Hirdetés
Aktív témák
-
sith7
nagyúr
-
pincehely
addikt
Néhány perce került ki a már sokat hallott Wzor honlapra a Windows 7 Release To Manufacturing (gyártásra kész) kiadásának, egyúttal a Windows 7 fejlesztésének utolsó szakaszára szóló menetrendje, mely az alábbiak szerint alakul:
Június 19-ig a jelöltek (7260,7261,7262, stb.) közül a megfelelő(ek) kiválasztása (megtörtént).
Június 20 - Július 7 között a kiválasztott build(ek) visszamigrálása a winmain-be (most zajlik).
Július 10-én a Windows 7 hivatalos leválása a winmain ágról, onnantól kezdve a háttérben megindul a Windows 8 fejlesztése.
Július 13-án a 7300-as build hivatalos kiadása.[/I]
Így tehát pont 3 hét múlva készül el a Windows 7 végleges kódja.[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Tomate
veterán
Valaki mondja már meg nekem, hogy egyik pillanatról a másikra, hogy lett a saját gépben a játékok partícióm ikonja ilyen?
-
sith7
nagyúr
válasz Dobozossör #29760 üzenetére
megpróbálom...
-
sith7
nagyúr
válasz Dobozossör #29760 üzenetére
nem, így sem megy...
-
sith7
nagyúr
válasz Dobozossör #29765 üzenetére
Hát hétvége előtt nem hiszem, hogy lenne rá időm / energiám, köszi, hogy próbálsz segíteni
Igen, az
[ Szerkesztve ]
-
Dobozossör
tag
Hát találtam egy oldalon hasonló hibáról, igaz nem nagyon tudok angolul sajnos, de kb a megoldás egy rendszergazda fiók hozzáadása lenne, amit írtál, hogy nem megy. Azért belinkelem az oldalt, Te talán többet megértesz belőle Igaz az író nem rendszerpartíciót osztott meg.
Win7 Homegroup Security problem
Ja és nagyon szívesen, remélem máskor nem kell ilyen miatt!
[ Szerkesztve ]
Olcsó Interworx tárhelyek - https://hosting.tri-software.com
-
Dobozossör
tag
Esetleg még ezt próbáld meg:
CMD-ben:
net user administrator /active:yesItt be fogsz tudni jelentkezni rendszergazdaként. És ezzel a jogosultságot állítsd át "Mindenki"-re vagy "Everyone"-ra. Ha esetleg sikerült, akkor net user administrator /active:no -val le tudod szedni a megjelenített fiókot.
[ Szerkesztve ]
Olcsó Interworx tárhelyek - https://hosting.tri-software.com
-
Mtbsrác
senior tag
Tudtok olyan progit amiben betudom állítani az időpontot, hogy
mettől meddig vegyen fel hangot. Winampból; Media Playerből
vagy bmiből ami hangot ad ki a gépen (Kimenet).Rádió műsorokat szeretnék így felvenni mivel nemtudom hallgatni a munkahelyen.
Egy példám van csak a Win 7 az sztem nemszereti mert mindig kifagy tőle ha megy.
(messer v0998) ettől. Azsebaj ha nem free.Köszi a helpet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amúgy a hivatlaos WLM telepítővel telepítetted a messengert. Szóval innen töltötted le, és telepítetted?
Mert másnak is volt hasonló baja, és kiderült, hogy vmi máshonnan letöltött msn9-el próbált bejelentkezni, és nem sikerült neki, mert valszeg xar volt az a verzió amivel próbálkozott.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Storms
őstag
üdv
nekem egy ilyen problémám lenne: LINK Ma este óta ez az ablak ugrál be, hiába lépek ki belőle utána mindjárt bejön...Mit csináljak? 7100-as Build van fent. Előre is Köszi
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
-
Seikai
aktív tag
felraktam egy 7260-as buildet a notimra és rákötöttem a külső vinyómat ...majd másnap a vinyó a asztali pc-men írásvédve volt sehogy nem tudtam kikapcsolni még regystrin keresztül sem erre visszadugtam a notira ott se tudtam visszaállítani
telljesen tele van és nem engedi, hogy töröljek róla
vmi ötlet ?
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
Dávid 1989
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a mai napon fellelhető legújabb build 64bites rendszerből?
köszönöm előre is a választ, üdv!
-
Obolony
senior tag
válasz Dávid 1989 #29786 üzenetére
7100 RC
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
sith7
nagyúr
válasz Dobozossör #29770 üzenetére
Így se megy...
#29769) pete_21 : igen, csak egy megosztás volt
-
Atikusz
senior tag
az milyen a virágboltos verzió?
-
dunc
nagyúr
Jóreggelt win7 32 bit 7100 buildot használok,tv tunnerel kinek van tapasztalata,melyik típus ami müködni is fog win7 alatt? Ma szeretnék venni csak azért.
-
Seikai
aktív tag
válasz pete_21 #29785 üzenetére
jahh nem tudok ha pepipálom , hogy adjon jogot nem engedi
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
hackeeeee
Jómunkásember
Esetleg itt olvasgasd vissza a kommenteket, hátha látsz vmi okosat.
Véleményem szubjektív...
-
pincehely
addikt
Hogyan tudnám rendesen futtatni a worms Armageddont?
Elindul, meg minden , csak játék közben olyan 2-5 perc után átvált vagy 256 vagy 16 színre.
Így játszhatatlan.
Kompatibilítással, admin joggal próbálkoztam már.
köszihttp://kefetemap.deviantart.com/
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest