Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    válasz rlazol #126015 üzenetére

    + Sixkiller6 : Nem akarok hülyeséget írni de azt hiszem az egyiknél rápillantottam a statisztikákra és az biztos hogy pozitív volt javarészt , eladási arányra már nem emlékszem nem is igazán foglalkoztam vele mert az ilyen emberek akik ezt használják ESL-en belül kapásból elhasalnak , lanokról nem is beszélve ;] Működni lehet hogy működik (valóban kételkedek benne ). Nem olyan rég a WG elkezdte kiszűrni a warpack és tiltott módokat használó játékosokat tehát ha meg is veszi az idióta a warpacket játszik vele egy hetet vagy pár napot például és kapja a bannt 1hétre aztán örök bannt kap ha továbbra is folytatja a használatát. Én úgy hallottam hogy a bann rendszer működik de hangsúlyozom csak hallottam egy statisztikát vagy cikket semmit nem láttam első kézből.

    Jelenleg T8nál tartok karácsonyfa ügyileg 3svéd csajszi kávézik a barakkokba de még szinte nem is játszottam. Az feltűnt hogy minden egyes meccsemen kaptam valami bónuszt de nem foglalkoztam vele. Nem rég csináltam egy log in/out-ot és azóta dobta be ezt a diszítgetős cuccot. Tömören szimpla craft rendszer , szerintem nem nehéz kimaxolni legalábbis eddig nekem T8és fél szinten minden erőfeszítés nélkül sikerült elérnem.

    T1-T5 - ig vannak karácsonyi díszítések amiket szerezhetsz meccsenként a küldetések teljesítésével ahogy néztem némelyiken van CD ami több dobozt ad.
    5 db tier 1es dísz = 1db tier 2es díszt ér. Így tovább ;]
    Pofás dolognak tartom főleg hogy minden meccsen kapok valamilyen boostot legénység/free exp. Pénzt viszont biztos hogy nem fogok érte adni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák