Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bodnar10261 #7750 üzenetére
Az alwiew mellett szól, hogy jó a topicja, és van hozzá stabilan működő win10.
A Lark 7i-t még jó eséllyel nem tudod frissíteni 10-re, ráadásul fórumja sincs.Én most egy Archos Cesium 80-at nyúzok, és rájöttem, hogy sokkal jobb a 8"-os méret, ráadásul a support szerint lassan jön rá a hivatalos Win10 frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
jksx
senior tag
válasz bodnar10261 #7750 üzenetére
Ha Office-t használsz akkor minimum a 8"-os, pl. a Lark8i, de inkább a 10"-os a jobb.
A 7"-osnak olyan kicsi a kijelzője, hogy még stylussal is nehezen fogsz boldogulni. A 10-esben 32Giga a belső tár, ami szintén nem elhanyagolható szempont. -
törölt tag
válasz bodnar10261 #7752 üzenetére
Az allview jó, de szerintem kicsi.
-
arnd
senior tag
Én 2G/32G és 1280X800 alatt nem adnék ki pénzt, tab-ért.
Office esetén talán jobban jársz a nagyobbakkal, vagy legyen HDMI kimenete (is).
Az 1280X800 meglepően jó felbontás 8"-ban. -
pixelshader
tag
Allwiev wi7-ről annyit tudok, hogy nagyon gyorsan merül az akkumulátor (kb3-4óra) és a kijelzője se a legjobb. Ha nem szemből nézed eltorzulnak a színek...
Lark ultimate i8 win-et használok, egész jó. Windows 10-re frissíteni szerintem nem lehet, de én nem is akarom frissíteni. Nagyon nem tetszik, mert minden frissitést automatikusan letölt, a felhasználó nem állíthatja be, hogy akarja -e telepíteni, vagy nem. Netemet elhasználná 2 nap alatt...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pixelshader #7757 üzenetére
be tudod állítani, hogy mely hálózaton frissithet és melyiken nem
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
INMOTEP
őstag
válasz pixelshader #7757 üzenetére
Nekem is Lark i8 van és énis elégedett vagyok ,az akku is igencsak jól bírja pedig már lassan fél éves lesz .Én lefrissítettem windows 10 re és valahol olvastam van rá megoldás hogy ne töltsön le minden frissítést .Egyébként sokkal jobban kezelhetőbb lett frissítés óta ,gyári 8.1 el nekem eléggé lassúnak tűnt .Főleg az érintő nem reagált olyan gyorsan mint most .
-
darnics
aktív tag
üdv! érdeklödnék hogy valaki ismeri ezt a tipusu tálagépet?? toshiba encore mini 7 .játékokra kéne egy tablet de mivel az android nem a kedvencem és az LG g3 az igy inkább windowsos párti vagyok imádom a csempe megoldást is.itt milyen játékok letöltésére van lehetöség?vannak olyan komoly ingyenes cuccok játékok mivel lehet helyettesiteni?elöre is köszi szép estét!
-
darnics
aktív tag
válasz counterbill #7763 üzenetére
azt is lehet rátenni??azt hittem csak a windows áruházból.akkor rendelkezik biossal??
-
Thome
veterán
-
darnics
aktív tag
ja csak azért mert auchanba csak 20 000ft most mindenféle extrákkal deviszont lenne egy androidos retina kijelzős 10 colos 4mag 2gb ram wayteq 100 qcr ami elég komoly és az a baj hogy inkább nagyt vennék de a windows pedig kicsi 7 colos nehéz dönteni.a thosibának szép a képe mert azt irja tft semmi ips ilyesmi.a nagy viszont retina.minden szenpontbó komolyabb az androidos viszont a windows sokkal biztonságosabb.az soha nem fagy nem indul ujra stb
-
-
arnd
senior tag
-
törölt tag
Billentyűzettel és egérrel tolod, vagy van valami virtuális kontrollert hozzáadó app/program Windowsra?
-
törölt tag
válasz darnics #7766 üzenetére
A probléma az irányítással lesz.
Ha srtatégiát akarsz rajta tolni, akkor kell az egér, a halami autós vagy lövöldözőst, akkor a klavi is.
Ezeket az Usb aljzatba kell bedugni.
A kissebb tabok az USB-n keresztül töltődnek, és hogy bonyolódjon a helyzet, hiába dugsz rá valami jó kis elosztót, az az egszem aljzat vagy töltési vagy pedig eszköz üzemmódban van.
Így kiesik az a lehetőség, hogy bedugd a töltőre, és közben menjen róla klavi és egér is.
A gépre dugott eszközök pedig áramot fogyasztanak, amik pedig az üzemidőt csökkentik.
Tehát ha win-es tabot akarsz, akkor annak kell egy külön töltőcsati, vagy pedig még egy Usb aljzat.
Ezek általában a drágább, nagyobb kijelzős modelleken vannak.Szerintem ha csak játszani szeretnél, akkor érdemesebb megmaradni a Droidnál.
-
darnics
aktív tag
-
counterbill
senior tag
Klavi meg touchpad/egér. De inkább psen vagy pc-n játszom ha nagyon rám jön. Tabin csak alkalmi játék. Nekem van egy 3 hetes chuwi vi8 am is (eladó ). Ahhoz is van bt bill tokkal.Chuwiban az a jó ,hogy van rajta win10 és android is. Lehet választani ,hogy éppen melyik kell.
Office miatt kellet nekem a nagyobb. Vagy csak öregszem...Win storeban azért ott van a gta sa stb. Lesznek még jó touch játékok.
[ Szerkesztve ]
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
jksx
senior tag
válasz darnics #7766 üzenetére
Felejtős az a Toshiba. Nagyon kicsi a kijelző és a felbontása is. Tesztben írták, hogy a Microsoft áruház miatt a felbontás fel van skálázva 1280x800-ra, így nem csak a betekintési szög miatt életlen, hanem a felskálázott felbontás miatt is. Az 1/16GByte ram/tárhely sem az ideális, játékra meg pláne nem. A 'retina' kijelzős wayteq kapcsán kérdezz rá az androidos tablet fórumban, mert nem igazán jó az a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
t181
senior tag
Sziasztok!
Pár napja már olvasgatom a fórumot, teszteket, videókat nézek és a Chuwi Vi8-ra esett a választásom. Úgy vettem észre, hogy ennyi pénzért (20-30k között) nem nagyon lehet jobbat találni. A kérdésem az lenne, hogy tapasztalataitok alapján honnan lenne érdemes megrendelni? Nem szeretnék egy vagyont fizetni a szállításért viszont azt sem, hogy jövőre érjen ide. Itt, itt, illetve itt találtam meg. Valahol azt olvastam, hogy a Banggood megbízható, de itt jelenleg nincs, nem tudom lesz-e még akciósan. A külföldről történő rendeléstől nem tartok, rendeltem már ebay-ről, Expansys-ról, azonban a fenti 3 cégről még nem hallottam.Más:
Fentebb olvastam, hogy van ez a "tölt, vagy csinál minden mást az OTG" probléma. Erre megoldás lenne egy Y-OTG kábel, nem?Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
fpeter84
senior tag
válasz #43783936 #7771 üzenetére
Sziasztok!
No én pont emiatt a dilemma miatt választottam a Cube iWork8 U80GT-t! Külön DC csatin lehet tölteni az USB-től függetlenül...
Ugyan léteznek olyan speciális USB HUB-ok, amelyek bizonyos típusokat képesek tölteni miközben az eszközök is működnek rajta - viszont ezeknél a kompatibilitásra semmi garancia, max más fórumosok tapasztalatai alapján lehet próbálkozni a különböző kínai darabokkal - másrészt még ha működik is, esélyes hogy nem lesz elég a töltőáram! Az én tabom ha merülget, mellette rendesen pörgetem, akkor simán 1-5A töltőáramot igényel ahhoz, hogy ne merüljön lassan még töltés mellett is! Ez pedig a kopó lötyögő microusb aljzaton keresztül aligha fog stabilan átmenni...
Ráadásul még csak drágának se nevezném: lehet nem ő a legolcsóbb, de az alapverziót már 100-110, a 3G-s verziót meg 110-120$-ért meg lehet kapni! Fél éve amikor vettem, alaposan körbejártam a lehetséges típusokat, és ebben az ársávban akkor ez volt az egyetlen típus külső tápcsatival - a következő valamelyik Voyo volt röpke ~40$ felárért, miközben funkcionálisan semmivel sem tud többet, pontosan ugyanez...
-
Clemi
veterán
válasz fpeter84 #7776 üzenetére
Csak a poén kedvéért: Anno mikor kijött a Wateq 79qci táblagép és elindult a fóruma, valami eszméletlen hiszti áradat volt, hogy miért nem lehet az USB-n keresztül tölteni, hogy ez mekkora egy szar meg mi az, hogy most külön töltőt is kell hozzá cipelni Most pedig tessék Az egyik fő szempont, hogy külön töltő csati legyen
(#7775) t181 Hogy hol vegyél Chuwi-t? Két hsz-el a tiéd felett... el se olvastad?
-
fpeter84
senior tag
Igen, és ahány review-t olvastam és néztem meg erről a cube-ról, mind negatívumként emelte ki hogy külön töltőportja van... Zőccség, látszik hogy azok semmit nem értenek a szakmájukhoz, hiszen ez a lényeges szempont eszükbe se jutott... Az egy dolog, hogy egy átlagos droidos tartalomfogyasztó júzernek ideálisabb ha szabvány a töltője, ő úgysem használná ki soha a külön csatit, de azért egy x86 win tab messze többre predesztináltatott mint mezei tartalomfogyasztás...
Egyébként a játék kérdése win platformon: próbáltam rajta GTA San Andreas-t, még az is elmenne, csak a túlmelegedés és throttling a probléma - rövid időn belül visszamegy párszáz MHz-re a túlmelegedés miatt és akkor jön a dadogás. Amikor egy táphűtő ventit direktben a tab melegedő pontjára irányítva játszottam vele, akkor megállt 70-pár foknál és folyamatosan játszható volt minden amit próbáltam! Tehát ha valaki játszani akar ilyennel akkor számoljon vele hogy HDMI-n TV-re dug, USB HUB-on billentyűzet, egér, plussz erőteljes ventis fújás a hátlapra... Magyarán nem erre való, de ha nagyon akarod mehet az is...
Viszont ezért jó a win+droid dualboot rendszer: az androidos játékokat elég jól bírja! Ugyan melegszik szépen a háta, de a throttling-ig nem nagyon szokott eljutni és minden remekül játszható!
-
atty76
csendes tag
Sziasztok. Új, Magyarországon megvásárolható Windows-os tablet vásárlásához kérnék tanácsot. Irányár 100, max 130k. 10 colos képernyő kell (főleg filmnézés lenne), nagyon jó lenne GPS hozzá. Wifis és 3-4G-s verzió is érdekelne (ebben később döntenék, főleg az ár alapján). 2 in 1 gép bónusz. Acer Aspire gépeket néztem, de nincs benne GPS (legalábbis olyat nem találtam).
Köszönöm!Kiegészítés: fontos a megbízhatóság, tartósan (több évig lenne használva).
[ Szerkesztve ]
-
fpeter84
senior tag
válasz INMOTEP #7781 üzenetére
Mit jelent az hogy "nem indult el" ? Programhibával kidobott, esetleg valamit hiányolt induláskor, vagy hiába kattintottál az indítóikonra, hibaüzenet nélkül nem történt semmi, azonnal leállt az exe? Vagy mi?
(#7782) atty76
2 in 1 alatt mit értesz? win+droid dualboot? tudtommal ilyet itthon nem fogsz találni, főleg nem drágább márkásat - túl erős az ellenlobbi, aminek csak a kínaiak tudnak ellenállni
[ Szerkesztve ]
-
fpeter84
senior tag
válasz Cyberpunk #7784 üzenetére
Hacsak nem kamionba kell, akkor valóban a max 8" jobb választás a legtöbb autóba!
Ez az A6-om középkonzolja:
Ez a legjobb hely az elhelyezéséhez, és ha nagyobb lenne akkor már túlzottan kilógna... Először próbáltam tapadókorongos tartóval a műszerfal tetején, de egyrészt túl sokat takart ki a kilátásból, másrészt az oldalablakokban az ég és minden ami elsuhant rettentően tükröződött rajta. Itt már csak az anyósülésen ülő pólója tükröződik, ami ha nem hófehér akkor nem zavaró. A hátul ülőknek a hátsó ablak tükröződik benne, de azt meg egy rolóval orvosoltam...
Természetesen ez még nem a végleges elhelyezés - igen, a vészvillogó kapcsolójának a helyére építettem be a tartókonzolt de az utóbbi hónapban megjártam az autóval a görög és a horvát tengerpartot is, és kellett valami ideiglenes megoldás...
-
fpeter84
senior tag
Ráadásul, most erősen OFF-ba megyek, de win tablet navigáláshoz? Mivel? 10 éve carpc-zek win vonalon, de be kellett látnom hogy droidra sokkal jobb navigációs megoldások vannak! Win-re van egy ezer éves iGO keretrendszer, ami ugyan megeszi a legújabb térképeket is, de attól még elavult - többek között nem képes átskálázni magát, így csak erősen kompromisszumosan használható. Továbbá rémlik még egy sygic drive, ami már akkor is hulladék volt amikor megjelent... Droidra meg ott van az igo, waze, gmaps, és úgy általában sokkal alkalmasabb multimédiás célokra is!
-
counterbill
senior tag
válasz fpeter84 #7780 üzenetére
Játékra dualos az igazi ahogy írtad. Bár kérdés, hogy hol játszik az ember. Otthon egér klavi kombo nem akadály. Utazásnál már érdekesebb. Kicsit sajnálom is h csak Windows van a tabin. De majd felrakok rá egy virtuális droidot ha nagyon hiányzik a két telefon mellet.
-
counterbill
senior tag
Na hátha valakinek jól jön. Rendeltem egy chuwit 220nal westende vehető át. Két hónapot vártam rá kb. Most jött az sms h megjött. Pedig visszamondtam. Ha valaki hirtelen akar egyet menjen érte be nyugodtan. Kovács Dániel néven van a rendelés. 42 pénz
Bodnar:30ert viheted a chuwim a billentyűzettel együtt
[ Szerkesztve ]
-
bodnar10261
aktív tag
Maximum 33-ért vennék windowsos-t. Gondolkoztam a Lark Ultimate 8I-n is (persze karácsony fele lejjebb megy az ára ) vagy valami más ötlet?? Ennyiért
[ Szerkesztve ]
Bodnár Dávid
-
vzozo
senior tag
-
freelancer68
tag
brands.aliexpress
14 September
Teclast X98 Pro
World’s first Intel Cherry Trail 8500 tablet with Windows 10 for only $239.99[ Szerkesztve ]
-
FarkasT
csendes tag
válasz FarkasT #7749 üzenetére
Lark Ult. 10i Win - Fejlemény:
Találtam egy drivert, amivel már "pontosabb" az érintés, de 90°-kal elforgatva érzékeli az érintéseket (értsd: X és Y tengely felcserélve) és a kapacitív Windows gomb sem működik.
Windows 10 alapállapotra visszaállítása után is ugyanezt csinálja.
Windows.old-ban (gyári 8.1) nem talált hozzá megfelelő drivert.
Írtam egyébként a lengyel Lark szerviznek ez ügyben, de kétlem, hogy érdemleges választ kapnék. Még próbálkozok, hátha...
-
Megér 30k-t a Kiano Slimtab8? Most az ispar-ban "30%"-os leértékelés van.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
FarkasT
csendes tag
válasz FarkasT #7795 üzenetére
Megtenné nekem valaki, hogy a gyári Windows 8.1 C:/Windows/System32/drivers mappájából kimásolja nekem az alábbi két fájlt?
SileadTouch.fw
SileadTouch.sysChuwi Vi10-eshez írták, hogy sima átmásolással ez megoldotta az enyémhez hasonló érintőképernyős problémákat.
(#7797) Cyberpunk
Nálam alapból nem stimmelt valami a gyári 8.1-gyel. Első bekapcsoláskor lengyel nyelvű Windows fogadott egy zárolt Administrator fiókkal, amibe belépve egy lengyel progival lehetett elindítani a Windows "telepítését". Ráadásul nem volt sem magyar, sem angol nyelv a listában, így németül telepítettem, majd úgy kellett pluszban felraknom a magyart.A Windows 10 már legalább MSDN-es magyar verzió, nem ilyen ki tudja honnan származó...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest