Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pearce #83967 üzenetére
Nem kell ezt meg, vagy túlmagyarázni ennél jobban, ha Te úgy gondolod, hogy házon belül egy OS-t évek alatt nem tudnak normálisan megcsinálni, hogy legalább 10 emberből 8-nál működjön stabilan, frissítési halmokkal egyetemben,......
Ha évek alatt nem fejleszt senki a market-ra, inkább lelépnek, de még maga az MS sem képes erre, de nem is akar!
Ha szinte még újnak mondható, sőt nagyon sok helyen árulnak 8.1 készülékeket és már most bejelentik, hogy nem támogatják jövőre, de addig is korlátozottan és itt a saját "dolgukról", amit dollár milliárdokért felvásárolt sykpe-ról beszélünk, nem mástól átvett és sok pénzbe kerülő cset programról van szó, hanem sajátja... elveszik azoktól, akik talán főleg emiatt használják a készülékeiket, hozzáteszem én is nagyon sokszor használom és Te abban a hitben vagy, hogy a mobil részleg már szinte semmibe nem kerül, akkor legyél ebben :-)
Még itt az MA-n is volt róla cikk, hogy a jelentős veszteségeket, a máshonnan befolyó (főleg office) fedezik, és ez még évekkel ezelőtt volt, amikor 2.5 körül volt a részesedése, abból a bizonyos tortából, most meg talán 1 körül tanyáznak, ugyan mi a francból lenne már ebből pénzük, hiszen folyamatosan lépnek le tőlük a csalódott felhasználok. Nincs bevétel, csak folyamatos veszteség, ami egyre nagyobb és nagyobb. Talán a Phonearena-n olvastam, hogy dollármilliárdokba került ez a w10 fejlesztés, ami ablakon kidobott pénznek minősül? Bár nem tudom, hogy az infóikat honnan szedik, de ők nem igazán szoktak hasraütésszerűen cikkeket írni, de mindegy is...
Nincs ezzel semmi gond, csak én, meg más is már másképp látja. 650 és 950 XL is van nekem, télen bejelentik, hogy csak az SP-on lesz elérhető a skype?Már ezen sem lennék meglepve...de már kezd egyre jobban nem érdekelni ez az egész katyvasz, ami mobil szinten folyik ennél az elfuserált cégnél. Részemről, ez a véleményem, többet nem tudok hozzátenni, mert nem látom a javulást...Még az RS frissítést is képtelenek voltak megoldani, eltolták 1 héttel, aztán az eltoltat is eltolták , kedden elfogják tolni újból? Már a pontos időt sem tudják, csak azt, hogy valamikor...
Részemről close.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest