Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz bopeti98 #81578 üzenetére

    Miért ne érné meg?

    Még mindig a Windows fejlődik a legdinamikusabban évi 2 frissítési csomaggal jön idén is meg jövőre is, havi hibajavításokat adnak hozzá, a Windows 10 Mobile meg még 2020-ban is támogatott lesz ez közel 100%. Mondhatjuk azt, hogy igazán kiforrott rendszer majd csak jövőév végén lesz szerintem az RS3-al, persze minden egyes nagy frissítési csomag rányom egyet a kiforrottságra.

    Az hogy gyártanak-e még készüléket, az 100%. Az hogy milyen választékot, az már kérdéses... De azt már kinyilatkozták hogy ha a partnerek nem raknak semmit az asztalra, akkor ők fognak. Az MS pedig úgy van vele, hogy RS2-ig nem éri meg készüléket kiadni mert most még TH2-ön eléggé kiforratlan volt a telefon szoftvere. ( marketingszempontból hogy néz ki az, hogy az új brandet valaki a kezébe veszi és legszivesebben az ablakon dobná ki, mert egy kiforrott rendszert várt alá? )

    Mindjárt itt az RS1 szóval élményben szerintem csak nyom a 640 / 640 XL-en is és már most jobb állapotban van az RS1 mint amilyen állapotban volt a TH2 2 hónnappal megjelnés előtt.

    De a szoftver életútja még szinte csak most kezdődik. :)

Új hozzászólás Aktív témák