged. ----> itt még mindig a csatába lépésre várakozik ---y mondom Kilépés ----> és ismért pörög a fogaskerék és SEMMI!!!! WTF?!? FU WG
Hogy van az, hogy ezek a retkek, soha nem tudnak kiadni egy hibátlan verziót sem?!?! És már a 9.19 kiadását is megadják előzetesen. NICE"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
sequator
senior tag
válasz BÁ Nutrition #136395 üzenetére
Én most léptem be, indultam volna csatába de a Queue ablak már nem jelent meg, csak egy Joining felirat.
Csak alt+F4-gyel tudtam kilépni. Visszaléptem, akkor már rögtön a Queue képernyőre tett, vártam egy darabig, aztán Exit Queue. De az meg kiakadt az Exit feliratnál. Alt+F4 megint, relog, eredmény ugyanaz.Valakinek ötlete a supportnak íráson kívül?
Szerk: még meg várom az 5 perces queue limitet, hátha utána visszadob a garázsba.
sautia
[ Szerkesztve ]
sequator
-
sequator
senior tag
Lol: A szerver nem érhető el tervezett karbantartás miatt.
sautia
sequator
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Monitor hiba topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs