Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Ez a Discordos link csak BIF esek részére van? Vagy PH osoknak?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
tbw
aktív tag
Ez a fire duration nerf a Stalingradot kurvára nem fogja megérinteni se.
Aki azzal játszik úgyis tudja mikor javítson.TBW
-
olivera88
veterán
Én nem éppen így látom.
A concealmentje borzalmas, és 0.8.0 tol kezdve még rosszabb lesz, mivel egységesítve lesz -10 ra minden hajó osztály számára.
Gondolom nem kis felháborodást keltett azok számára akiknek meg van , mivel egy 28 k steeles hajóról van szó[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
Mi értelme ennek az egységes camo rontásnak? Több akció? Gyorsabb csaták? Vagy lassabb csaták mert messzebbről lő mindenki?
-
félisten
Ha van rá igény, segítek csinálni /fenntartani egy közös Discordot, ami teljesen klánfüggetlen, és segíthetne a magyar játékosoknak egymásra találni, lenne benne hírek csatorna, div, klánkeresők, stb
-
4580693
senior tag
válasz FoxiestFox #36956 üzenetére
Köszi.
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #36956 üzenetére
Gerizumo már csinált egy ilyet, szerintem felesleges mégegy.
-
félisten
válasz Chabe89 #36958 üzenetére
Megnéztem magamnak, az olyan, mint egy kripta. Még beszélgetős csatik sincsenek. Meg amúgy is, WOWS klán Discord, ki menne oda önszántából?
Szeritnem többen jönnének egy Magyar World of Warships Community -szerű csatira.
Várok még reakciókat, kinek mennyire tetszik az ötlet, és ha szeretnék, felhúzok egyet a hétvégén. -
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #36959 üzenetére
Mivel igényelned kell, ha szeretnél saját voice/text channelt. Annak is van külön szoba, de ezek szerint nem néztél szét alaposan.
-
félisten
válasz Chabe89 #36960 üzenetére
Publicban az utolsó hsz az én beszélgetésem gerivel, december 3. Pont ezért mondom, hogy kéne egy, ami nem a WOWS kláné, sem bármely másiké, mert ahogy tapasztaltam, a legtöbb magyar játékos be se lép más klánok Discorjára, vagy ha belép, nem aktív ott.
Nem lenne rossz megkísérelni egy valóban aktív magyar közöst. -
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #36962 üzenetére
Hajráf! Mondjuk azt nem tudom mi garantálja, hogy a tiéd nem lesz kripta.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Jó kezdeményezés. Ez jó ötlet szerintem.
-
ledgeri
nagyúr
A WOWSHUN nem a WOWS Kláné... (van nekünk saját)
A WOWSHUN az arra készült, hogy a klánvezetőket összehozza, és egy pont legyen, ahol nem-ingame lehet egymással szerveződni (ami nem a facebook csoportok egyike)! Volt egy TS megbeszélés, hogy milyen jó lenne a magyar klánokat összehozni: "Mindenki csináljon valamit az ügy érdekében!" -kb el is hangzott... Én csak megcsináltam, volt is beáramlás rendesen (pl a rekt klánostól is ott volt), de mivel nem indult be a szerveződés, így nem lépett tovább az egész.
Ha WOWS-cummunity féle rendszerre vágysz képmegosztással, miegymással, akkor meg kérdeném, hogy a WOWS.HU miért nem oké erre a célra? ( nem nyomom azt, csak, érdekel a látszólag egyértelmű kizárásának oka!)
Egyébként meg a "magyar klánok gyűjteménye" projekt is picit alább hagyott, arra is kéne egy revizit... (Ez is kb csak arra szolgált, hogy látszódjon kik mire nyitottak).
Mindkettő fenti része kéne legyen egy egésznek, ami jelenleg nem létezik...
Ha belekezdesz, infókkal szolgálhatok!
Szerk:
(#36962) FoxiestFox ...pontosan: publicban... mivel nem arra készült, hogy mindenki lásson mindent![ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
válasz ledgeri #36966 üzenetére
Na, ez meg arra fog készülni. Nem lesz darab VIP channel sem. A plebs részére minden!
Én arra gondolok, hogy a magyar playerbase azért nem olyan apró, mint sokan gondolják. Ha eddig is csend és hullaszag uralkodott a WOWS-ban, annak szerintem strukturális oka van, és kb esélytelen már felfuttatni.
Nincs jól csengő neve sem, ez így hogy WOWS, Jenőnek, aki az éjjeles műszak után beesik kicsit hajózni, kicsit túl tág, hisz a játékban minden WOWS, hö. Ha látja, hogy jééé, ez a magyarok hazája, lehet, hívja a kollégákat isMost, hogy egy ideje látom, hogy mennyire pörög szinte non-stop egy kis létszámú, nemzetközi klán, hogyan lett felépítve a csati, arra gondoltam, de zsír lenne egy hasonló itthon, csak klán-kötöttség nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #36967 üzenetére
Ja jut eszembe mink be akartuk vezetni Discordot a klánunkban a TS mellé. És voltak jó páran akik ellenezték.
Hogy mert nem tetszik a Discord, minek változtatni azon a mi bevált, bla bla stb..
Szerintem sokan idegenkednek tőle, főleg a picit idősebb korosztály.[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
mást is kidobott a szerver és nem enged visszalépni, vagy csak engem ért ez a megtiszteltetés? Épp sebzésrekordom lenne fiji-vel, mikor kivágott a szerver...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
olivera88
veterán
Szerver probléma megint.. Próbáltam egy CO OP indítani, probaképpen. Erre server overloaded.. Az előbb 10 k játékos volt fent, már csak 3700.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #36968 üzenetére
Ha van TS akkor átállni nincs értelme, ha nincs semmi akkor Ugyanolyan jók!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
válasz ledgeri #36972 üzenetére
Nem átállni akartunk. Csak használni TS mellett. A kommunikáció javítás miatt, illetve fájlmegosztás miatt akarunk Discordot. Van Facebook csopink, de ott nem jó a kommunikáció, valakinek nincs is Faceja, van aki ritkán jár fel stb..
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #36973 üzenetére
Fájlokat TS-en is lehet cserélgetni... (a Kommunikáció meg nem a platformoktól függ...)
-
ledgeri
nagyúr
-
olivera88
veterán
Montana sebzés rekordom. Kedvenc 10 es BB m azt hiszem.
Kár h nem lett kraken, de se baj. A végére 1 vs 1 maradtam egy Stalingrad-al, de kiszedtem nyögvenyelősen. 24 AP találattal 26 k dmg rajta..[ Szerkesztve ]
-
félisten
Teljesen meghalt a szerver Megint nem fizették ki a bérletet, csak 10k userre?
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #36980 üzenetére
Pár órája elég fos. Néha megy néha nem....
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #36980 üzenetére
Hát 2 csatát tudtunk menni, 3 ik már nem indult el.. Viszont azt mutatta h csatában vagyok, de ott volt a hajó a kikötőbe.
-
TCSZ
senior tag
Akkor látom nem csak nekem vannak szerver problémáim...
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
-
félisten
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #36987 üzenetére
a hivatalos fórum is lehalt pár órája
-
Borisz76
veterán
Lehet triggerelt egy jó hackert a közelgő CV rework
Légy kedves és magyarul mert nem értem...
Öreg vagyok és nehezen tanulok[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
TCSZ
senior tag
válasz sutyerák007 #36988 üzenetére
Csak ezzel a játékukkal van baj vagy minddel?
+ egy kis érdekesség: [link][ Szerkesztve ]
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
olivera88
veterán
Az oldal bejött, csak a fórum nem.
-
KJ82
senior tag
válasz Borisz76 #36989 üzenetére
Arra gondolt hogy valami épkézláb hackert felhúzott az amit " CV rework " néven próbálnak a képünkbe tolni rövidesen, ezért egy kicsit agyonvágta a Wargaming szervereit
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
4580693
senior tag
Kis gondban vagyok. Grindolom a pénzt a PEF-re. Eleddig 4 nemzet van kész, illetve a lengyel testvéreink dd-je van félig. Viszont az 6. nemzettel bajban vagyok. Arra gondoltam, hogy veszek egy Ashitakát scenarióba, mert el akarom kezdeni a japán bb ágat, vagy esetleg a Haida-t, mint unicum hajót venném meg. Ez a PEF megéri a gürcölést vagy ugyanolyan vacak lesz, mint a DOY? Mert ha igen, akkor nem is izgulok rá, mert a DOY is csak ácsingózik a kikötőben, játszatlanul.
[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
Narai scenben a team üdvöskéje duke of york kivett félúton egy afk-t, torpozva 1 rakat xp-met, zászlómat és dmg-rekordomat. Hhh...!
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz 4580693 #36995 üzenetére
rengeteg PEF van most a játékban, én látom mert leginkább tier6-8 ban játszom mert nagyobb hajóim még nincsenek Ellenfélként egész jó kis hajónak tűnik, jó légvédelem, nagy hatótávú másodlagos, viszonylag pontos fő ágyúk, szóval nem lehet szar
nekem nem lesz mondjuk meg, mert csak most tudom elkezdeni a kredit gyűjtést, de esélytelen, mert nincs is 6 különböző nemzetből hajóm
-
Solicidium
aktív tag
PEF tapasztalataim: állítólag pontos ágyúk (én azért nem esek hasra tőle Warspite után, bár nekem nem az aiming mod van rá feltéve, hanem secondary), de véleményem szerint karcsú pen, jó indulattal is csak közepes páncélzat, jó légvédelem, másodlagos builddel vicces (lenne, ha azok hatótávján belül nem darálnak gyorsan le), gyors, nem túl fordulékony, de legalább szép, legalábbis nekem tetszik a kecses, elnyújtott formájával. Mások Tier-jén belül egy fokkal jobbnak tartják, mint a KG V-hez képest (ami igencsak élvezetes tud lenni, ha jól váltogatod a HE és AP lövedéket) meglehetősen kiherélt DOY-t.
[ Szerkesztve ]
-
Solicidium
aktív tag
válasz Solicidium #36998 üzenetére
*jav: jóindulattal"
-
Akagi
tag
Hát az általános vélekedés az hogy hulladék. Az saját tapasztalatom szerint bőven játszható, jó légvédelem, a német BBknél jobb szórás, elég fürge, a páncél lehetne jobb. A cirkákat simán citezi, a BBket ritkán, a penje bb ellen megbízhatatlan. A DoYnál jobb, de pénzt nem ér. Lesz időd kiszedni január végéig.
Segítség eltévedtem!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest