Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
És hosszú idő után újra 300k felett.
És még azt sem mondhatom, hogy olyan jól működött a hajó mert 113HE találatból 20 tűz az édes kevés. Egy sima 40%-os gyújtással ez 400k lett volna.
[Replay][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Véletlen megvettem a Kearsarge-t, vissza lehet váltani valahogy?
-
törölt tag
-
törölt tag
És jött a ticketre a válasz!
"Hajót eltávolítottuk, szenet visszaadtuk..."Ez nagyon gyors volt, a support előtt le a kalappal!
Szerencsétlen még karácsonykor is az idiótákkal foglalkozik!Egyébként tengeralattjáróra szeretném beváltani a szenemet!
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
Kolbi_30
őstag
Es ismet 2 meccs a kivaló 300 meccses emberek kozött..de volt legalabb 1 aki 2200 meccsbol epp elkapta a 41% wrt..szanalom..ma is kar volt belepnem..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
scyllarus
veterán
válasz #21346560 #52963 üzenetére
A legközelebbi esetre írtam, hátha nem ment el a kedved végleg a nézegetéstől.
Működik, csak a Purchase gombot kerüld"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ddt500hu
veterán
Csak nekem laggol a játék?
-
sh4d0w
félisten
MUNERA1SANTAPIRATE
https://www.coreinfinity.tech
-
scyllarus
veterán
válasz Kolbi_30 #52971 üzenetére
Nem szoktam megnézni mindenkit, csak a kirívóan idiótán viselkedőket.
Félek, voltak még. De mindig így vannak elosztva, bárki is győz, ritkán veszít 3-nál több hajót."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ddt500hu
veterán
Annyi bizonyos, hogy teljesen mindegy milyen hajóval megyek. Gondoltam leduplázom rankeden a 10-es hajókat. Rank9-ről elmentem rank5-ig. Szinte mindennel elsőre győztem.
Máskor meg a legop-b vasakkal is roló van. -
-
ddt500hu
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Elég sok kimaradt, de ha jól láttam, akkor bekerültek a gyerekkori kedvenceim a tengeralattjárók, valami bérelhető formában. Azt lehet tudni, hogy mikor kapnak "végleges" tech treet? Bocs, ha ez olyan, mint a tankban az arty, nem tehetek róla, kiskorom óta szeretem ezeket a dögöket.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
törölt tag
22NY2-UE6DF-4DXU8
-
Kolbi_30
őstag
válasz ddt500hu #52985 üzenetére
Ma kivaló dispersionokat kapta,...persze magamra..az enyem az sörétes puska 20 km talovsagbol..a csatak elso 3 perceben atlag a csapatom fele mar halott volt..tolta mellem a 2-500 meccses nyomorultakat..volt hogy belottem az autopilotat es kimentem a konyhaba kajatcsinalni meg enni..es top 4 voltam igy is..vicc az egesz MM..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
KJ82
senior tag
válasz redzsi #52986 üzenetére
Köszi, épp ideje volt már Rögtön tudtam hogy hajó lesz, még mielőtt kinyílt volna. Valamiért megakad a játék kb. 2 másodpercre, a kinyílás előtt, valahányszor hajót ad valami láda.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
ddt500hu
veterán
16 csata óta állok Rank3 1-2 csillagon.
-
Eagle16
addikt
22NYN-NRTN6-YFDH4
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
ddt500hu
veterán
A következő csatában 7 percig voltam ebben a pozícióban mert összeragadtam ezzel a köcsöggel.
4 perccel később pedig rátoltam az összes reportomat amikor megjelent 2m-re mellettem.
Még ilyen hülye ember a földön nincs. 7 perc után képes rám mászni hátha megint összeragadunk.
Persze instant lost.
Az Isten kúrja meg ezt a játékot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest