Új hozzászólás Aktív témák

  • iihorvath

    tag

    válasz Nooeca #80155 üzenetére

    Sajnos van egy olyan érzésem, hogy igazad van. Az 640-et tavaly áprilisban szereztem be, előrendelésben (!) az edigitáltól, szóval akkor jelent meg. Nemrég volt 1 éves készülék és már temetnem kellene?!
    Valószínűleg igen. A 8.1 még csak-csak működött rajta és ez volt az egyik készülék amire úgy hivatkoztak, hogy első körben kapja meg a 10-et. Aztán hogy iszonyú pocsékul fut rajta a 10 szinte bármelyik verziója, szerintem nem vacakolnak vele majd sokáig, tolják befelé a süllyesztőbe.
    De Ki fog ezután még MS telefont venni? Akit anno a 7-nél becsaptak? Akit a 8.1-nél becsaptak? Akit a 10 frissítése kapcsán becsaptak? Kuriózum kereső kalandorok veszik majd meg, akikből nincs annyi, hogy világviszonylatban az 1%-ot is elérhessék.
    Az asztali win10-nél is számomra mélyen csalódást okozó a helyzet. Minden egyes 10-re frissítést megbántam, főleg a munkahelyemen, mert nagyon lassan boot-ol (már ha boot-ol és nem csak egy egér kurzorig jut fekete háttérrel és megáll) akadozva, nyögvenyelősen fut. Egyáltalán nem szimpatikus. Kicsit olyan hatást kelt az egész 10 ökoszisztéma, mint egy ifjú egyetemista vizsgamunkája. Fut-fut azért hébe-hóba, de iszonyú kiforratlan és darabos.

Új hozzászólás Aktív témák