Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hello!
Két kérdesem lenne:
1.) Tegnap raktam új wint, (Vista64), ez v.mit szarul csinált a telepítő, mert 2 különálló vinyóra is rakott fájlokat. Pontosan úgy néz ki a dolog, hogy 2 vinyóm van, az egyik ketté van bontva, és erre tettem volna a win-t. De véletlenül kiderült, hogy a nagyobbik, teljesen különálló vinyóra is rakott v.mit, mert ha azt lehúzom, nem hajlandó indulni. V.mi boot error, file not found, stb felirat. És megnéztem, tényleg rakott a másik vinyóra egy boot mappát, ami tele van kis fájlokkal. Ez az egész rejtett, és nem is engedi letörölni, még csökkentett módban sem. És a felügyeleti eszközök=> számítógép kezelés=> lemezkezelés részen a nagy vinyóra is azt írja, hogy aktív, rendszer. Emiatt nem engedi módosítani a meghajtó betűjelét sem. Mi lehet ez, és miért így rakta fel? (Mint már 100* korábban is, szépen kijelöltem, hogy melyik particióra tegye, de ezek szerint nem sikerült jól. ) Ilyennel még sosem találkoztam, és már jóideje ugyanígy csináltama atelepítést.
Azóte telepítettem újat, és telepítéskor lehúztam a másik vinyót, hogy ne tudjon arra rakni semmit. Így már normális, de a másik vinyóról továbbra sem engedi leszedni azokat a fájlokat. Mivel tunám letörölni őket, és mivel tudnám elérni, hogy ne kezelje azt is rendszer-particiónak?
2.) Meg lehet azt valahogy oldani, hogy ugyanazona vinyón, két particón két különböző op-rendszer legyen (xp+vista)? Ha igen, akkor hogyan, és indításkor hogy tudnék választani közülük?
Az meg tudnám csinálni, hogy 2 külön vinyón lennének, és a boot-oláskor a vinyók boot-sorrendjével dönteném el, hogy melyik op rendszer induljon. De jobban szeretném az előző verziót......
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- eBay
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Ukrajnai háború
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest