Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz AxBattler #11000 üzenetére
Storet nem fejlesztenek. Állítólag azon ugykodnek hogy android app fusson winen. Így nem kell foglalkozni hogy nincs elég app, mert lesz.
(Bar amiért otthonra Win tabot vettünk azok pont nem az appok miatt történt. Szerintem tab fronton az nem annyira lényeg, hanem az asztali Win kompatibilitás)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
this is life
Ármester
válasz #42308056 #10998 üzenetére
Azert alapvetoen az atom proci helyet , az olcsobb win tabokhoz kotnem , itt pedig nem ellenfel a qualcomm, mtk,hisilicon es tsai .., win piacon az amd-nek kene lennie a konkurensnek ,de sajnos , forras, anyagiak, es sok egyebb miatt erre esely sincs. Ezert irtam hogy nix konkurencia az intelnek alacsony fogyasztasu, jo teljesitmenyu, ar/ertek aranyu x86/x64 piacon. Azert nem lenne rossz ha az amd be tudna ide tenni a labat ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Darknech
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek a Cube I7 Stylus-szal, a 64 gigás verziót ha jól számoltam, 120ért be tudnám szerezni tokkal, vonóval, vámmal. A technikai paraméterek igencsak meggyőzőek, kérdés, hogy mennyire érdemes beszerezni egy ilyet Kínából, mondjuk egy Samsung Tab S2 T810 vagy Huawei MediaPad M2 10.0 helyett, amiket ugyan tok és vonó nélkül, de kb ebben az árban meg lehet kapni hazai forgalmazótól.
Üdv,
Darknech[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Sziasztok!
Melyik lenne az a legolcsóbb tablet, amit azért már meg szabad venni, és megfelel a következőknek:
- fogad SIM kártyát (Vodafone HU)
- Dual-boot (Lehetőleg Win10+Android 5.x)
- telefonálás/hordozhatóság miatt bőven elég lenne 7-8"
- a forrás lehet kínai webshop vagy magyar használt, apró is
- gondolom 2GB RAM alap, hogy kell
- bővíthető memóriakártyával.
Átlagos felhasználásra: telefon, internet (wifi + néha mobilnet), minimum 720p filmek,ritkán egy-két játék, de ez nem igazán szempont. Köszi a válaszokatOpel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
onlineair
tag
Windows 10 alatt másnak sincsen hangos navigáció (gyári térképek alkalmazás) tableten? A gépemben van GPS, a hangerővel sincs probléma, de nem akar megszólalni, sem autós sem gyalogos módban... amúgy rendesen működik...csak némán... Mit kellene letölteni, vagy nincs még hangos navigáció?
-
tvamos
nagyúr
válasz this is life #11004 üzenetére
Pedig a Windows - Qualcomm páros a telefonokban már bizonyított, és a Windows 10-zel, ha jól értem, az a célja a pici puhának, hogy egy platform legyen, akár x86, akár ARM. Előbb-utóbb az Office, meg minden futni fog ARM-on uggyan úgy, mint most AMD-n.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
juve600
nagyúr
üdv
LENOVO MIIX3 vagy MIIX300-ról vélemény ???
csak net-face-ra lenne használva[ Szerkesztve ]
-
félisten
Akit érdekel a Refurbished:
ASUS Transformer Book T100TAM 64GB + 500GB _ 75k HUF"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
zolinko
csendes tag
Szia,
Teclast x98 Plus 3G, de le kell mondanod a 7-8"-ről, pl.:
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_330509.html?wid=3
Onda V919 Core M 3G, de le kell mondanod a 7-8"-ről, plussz sok a panasz pl.:
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_340656.html
Esetleg:
Xiaomi Mi Pad 2 - Windows 10, de le kell mondanod a 3G-ről, a dual boot-ról és az sdcard-ról, pl.:
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_268672.html?wid=3Én az elsőt vagy az utolsót venném.
ÜdvZoli...
-
cidalain
veterán
válasz zotyesz66 #11019 üzenetére
Ezzel tisztaban vagyok, nem is ertem miert irtad nekem.
En a dual boot - 3G - 8" egyuttallasrol irtam (hattertarat, ram meretet en nem emlitem)Gearbestre meg nincs tobb panasz, mint masra. Tobbyzer vasaootam mar naluk, utobbi idoben 2 het korul jottek a csomagjaim kinabol. Volt garis ugyem is, az is nekem megfeleloen alakult.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
this is life
Ármester
válasz tvamos #11008 üzenetére
A platform mar ugyan az , mivel az os , a core megegyezik , csak a gui es a szolgaltatasok kulonboznek , appok teren mivel .rt alapuak az uwp appok igy csak a felulet ami kulonbozove teszi oket. De ettol fuggetlenul a win32 api miatt x86/64 ala cisc proci kell a windowshoz ... oda keves a qualcomm es tsai risc procijai.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Táblagép vásárlása előtt állunk. Windowsos tabletek is benne vannak a pakliban, de fontos lenne tudnunk, hogy az értesítések megjönnek-e szépen lekapcsolt képernyőnél is? Egyáltalán az alkalmazás áruházban vannak ilyen appok, hogy jófogás meg ebay meg facebook messenger? Vagy maradjunk inkább az androidnál?
Köszi! -
-
juve600
nagyúr
de lehet MIIX3 lesz belőle
-
onlineair
tag
Akkor senki nem használja a Térképet és/vagy a GPS-t ezek szerint.
-
juve600
nagyúr
üdv
LENOVO MIIX3 vagy MIIX 300 ??
melyik az job,újabb,stb ??? -
leslie23
tag
A Miix 300 utódja, a 310-es (atom X5-8300) most akkor vajon kasza? arra várok, elvileg lesz 4gb ram-os verzió is.
arról lehet tudni valamit, hogy ezek a belépőszintű wines tabok/hibridek (T100 kategóriájára gondolok) mennyire keresettek? nekem úgy tűnt az utóbbi időben, hogy elég nagy igény van rá, jó lenne ha ez az inteles kihátrálás nem törné le a fejlődést.
(ha mégis eltűnnek, akkor az gondolom nagy lehetőség lesz a droidnak desktop irányba mozdulni, ablakos droidot futtató, olcsó hibridekkel, eléggé betennének az MS-nek.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cidalain #11038 üzenetére
A telefonos meg a 8" alatti tabletes OS Windows 10 Mobile néven fut, ez ARM rendszerekre lett elkészítve, csak a store-ból letöltött appok futtathatóak, és nincs asztal sem.
A Windows 10 PC-ken, laptopokon és 8" feletti tableteken fut.
Nem csoda amúgy hogy belekavarodtál, hisz a Microsoft azt kommunikálta le, amit te írsz.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz cidalain #11038 üzenetére
Nincs is kulon kernel es egyebek , de bizonyos funkciok x86/x64 procit igenyelnek , az arm risc megoldasai pedig felepitesukbol,utasitas keszletukbol alkalmatlanok azokra a feladatra . cisc vs risc az rt appok mind a ket procin elfutnak , csak a gui mas , ellenben a .exe kiterjesztesuek mar ak x86/64-en mennek ...
-
Upo
addikt
válasz #42308056 #11039 üzenetére
Azt kommunikálta, és ezzel arra gondolt, hogy a csempés appok mindenhol menni fognak. És ez már így is van. A desktop részt meg próbálják az asztaliból is minél inkább kiebrudalni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
zolinko
csendes tag
válasz cidalain #11020 üzenetére
Még egy dolog eszembe jutott, de ez sem lesz sétagalopp:
Veszel egy 8"-es 3G-s windows8/8.1-es tabletet és felteszed rá a windows 10-et.Pl: Voyo A1 mini 3G-t talán dícsérték páran:
http://www.aliexpress.com/item/8-VOYO-Winpad-A1-MINI-version-3G-Intel-Z3735F-Quad-Core-win8-1-IPS-2GB-32GB/1971144811.htmlÉs van, akinek már fut rajta a windows10:
https://www.youtube.com/watch?v=yRcbc5YwDfM/természetesen mindent saját felelősségre/
ÜdvZoli...
-
juve600
nagyúr
erre valaki ?
-
zoltan6
őstag
sziasztok,kollégámnak keresnék minimum 8"-os tabletet,3g fontos lenne,illetve dual-boot-os lenne neki jó.kinából is jó kb. 50000ft-ig
-
leslie23
tag
virtuális billentyűzetnek nem lehet valami értelmes magyar kiosztást beállítani? most ugye úgy van, hogy az összes ékezetes karakter a jobb oldalra van dobálva. nem lehet a szokásos magyar kiosztást beállítani?
vagy még az is jobb lenne, ha nem lennének kint az ékezetes betűk, csak hosszan nyomva lehetne használni őket, ahogy telefonon szokás.illetve egy másik kérdés; nem lehet valahol beállítani, hogy input mezőbe állva automatikusan felugorjon a billentyűzet?
-
onlineair
tag
-
tlac
nagyúr
válasz onlineair #11007 üzenetére
talán tudja
próbáld ki, hogy átállítod angolra a win-t és megnézed, hogy így működik-e
ha igen, utána magyarra visszaállítva is működhet
win10 mobilos verziójában olvastam ilyesmi trükkről, de mivel a térkép szerintem univerzális app, ezért desktopon is jó lehet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest