Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz zsamiatt #86025 üzenetére

    Gondolom, onnét, hogy a két flagship készüléket is annak lehet nevezni, ha 1 év sem kellett hozzá és egyre több helyen több, mint 60-70% az áresése, emiatt lehet bukásnak nevezni, ha így nézzük, és azért esik az ára, mert a többség szabadulni akar tőle, ami pl az ilyen árakat jellemzi, pl két 950 XL-nél is:

    [link]
    [link]

    Mind a két telefont láttam, konkrétan patika állapotúak, mintha nem is használták volna.
    Sőt, egy másik mobilos ismerősöm nem olyan rég 49-ért vettek meg egy sima 950-est, még bőven volt rá 18 hónap gyári garancia, full doboz minden. És mennyi volt újonnan? 200 ezer körül nyitott a sima! (Egy 200 ezres ájfont manapság még 150-ért simán elnyomsz.)
    Nyilván, kirakja 65 ezer körül, mert ebből él, de még így is eladhatatlanok, ahogy ő mondja. Nonszensz, de valahol érthető is, hogy ezektől a készülékektől a felhasználók inkább szabadulni akarnak. Ez fog történni ezzel a HP-val is ami még valamennyire olcsóbban is nyitott, mint anno a 950 XL, ami ráadásul egy mozo hátlappal sokkal jobban eladja magát, mint ez a nagy ronda izé.
    Ennek meg szerintem még gyorsabban fog esni az ára, hiszen a két falgship árzuhanása miatt ezt is húzza majd magával.

    Egy biztos, MS rendszerű telefont, tényleg csak azok vesznek, (mint mi), akiknek bejön a rendszer és nem érdekli őket, hogy a készülék pillanatok alatt filléres gagyi kategóriába esik a sok elbaxott töketlenkedés miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák