Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz ledgeri #27182 üzenetére

    Félig-meddig ilyen célokból van ott nekem a Bogue a kikötőben. Múltkor hosszú idő után mentem vele egyet, egészen kellemes eredménnyel. Japán vadászrajokat úgy szedtem le, hogy az ellen CV mind a kettőt rámlockolta. Ő elveszítette mindet, én csak hármat.

    A többi vadászom részben az ellen Bogue ellenében veszítettem el (2), a négyet meg az ellen egyik Cleveland-je. Ami vicces volt benne, hogy figyeltem rá, hogy annak ne menjek a 6km-es körzetébe. De ahogy csak kicsit is belül kerültem a légvédelmének a hatókörébe, instantba, max hatótávon leszedett legalább egy gépet.

    Egyébként érdekes, hogy mostanában high tier-ben folyamatosan azt látom, hogy a CV-sek nem strafe-elnek, hanem csak lockolják a vadászokat. Ritka a kivétel, legalábbis akikkel én össze szoktam futni.

    FoxiestFox: Ha jól látom van Kutuzovod. Azzal sem sikerül? Ilyen nagy találatszámra T5-től felfelé kitűnőek az amerikai DD-k is, illetve a Königsberg/Nürnberg. Plusz T6-tól a ruszki cirkák, de gondolom a rombolóik is (még csak T4-nél járok velük). Japán rombolók közül max az Akizuki. Nekem mondjuk Edinburgh-val lett meg ha jól rémlik. Vagy Scsorsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák