Új hozzászólás Aktív témák

  • Dante73

    tag

    válasz x1port #37147 üzenetére

    Az 520 egy k olcsó telefon. Mit vársz tőle?
    Gyors, az árához képest nagyon sokat tud, stb. Minden mobil (és nem mobil) platformnak meg vannak a hiányosságai. Neked sok a hiányosság. 30 helyett vegyél 4x ennyiért valami más, használható telefont, és akkor meglátod, mennyi kompromisszumot kell kötnöd.
    Én tegnap vettem a sajátom, máris hibás... (MMS nem jön meg. Központ kézbesítettnek látja, adatforgalom bekapcsolva, beállítások jók, valsz a black frissítés kavarta meg, mert előtte a szolgáltatói megjött, azóta nem jön meg, amit 24 órája várok. Telefon ki-be, factory reset megvolt, ha valakinek ötlete van, ne tartsa magában) Mindegy, megyek holnap kicseréltetem, és annyi...Eztl eszámítva pedig tetszik. ennyiért ugyanis, ilyen tudású, ennyire "gyors" telefont aki vesz... iOSt, sok éves használtat kapsz, vagy töröttet, droidot lassúcskát, vacakot...
    Igen, a rendszernek vannak butaságai, ahogy előnyei is. Én pl utálom a droidot, mert instabil. iOS játéktelefon... Amire nekem kell, ez TÖKÉLETES.
    Kár ragozni a dolgot. Vásárláskor szerintem mindenki átgondolja, neki mire kell a készülék. És ahhoz képest köt valamiféle kompromisszumot. (Vagy vesz egy Z1-est mint öcsém, aztán nézi az enyémet, és csodálkozik, hogy majdnem olyan gyors, mint az övé...)
    Neked nem jött be a dolog. Megesik.

Új hozzászólás Aktív témák