Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz jano_77 #125299 üzenetére
Egyértelműen a nagy ágyú. Ha pedig berak T10-be keményebb ellenfelek ellen akkor nem szabad szégyelni: már induláskor tölteni kell az aranyat. Mondják itt az okosok, hogy az arany nem csodaszer, de nekem mikor elkezdtem a 1390-nel intenzívebben használni a prémlőszert érezhetően megugrott az átlagsebzés. Mivel APCR , így attól sem kell tartani, hogy megtréfál a rétegelt páncél.
A tárazást meg szokni kell, legalább gyakorolsz a Batchat-ekre.Más:
hát nem gondoltam volna hogy ez az AT ág ilyen kínszenvedős lesz. Még csak az AT-8-ál járok, de már sírhatnékom van néha. Az hogy lassú, az egy dolog. De jobbára boldog-boldogtalan belövi (még ha a kéményt el is dugom), cső kitéríthetőség nudli. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Hosszú út lesz.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
galervin93
őstag
válasz jano_77 #125297 üzenetére
Hú de morci vagyok, egy hosszú hozzászólásom szállt el az előbb...
Az ágyúról a fontos dolgokat már leírták, de én legfőbb fegyverének az álcát tartom. Pici vagy, bárhol elbújhatsz, még csak sejteni sem fogják, hogy ott vagy. És szerintem sokkal jobbat tesz az ember a csapatnak azzal, ha segíti őket az ellenfél pozíciójának felderítésében, mint esetleg lő 1000-1500-2000 sebzéseket. Ezek a sebzések egy T10-es meccsben nem számottevőek, ellenben pár ezer szpot már az lehet, ha olyanokat villantasz, akiket amúgy nem is látnának. Persze véennyóc nem jár érte, ki-ki dönt afelől, melyik a fontos...
Itt egy tegnapi karika Westfieldről. Szpot, utána meg megnyertem a csatát a csapatnak. Persze csak 'ócska' 1400 sebzés, nem egy efütyi-növelő meccs. Nem azt mondom, hogy ez az etalon, hibáztam párszor, de okosan használva ez a gép mindenütt megállja a helyét.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
po1son
addikt
válasz galervin93 #125305 üzenetére
A wn8at nem befolyásolja a spot dmg!? Ez nekem új vagy eddig is így volt?!
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
-
DaveHutt
őstag
válasz jano_77 #125297 üzenetére
Autoloadernél nem a dpm számít, hanem a burst, vagyis a klip potenciál. Arra készülj, hogy a fostalicska 90 mm-es minden tekintetben rosszabb soft statokban, mint a 75 mm-es, hagyj időt neki célozni, illetve mindig a lehető legközelebb durrogtass az ellenséghez.
A hosszú reload pedig azért van, hogy ellensúlyozza, hogy ki tudsz szedni egy tier 8 mediumot 14 sec alatt. Mellesleg a Batchat ehte ugyanez a játékstílus ezzel a reloaddal, érdemes szokni.
Annyi hogy számomra elviselhetetlen volt az ágyú átütése AP-val, ezért a második 200k xp-t az AMX30-hoz APCR-ral csináltam.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz DaveHutt #125308 üzenetére
Yep, az a 14 mp sajnos picit sok, ez jó rof-fal rendelkező gépektől két lövés bekapását is jelentheti (Bulldog még kellemetlenebb, ahogy a 13 57 is utálatos dög, meg persze a T49, ha csak a lightokat nézzük, de ugye vannak ruszki medek is, meg sok egyéb mahina...), míg mi nem biztos, hogy minden lövedéket sebzésre is tudunk majd váltani ezért cserébe... (És itt nem is feltétlenül a nem penetráló AP-ról van szó, hanem a világ f...ra elszálló lövedékekről, akkor aztán mindegy, hogy AP vagy APCR...)
Egyébként az a tuti, ha mondjuk 1000-1100 sebzéssel számol az ember, nehogy kellemetlen meglepetés érje. Persze így meg ott marad egy(-két) lövedék, ami szintén kellemetlen tud lenni... Kényes az egyensúly, nehéz (nem lehet) igazából okosat mondani. Helyzete válogatja, hogy mikor kell újratölteni. Általában ugye helyváltoztatással csapja agyon az időt ilyenkor az ember, de ha esetleg van rá lehetőség, én szoktam szpottolgatni is - ahhoz nem kell lőszer. :-) Csak ne vegyenek észre, ilyenkor még neccesebb, letolt gatyával nem rángatjuk az oroszlán bajszát...[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jagada
addikt
válasz galervin93 #125311 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy nekem már többször fogyott el csata végére a skulló. Xar ügy amikor az elhullott csapat tőled várja, hogy lehozd a meccset, de max csak csúnyán tudsz nézni, mert nincs már lövedéked és rammolásra nem igazán alkalmas.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jano_77
nagyúr
válasz jagada #125312 üzenetére
Én pont tegnap este jártam így a kis tesóval (1375), hogy a végére egyedül maradtam egy AT15 és egy fullos ELC-re, de nem volt lőszerem már, így csak elbújni tudtam egy nagy bokorba, hogy észre ne vegyenek. Igaz előtte még létszám fölényben voltunk, mert volt még egy T-44-ünk, aki nem tudott az AT15 mögé kerülni és szépen kinyírni, illetve egy igaz low HP-s Löwe, de az ELC simán kifilézte.
Azért mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsokat, amit természetesen majd megfogadok és akkor a 90 mm-est fogom feltenni. Nem ismertem még, azért is kérdeztem, mert szerintem jobbaktól vagy olyanoktól, akik már használták, ismerik, nem szégyen kérdezni.
A 1375-el pedig tényleg nem éreztem még annyira kínosnak, hogy T10 csatába dob, ezért is kérdeztem, hogy érdemes vagy felejtős próbálkozni a nagy tesónál is. Akkor nem.
Amúgy nekem az elsődleges célom - tudom most sokan felkapják majd a fejüket - nem a BatChat, hanem az AMX 30 és 30B! Teszt szerveren korábban próbáltam mindkét med ágat és a Bat nagyon nem bejövős volt, viszont a 30 és 30B nagyon tetszett, remek volt. Ezért feléjük veszem első sorban az irányt, csak utána a Bat irányába.Szerk:
Illetve elolvastam rosszpénz értékelését a wotinfo.hu oldalon és az volna még egy kérdésem, hogy inkább aktív spotra szereljem majd vagy jobb a passzív spot?!? Kérdezem ezt azért, mert ugye a fordulási sugara állítólag botrányos és sebességben sincs a top-on a light mezőnyben!?
Viszont baromi jó az álcája és a látótávja sem rossz, főleg BIA és Venti segedelmével. Érdemes esetleg Csigaszemet tenni akár Optika mellé vagy helyett!? Sajnos olvastam, hogy Vert.stabi nem szerelhető fel rá - elég szomorú - így csak Célzásgyorsítóval lehet némileg javítani az amúgy botrányos célzásidején. Ezt gondolom, akkor nem nagyon kellene lehagyni róla!?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
erik365
senior tag
Tiger P-re melyik a legjobb ágyú? Úgy nagy álltalánosságban.
Kezdő vagyok még, csak tetszik ez a játék.1.4 T-jet M32
-
jano_77
nagyúr
válasz rlazol #125304 üzenetére
Mert úgy ismersz drága Laci barátom, hogy én TD stílusban tolom ugye!?
(#125305) galervin93: köszi a linket, majd ha gép elé kerülök és lesz időm, mindenképp megnézem. Esetleg, ha van még jobban sikerült csatád 1390-el, szívesen megnéznék még egyet kettőt, tanulás célzattal. Esetleg, ha másnak van, azt is megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Warton #125316 üzenetére
Vagyis a Célzásgyorsító fontosabb mint mondjuk a venti!?
30B nekem is jobban bejött a teszten mint a Bat. És szerintem a játék egyik legszebb tankja. (ok az a dudor nem kellene a fejére, de ezt leszámítva nagyon pofás)[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #125313 üzenetére
Én használtam csigaszem-optika-venti, csigaszem-álcaháló-venti, optika-célzásgyorsító-venti felállásban is. Minimális különbség van köztük, mindegyik felállás használható. Ha álca skill fullos a legénységen akkor az álcaháló felesleges. Én végül az elsőnek írt felállásnál maradtam. Attól függ milyen stílusban akarsz vele játszani. Ha tudsz vigyázni a tankra és csak biztos célpontokra lősz teljesen beszűkülve, akkor érdemes kávét rakni bele és ezzel az első felállással futtatni. Ez alkalmas passzív és aktív spotra is. Ha nincs türelmed kivárni a célzókör beszűkülését akkor a harmadik felállás.
A legjobb az ha kipróbálod az első felállással és utána ha nem tetszik, akkor a csigaszemet ingyen cserélheted célzásgyorsítóra. -
kchryss
veterán
Cheat bannolt eu játékosok listája: WoT Cheaters
Nem tudom mennyire hiteles. Minden esetre elég érdekes, hogy ahogy nézem többnyire a gyengébb játékosok használtak csalásokat és az sem segített rajtuk sokat.
Aztán az is lehet hogy a jó és/vagy aktív játékoskat direkt nem bannolták még első körben. -
nanus
senior tag
-
galervin93
őstag
válasz kchryss #125320 üzenetére
Nekem a harmadik, optika-célzásgyorsító-ventilátor trió van fenn. Jelenleg 478 m ezzel a látótávom, és ez ugye mozgás közben is megvan. Az álca majdnem mindenkin 100% (2*100 + 1*98), így álcaháló abszolút nem szükséges. Célzási időm BiA + kávéval 2.4 sec, tár töltés 38 sec. Tűzoltó helyett van bent a kávé, mellette nagy javító és nagy elsősegély van. Előbbi az esetleges motor-track miatt szükséges, utóbbi meg a jól irányzott robbanó lövedékek miatt.
Tűz ugyan előfordul, de nem vészes. Ha nagy kaliberű lövedék talál be hátsó fertályon, már úgyis mindegy... Bár kaptam én már 800+-os lövést Grilletől, leégtem 20 hp-ig, megjavítottam mindent a javítóval meg az elsősegéllyel, és folytattam tovább a meccset. De ehhez szerencse is kell. T49 nagyon kellemetlen tud lenni, ha betalál, bár okosan hintázva néha el lehet kerülni, pláne ha gyengébb játékos az illető.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Jadro
veterán
Éreztem, hogy fun lesz ez a német 4-es arty. (Pz.Sfl.IVb) 6. körre megvan a tankász, pedig a legények még igen harmatosak. Még a 100% is messze...
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
jagada
addikt
válasz jano_77 #125315 üzenetére
Azt még nem említette senki, hogy mindamellett, hogy kevés lőszer fér bele még rohadtul drága is. Nekem eddig a legköltségesebb tankom a kis görcs. A 13 75 sokkal hatékonyabb és olcsóbban fenntartható tankocska T8-9-ben mint ez T10-ben. Nyertes csata is lehet simán -60- 70k kredit prém nélkül úgy, hogy csak a fele lőszer gold ammo.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Az acèlnővèr "kompatibilis"a BIA-val ha mindenki 100%on van?
Vagyis pl 3pasi még egy csajszi elit alakulat?WoT:jimmbo
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy a Maus buffot kap, ez mikorra várható?
Object 260-as küldetésekhez kellene, de a buffig várnék a vásárlással.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
nightmare13
őstag
Crusader SP-n ki akartam húzni a nagyobb gun-t, hát az a csata, amivel összejött, ez lenne
Tudom, hogy nem egy nagy was ist das, de azért mégis csak ugyanazzal az ágyúval volt, ami a Bishopon meg az FV304-en van
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
DaveHutt
őstag
válasz jano_77 #125313 üzenetére
Jó tank az AMX 30 és a 30B. De még egy olyan tank, mint a Batchat nincs a játékban. Az érzés, amikor szembe jön az OP statpadder ruszki med, és mindketten tudjátok, hogy ki fog meghalni az megfizethetlen. Meg amikor egy clipből kiszedsz három-négy tankot, és rajtad fordul a meccs, majd röhögve elszaladsz újratölteni. Párját ritkító a Batchat, semmiképpen se hagyd ki. Az előző kilences is kikúrt jó.
-
Sixkiller6
őstag
válasz Barcelona95 #125332 üzenetére
9.17 ben nem volt róla szó, messzebbre nem látni
- no es importante -
-
jr1994
addikt
válasz DaveHutt #125336 üzenetére
Vártam már hogy valaki a védelmébe vegye a batmobilt bár ma épp kegyetlen bénán ment vele, összességében nálam simán top3-ban van az összes tank közül. Nem tudom megunni
Ez a heti küldetés amúgy pont úgy van kitalálva, hogy nekem ne legyen meg. Már legalább második este hogy 9 győzelemnél megunom hogy nem jön össze a tizedik.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
BÁ Nutrition
addikt
Kv220 h teljesit a ruszki churchillhez kepest? Elvileg ez lesz a mai menu. Mindketto tierlimites?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jagada
addikt
válasz BÁ Nutrition #125342 üzenetére
Saját tierben a tomatok ellen jól lehet vele darálni, akik nem tudják, hogy a tornyát kell lőni.
-
zodo
nagyúr
Pont ugyanannyiba kerül mint a The Cherry On Top csomag.
6000 + 1000 gold + 30 nap prém = 9,412.78 FtMai kód darab azaz a harmadik részlet: 3L
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Jól látom hogy ezt most külön nem árulják?
-
Sixkiller6
őstag
erről a kv220-2ről tud vki vmi jót mondani, annyira tetszik, csak kéne kis rábeszélés
mondjuk az ára nem tetszik- no es importante -
-
fradi81
veterán
válasz Sixkiller6 #125348 üzenetére
sidescrape-több ezer hp lepattanó, van még kérdés? 6-os tankok gyengébb részeit kell lőni mert az átütése kicsi, de ez gondolom már megy
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
jagada
addikt
válasz Sixkiller6 #125348 üzenetére
Lehet vele pedózni a kis piroskákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest