Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz janeszgol #94319 üzenetére

    A bloatwer-ek feltelepíthetők egy, pl BTU rom felrakása után, simán a play-ről, vagy egyenesen a samsung appstore-ból. Viszont a BTU és XEU angol független rom-okat érdems feldobni, mert :

    Jobb az üzemidő
    Gyorsabb a rendszer
    Nincsenek előforduló mikrolaggok, ami magyar rom-okon előszeretettel előfordul még ezen a bivalyerős hardveren is. Nonszensz. Bár, aki nem figyeli, annak fel sem tűnik.
    A wifi és a gps erőssége nem jobb, hanem sokkal jobb, pl BTU alatt.

    A fentiek miatt a magyar rom-ok szerintem shit kategória már, emiatt az erre kikerülő és erre rábólintó (hozzá nem értő idiótákra) emberre szívesen ráborítanám az asztalt. Pl a telenor rom-nál (PAN) ráadásul már azért is pezsgőt kell bontani, hogy több, mint féléves csúszással ki jön hozzá a havi biztonsági frissítés.
    XEH, a hivatalos magyar független rom egy árnyalatnyival jobb.

    Egy BTU rom felrakása, ha betallóztad az odin-ba csc-ket, akkor a telepítés max 5 perc, mutatja a készülék és az odin is a telepítést, ha kész meglehet szüntetni az usb kapcsolatot, ezután kell még várni, kb 10 percet mire megkapjuk az első új telefon bekapcsolási induló képernyőt, nevezzük így, ami a nyelvválasztással indul.

    Gondolom, ehhez senki nem olyan hülye, hogy az angolból kikeresse a Hungarian-t. Aztán a szokásos droid beállítások következnek. Lényegében 20 perc alatt a kezdőképernyőn vagy egy új frankó rom-mal.
    Hát nem egy WDRT időelcseszés az biztos, ami 8.1-nél 10-re kb, 4- 5 óra, de sima w10 készülék visszaállításnál is minimum 2 óra hardvertől függően +- 1 - 1.5 óra is lehet akár, pl egy 950 XL és 650 esetében. Az utóbbi olyan forró lesz, mire végez, hogy hűteni kell már már, az előbbi meg röhögve megoldja izomból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák