Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
FarkasT
csendes tag
Üdv!
Lark Ultimate 10i Win - Windows 10
Vettem én is egy ilyen akciós tabletet és a hétvégén próbaképpen upgrade-eltem Windows 10-re.
Nagyjából minden jónak tűnik, kivéve az érintőképernyőt. Nagyon pontatlan volt, újra kalibrálás után is.
A kapacitív Win gomb érintésére a tálca közepén mutatta az érintést, a fekvő képernyő bal oldalán középtájon érintve pedig megjelent a Start menü...
Ez így használhatatlan volt, ezért teljesen letöröltem a driverét.Megpróbálom majd még a Windows.old-ból kibányászni a 8.1-es drivert, de akad esetleg valaki, aki szintén upgrade-elt és jól működik nála az érintőképernyő? Amennyiben igen, milyen driverrel?
Köszönöm!
-
FarkasT
csendes tag
válasz FarkasT #7749 üzenetére
Lark Ult. 10i Win - Fejlemény:
Találtam egy drivert, amivel már "pontosabb" az érintés, de 90°-kal elforgatva érzékeli az érintéseket (értsd: X és Y tengely felcserélve) és a kapacitív Windows gomb sem működik.
Windows 10 alapállapotra visszaállítása után is ugyanezt csinálja.
Windows.old-ban (gyári 8.1) nem talált hozzá megfelelő drivert.
Írtam egyébként a lengyel Lark szerviznek ez ügyben, de kétlem, hogy érdemleges választ kapnék. Még próbálkozok, hátha...
-
FarkasT
csendes tag
válasz FarkasT #7795 üzenetére
Megtenné nekem valaki, hogy a gyári Windows 8.1 C:/Windows/System32/drivers mappájából kimásolja nekem az alábbi két fájlt?
SileadTouch.fw
SileadTouch.sysChuwi Vi10-eshez írták, hogy sima átmásolással ez megoldotta az enyémhez hasonló érintőképernyős problémákat.
(#7797) Cyberpunk
Nálam alapból nem stimmelt valami a gyári 8.1-gyel. Első bekapcsoláskor lengyel nyelvű Windows fogadott egy zárolt Administrator fiókkal, amibe belépve egy lengyel progival lehetett elindítani a Windows "telepítését". Ráadásul nem volt sem magyar, sem angol nyelv a listában, így németül telepítettem, majd úgy kellett pluszban felraknom a magyart.A Windows 10 már legalább MSDN-es magyar verzió, nem ilyen ki tudja honnan származó...
[ Szerkesztve ]
-
FarkasT
csendes tag
válasz FarkasT #7800 üzenetére
Na működik végre az érintés rendesen a Lark Ult. 10i Win-en Windows 10 alatt!
Upgrade előtt csináltam egy recovery image-et a régi rendszerről, ezt most sikerült 7zip-pel "megnyitni". Kiszedtem a SileadTouch.sys,SileadTouch.fw és az oem9.inf fájlokat, a tableten először átmásoltam a sys és fw fájlokat a C:/Windows/System32/drivers mappába, majd eszközkezelőből hozzáadtam az Ismeretlen eszközhöz az inf fájlt.
Restart és működik!
Ha valakinek szüksége lenne eme fájlokra, akkor szívesen elküldöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest