Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Sziasztok! Nálam is 8.1 a 820-on és nagyon állat meg minden, de azért vannak fenntartásaim, illetve kérdésem, mert olyan dolgokkal szembesültem, ami vagy fel se tünt eddig, vagy a Black alatt nem így volt.

    1. Ha van a naptárban valami program bejegyzés, akkor notóriusan azt írja a mai eseményre, hogy holnap. Amint átállítom a nyelvet angolra, ez helyreáll. Ez eddig nem emlékszem, hogy így lett volna.

    2. A Glance Screen-en is megjelenik a naptár bejegyzés, de ha például töltőn van a telefon (vagy pihen a QI padon) akkor nem kapcsol ki a Glance Screen, ellenben amint elmozdul a kijelzőn felfelé az idő kijelzés, a naptár bejegyzés feltolódik, vagy mi, de mindenesetre eltűnik és nem is jön vissza, amíg át nem váltok záróképernyőre és vissza a Glance Screen-re.

    3. A pénztárcából tegnap vettem észre, hogy eltűnt a bankkártya hozzáadás opció, csak alkalmazásokat, illetve Microsoft ajándék kártyát enged hozzáadni. Ez ott bukott ki, hogy tegnap mikor beléptem a pénztárcába, azonnal felajánlotta, hogy frissítsem a kártyát (mondjuk ma is, annál a kártyánál, aminek még nem járt le az ideje) amit el is kezdtem, viszont befejezni már nem engedte, mondván a kártya már a listában van és nem lehet kétszer :W Na most akkor mi van? Beléptem a Live fiókba, és valóban ott a kártya a már friss lejárati idővel (nem is emlékszem már mikor frissítettem) a telefonon meg ugyanaz a kártya, csak még a régi CVV kóddal és lejárati idővel. Hiába nyomkodtam a frissítést, nem történt semmi. Mérgemben kitöröltem a kártyát a Live fiókban, majd ezután már engedte, így a telefonon is. Na kb itt jöttem rá, hogy a telefonon nem lehet kártyát hozzáadni. Nosza hozzáadtam a Live fiókban, de a telefonon hiába nyomkodtam a frissítést a fiókoknál és a pénztárcában, nem jelent meg a kártya. Reggel viszont legnagyobb meglepetésemre ott volt a kártya a telefonon is. Na most akkor ez hogy is van szerintetek? A 8.0-n még van kártya hozzáadás? Miért nem hajlandó azonnal szinkronizálni a Live fiókkal vajon?

    4. Nálam az istennek se hajlandó frissíteni az órát, hiába van automatára kapcsolva. Ez meg onnan bukott ki, hogy tegnap volt egy soft reset a telón (hangerő le + kikapcs gomb hosszan rezgésig nyomva) ami után valami hülye időt állított be magának, amit én nem állítottam át a helyi időre (az időzóna és a területi beállítás az jó volt) de még reggelre se frissítette magát. Korábban ezzel nem találkoztam, mert még HR után is a pontos helyi időt állította alapból a telefon.

    Bocsi, ha sokat írtam, csak gondoltam leírom amit tapasztaltam és kíváncsi vagyok másnál ez így van-e illetve már nem tudom megnézni, hogy ezek most 8.1 bugok még így a preview verzióban, vagy már a 8.0-ban a Black alatt is így voltak-e.

    A többi úgymond újítás nagyon állat, bejön meg minden (bár a mobil adatforgalom ki-be kapcsolás valóban érdekesen szar szerintem is bár az a sanda gyanúm, hogy a dual sim lehetőség miatt oldották meg így több lépcsősre) viszont az például érdekelne, hogy Magyar területi beállításokkal elérhető lesz-e a csendes órák, ami most csak US beállítással a Cortanával elérhető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák