Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz bszg@ #83366 üzenetére

    Természetesen nekem sem tetszik, hogy a Polar órám csak ios-el működik együtt, vagy bárhol megfordulok (pl síelés), hirdetik, hogy töltsem le az alkalmazásukat androidra vagy ios-re, de ezek nélkül eddig elég jól kibírtam.

    Azért nem gondolod, hogy ez az okfejtés egy iciri picirit sántít? El tudod te azt képzelni, hogy a 90-es évek közepén milyen tök jól elvoltak az emberek mobil telefon nélkül? Gondolom sejted, hogy milyen jól elvolt mindenki a 2000-es években a nyomógombos "butafonokkal" és a Symbian rendszerrel :C Sőt tök jól el lehet boldogulni a természetben egy erdő közepén telefon, áram, vezetékes víz nélkül... De könyörgöm ha egyszer van lehetőség könnyebbé tenni a mindennapjainkat, akkor mekkora görénység már, hogy csak X és Y rendszert használók élhetnek a lehetőséggel. Nagyjából mint mikor kikötik, hogy csak az utca jobb oldalán lakókhoz vezetik be optikai kábelem az Internet csatlakozást, mert az út túlsó felére átvezetni már többlet költséggel jár.
    Egyébként engem kurvára dühít az egyes gyártók ilyen hozzáállása. Most pont ez a helyzet, a tavaly rendszerbe állított MILC gépemmel, aminek a gyártója közölte, hogy esze ágában nincs portolni a W10 rendszerre az alkalmazást, amivel a gépben lévő WiFi modulon keresztül képeket tudnék áttölteni a telefonra, vagy távirányítani tudnám az állványra tett gépet, vagy geotag-al ellátni a fotókat. Persze lehet ezek nélkül a funkciók nélkül használni a gépet, de könyörgöm ha egyszer kifizettem a gépben lévő WiFi-t és ezekez a funkciókat, hogy jönnek ahhoz, hogy nem tudom kihasználni? Most ezért cseréljem le a rendszert? Tudtommal egyik gyártó se foglalkozott a W10M rendszerre ilyen alkalmazással.

Új hozzászólás Aktív témák