Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz ricinus13 #16196 üzenetére
Csak érdekes, hogy akkor kétféle type 93-as torpedó lesz? Mert a Minakaze-nál megemlíti, hogy csükkennek az érteékek, miközben ugyanazok vannak a Kamikaze-nál is...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Chabe89 #16194 üzenetére
DD-khez: Én már átlátom, kifejezni pontosan most nincs időm, de summázva:
Egy érintett meglévő hajó helyett fog járni kettő, a második külön kikötői állást kap. (kifejlesztett hajók, ésfejlesztések hasonlóan)
Ha az elmozduló hajó helyén lévő is megvan, akkor kompenzáció várható (3-12 millió credit)
Az elmozduló hajó otthagyja mindenét, (kivéve perma kamó, mert az osztódik), de kap egy kapitányt 10-35k XP-vel (ő meg ágyat a barakkba).
Az elmozduló hajó kapitányai mind a helyére érkező hajóra lesznek átképezve.Szóval aki megteheti, és nem rágja át magát az egészen: vedd meg a fővonal hajóit(t6-t9), és rakj beléjuk kapitányt, így jársz a legjobban.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
dokee78
félisten
Na ma jelentettek rossz játékért!
Bázis foglalás mód volt végén voltam én Cleveland,volt egy Nicholas és egy BB.
Foglaltam az enemy bázist,de a enemy elszökött 1 db CA-ja már a mi bázisunkat foglalta.
Előrébb jártak foglalás terén.Írom a távol szó szerint parkoló DD-nek,hogy induljon már a bázisunkra feltartani a foglalást,gondoltam,hogy lassulni fog és hamarabb befoglalok.
Nem akart indulni,elindultam lassan,erre elindul a DD,azt hittem jön foglalni és közben kicsúsztam az enemy bázisból.
De a DD még benn volt és mire elkezdtem tolatni,az idióta elindult a mi bázisunkra.
Persze így megint kezdeni kellett foglalnom.Nyilván én is hibás voltam.
Simán nyertünk volna,ha jobb a csapat munka.Szerk.
Hogyan lehet,hogy Akatsukit láttam ma?[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz dokee78 #16205 üzenetére
Ezt mond már meg hogy megy kapsz egy emailt hogy kitiltottak, vagy ejnye bejnye-t kaptál?
Hétvégén én is kaptam pár megmondó embert az 5-ik percben ki is lőtték őket hiába mondtam hogy ne foglalják be C-t. Ne pofázzak ez az ő egyéni dolga, mondom ez csapatjáték valamilyen szinten ha nem is tökéletes teammunka fa****öccse. Aztán nagy bölcsen mondja nekem, hogy nem látja hogy zöld lenne a másik két bázis miután kilőtték (cleveland, meg bayern volt a tisztelt páros és pár szerencsétlen aki hozzájuk verődött) A csapat másik fele hál istennek hozzám csapódott és a végére mindent elfoglaltunk. Én 4 hajót kilőttem ők természetesen egyet sem, a maradékot az én csapatom elintézte. De ezek végig csaholtak mit a kutyák, mert nem tudtak mit csinálni mást, én nem jelentettem fel őket, de legközelebb ez lesz.
Ez az ingyenes játék átka, ha fizetni kéne érte akkor is a vérpisti apu pénztárcáját kifosztva ugyanúgy beregelne, ez ellen nem lehet mit tenni, ilyenkor kell altatni pár napig a játékot aztán elővenni újra.Foxival tegnap mi is találkoztunk a North Carolinás rémmel, nem csinált semmit csak hajókázott míg mi kivéreztünk, teljes hp-vel fejezte be a játékot, 0-a kredittel, 0-a xp-vel de neki nem számított.
[Szólj Mucsinak majd lerendezi őket szakadok ahányszor megnézem]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
-
dokee78
félisten
válasz Razermazer #16206 üzenetére
Chat kitiltást már kaptam 4x ott játékon belül jött és egyáltalán nem tudtam írni senkinek.
Itt csak jelezte az egyik csapattárs,hogy jelent,de nem kaptam semmit. -
dokee78
félisten
Target Acquisition System Modification 1
Ez lenne a Radar dolog? -
dokee78
félisten
Most ez mi?
Ennyire lövik és még mindig bírja? -
félisten
-
Chabe89
addikt
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #16216 üzenetére
És a következő galaxisból is látni lehet, ami szerintem a legnagyobb baja.
-
dokee78
félisten
Segít annyit a Radar,hogy elkezdjem érte az orosz vagy angol cirkáló ágat?
Japán cirkálónál VIII-asom van és tetszik ez az ág. -
olivera88
veterán
Na akkor megveszem ma a Kagerot h holnap megkapjam a Yugumot. De várom már.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Razermazer
őstag
Nagyszerű ma meg nem hagy nyerni egyáltalán coloradoval biztos tudja, hogy kell nekem a NorthCarolina. Minden mással végignyertem a napot, ezzel nem most le is teszem elég volt, majd este.
Sok szőröskezű majom hazajött az iskolából, tényleg csak reggel érdemes játszani.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
albandy
tag
Üdv.
Most van egy Fubukim , mit vegyek hozzá , hogy a legjobban járjak? -
félisten
-
félisten
-
Dewri
aktív tag
válasz albandy #16224 üzenetére
A hivatalos oldalon ez van:
If a player had purchased Mutsuki VI and Fubuki VIII before the update was released, then a bonus in the amount of 3,100,000 Credits will be added to the player's account.
If a player had purchased Fubuki VIII and Kagero IX before the update was released, then a bonus in the amount of 9,040,000 Credits will be added to the player's account.
If a player had purchased Mutsuki VI, Fubuki VIII, and Kagero IX before the update was released, then a bonus in the amount of 12,140,000 Credits will be added to the player's account.
Kérdés, hogy azt a pénzt, amit egy másik hajóra költesz, fedezi/meghaladja e a kredit, amit adnak érte...
-
ledgeri
nagyúr
-
félisten
Nem úgy volt, hogy akinek megvan a Hatsu, megkapja nem csak az annak helyére érkező T7-est, de az új ág T7-esét is?
-
sith7
nagyúr
Ezeknek a kampányoknak van valami lejárati idejük, pl. 1 hónap, mint a gyöngyösnél ?
-
olivera88
veterán
Első csata Yugumoval.
Csapattárs Tirpitz oldalba kurt torpedóval és elvitte több mint fél HP m. Nem is volt senki közelbe, ő bezzeg nagy vigan eregette torpedokat. Aztán meg halgatott mint sz*r a fűben, semmi bocsánat vagy valami..
Én is kaptam 2 milla kreditet.sith7Nincs.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #16231 üzenetére
Nem.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #16239 üzenetére
Nem lett olyan rossz, az ágyúi kifejezettem tetszenek. Én az Akatsukit adtam el és megvettem a Kagerot, így maradt kemény 300k kreditem úgyhogy mehetek low tierbe pár napig.
-
félisten
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Most akkor melyik a jobb a minekaze vs mutsuki így,hogy egy tierbe kerültek?!
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #16244 üzenetére
Minekaze
This ship was moved to the alternate branch
- Damage of the shell 120-mm HE Type 1 was reduced from 2000 to 1700, also reduced probability of setting on fire from 8% to 7%
- Main battery loading time was decreased:
- For 120 mm/45 Type3 — from 12.6 to 10.9 seconds
- For 120 mm/45 Type3 (B) — from 10.5 to 10 seconds- Changed the technical characteristics of the Type 92 torpedoes:
- Torpedo speed was decreased (from 68 to 57 knots)
- Damage by a torpedo was decreased (from 14,400 to 10,833 points)
- Reload time of torpedo tubes was reduced (from 47 to 42 seconds)These changes were required to make it fit its new role.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #16246 üzenetére
Attól még vele kezdődik az a vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest