Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    Most, hogy ismét 80% frusztráció, 20% fun volt a nap, kicsit nézegettem a statokat. A sima hajóimét, azokét, amikkel totál noobként elkezdtem a játékot, azokét, amikkel már tudtam játszani, a legújabbakig, illetve a prémeket is.
    Első ami feltűnt, az összes prém hajóm wr-ja lila (60%+ kivéve Kamikaze ami 59). Függetlenül attól, mennyit lőttem vele össze, mennyi csatát mentem, és mely tierben van. Bunda fos.
    Legjobb sebzésátlagom Desmoval van, a wr vele mégis csak 43%. Miért? Mi indokolja? Ha szarul játszanék, akkor is 50% körül kellene lennie ennyi csata alapján, legalábbis, ha tényleg csak tier-eket néz az MM, minden más tekintetben random... konteó on: biztos, hogy nem random. Nem érződik és sosem érződött randomnak. Egy nagyon szarul balanszolt, adott user statjainak néhány pramétere alapján elhelyező cuccnak érződik.

    Desmo. A hajó remek, szeretem az ágyúit, a mozgását, de használhatatlanul papír. A mai legutóbbi meccsen Montana szedett szét ~16-18km-ről, az orromon keresztül eltüntetve a hp-m 70%-át első ágyúival, majd gondolom a hátsókkal a maradékot, miután nem egy egész reloaddal az első csapás után pusztultam.
    A Monti fel sem volt spotolva, nem számíthattam rá, én is csak pillanatokra voltam azt azt megelőző percekben, szigetek között wasdoltam óvatosan égetve a tőlem 10km-re pályaszélet ölelgető BB-ket.
    Prok véleményét várom, hogy hogy a jó ..szba kell játszani ezt a hajót? Ha előremegyek mint egy normális radar cruiser a capelő DD-ket támogatni, a meccs első 5 percében halott vagyok, mert minden irányból irdatlan sebzést szed be a gép.
    Ha max range spamet csinálok és közben wasdolok, veszítünk, mert hiába égetek le 150k-t vagy többet a csatahajóikról, egy béna csapatot ez önmagában nem ment meg. És ahogy a wr mutatja, többnyire béna csapatokhoz kerülök vele.
    Mit lehetne jobban csinálni?
    Nagyon unom, hogy napokra beragad a szar wr, akárhogy játszom.
    Ami szintén minimum érdekes, hogy a vesztett csatákban valahogy többnyire SOKKAL jobb az ellenfél... kiszedünk 3-4 hajót, míg ők az egész csapatunkat. Ez nevetségesen szarul hangolt mm-re utal, és kétlem, hogy normális így, és azt is kétlem, hogy bárkinek jó így... mivel ez a koncepció ősrégi, Wotosokat kérdezem, hogy ez ott is így van/volt? Ekkora difit hagy az mm?

    Én nem játszottam ezelőtt ilyen mmo (hogy is mondta tavi pay to progress ) játékokkal, életelszívónak tartottam a Wot-ot is, mióta tudok róla, ez viszont csak bevonzott... és nagyon megbántam, mert pont T8-10-ig van használhatatlanra hangolva, pedig abban lenne a legnagyobb potenciál.
    Én értem, hogy a high tier lényegében a selling point, tehát azért van, hogy vegyél prémiumot, hogy ne csak abból álljon a játék, hogy öntöd a krdetitet a klotyóba, viszont be kéne látniuk, hogy a többség nem fog ezért előfizetni... én sem. :(
    Minőségi tartalom, jó multi és tier balansz, jó közösség, és vonzó, de az élvezetes játékhoz nem kötelező prémium funkciók kellenének a játék elejétől a végéig ahhoz, hogy egyáltalán meggondoljam azt, hogy előfizessek egy hasonló játékra.
    Egyelőre elég sötéten látom a high tier játékom... hiába van már két T9+ hajóm is, amit szeretek, valami mindig elrontja az összképet ezeken a szinteken.
    A gyakorlóban reménykedem még, illetve a klánokban, hátha sikerülne egy rendes csapathoz bekerülnöm, s velük játszani, a randomot pedig elfelejteni T8 felett végleg.

Új hozzászólás Aktív témák