Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Találkozott már valaki olyannal, hogy a series fan at irkja ki, hogy nem lehet emlékeztetőt beálllita ni xy részhez?
Mi okozhatja ezt?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
ther
aktív tag
Meglepődtem ma reggel, mikor arra keltem, hogy jönnek az értesítések, és immáron rendesen szerepel a értesítési beállításoknál is az alkalmazáslistában. Furcsa, mert tegnap délután óta azon kívül, hogy egy ébresztőt állítottam a telefonon, mást nem is nyúltam hozzá.
Aálírás
-
confuser
senior tag
VLC for Windows Phone updated with partial “hardware decoding”
Végre megy a HD videó, és a zene / videó listák betöltése sem darabos már. Egész használhatóvá kezd válni.
-
mdraco
őstag
Ez a Maestro miben jobb mint a beépített email kezelő?
Most néztem:
Features:
-Account Themes
-Gestures (Swipe to Delete, Archive, or Reply)
-Favorites
-Multiple Accounts with Linked Inbox view
-Fast Account Switching
-Support for Gmail, Outlook, and Yahoo Mail
-Label Support for Gmail
Van aki vált erre?[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
A Vodafonenak nincs valami hasonló tv-s progija WP-ra mint a Telenornak a MyTv s mint a Telecomnak a TvGo?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!!
Valaki tudna nekem ajánlani szép, gyors, ingyenes zenelejátszó programot? Unom a gyári csigaságát.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz ZavaBalazs #27970 üzenetére
Huhh, köszönöm szépen a gyors választ !!! Ez a zbox egy hihetetlen jó cucc és nagyon szép is.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #27970 üzenetére
Amúgy már nagyon sokat javult a gyári zene app, néha azért nézz rá, nehogy lemaradj róla. Nekem már szinte tetszik, de mindenképpen használható.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Burt1793 #27973 üzenetére
néha találkozom vele, ha a bluetooth füles play gombját megnyomom, az megnyitja a gyári zenelejátszót shuffle all üzemmódban. de már csak megszokásból se használom na majd ha esetleg ráunok a locora akkor kinevezem azt.
rbertkrl: igazán nincs mit, jó kis app az, nem véletlen emlegetem többször csak apró bosszantó hibája, hogy ha kiválasztasz a zenetárból (nem az aktuális lejátszási listából, hanem a menüből) egy másik számot, akkor elfelejti, hogy a shuffle be volt kapcsolva. ezzel mondjuk tudnék együtt élni, de mostanság random becsukja magát, van hogy a szemem láttára tűnik el a zenelejátszó panel a hangerős felső sávból.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Állítólag Április 24.-én lesz valami frissítés a here app-okra. Kell valamit tenni előtte vagy utána, hogy minden zökkenőmentes legyen?
F.K.T.
-
lugosi
MODERÁTOR
De szuper. És ezt az usernek honnan kellett volna megtudni, ha nem fórumozik? Egyszer csak gond lesz a navival? Mert az a nyomorult program ki nem írt nekem semmit.
És hurrá, még egy egyszer használatos account, aminek majd lehet bányászni 2 év múlva, hogy vajon mi lehetett a jelszava. De nagy hülyeség ez a mindenhez saját account. -
Воланд
titán
válasz lugosi #27977 üzenetére
aprilis 24-ig meg van egy par napja a nokianak, hogy emailt kuldjon. megjegyezni meg nem kell semmit, fb fiokkal is be lehet lepni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
Most kaptam emailt hogy droidra meg almara megújult az Outlook. Faszan nez ki ezerszer jobb lehet mint a mi levelező szarjaink. Hat rohadjon meg az egesz ms hobelebanc.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
BobTail
őstag
válasz Plazmacucci #27982 üzenetére
Most még, Win10-zel meg nekünk lesz jobb.
-
félisten
-
BobTail
őstag
válasz Plazmacucci #27984 üzenetére
Tekintsd úgy, hogy végre nem a WP felhasnzálók a tesztalanyok...
-
air
nagyúr
válasz Plazmacucci #27982 üzenetére
Ne irigykedj!
Használhatatlan fos.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
lugosi
MODERÁTOR
Uhh tényleg, most jut eszembe, hogy benne volt a nevében hogy preview. Ezt már elfelejtettem.
Én ha a gyártó helyében lennék, ilyen készültségi fokú progit nem adnék ki. Olyat igen, ami hibátlanul működik, csak egyelőre pl funkciók egy részét nem építették bele. De az konkrétan nem is működik normálisan. Elég idegesítő dolgokba futottam bele. -
MATEO6600
őstag
Zenelejátszásra mit ajánlotok?
WP7 után a 8.1-es beépített Zenelejátszója rohadék lassú... Túl sokat gondolkozik mikor megjeleníti a zeneszámokat.
Lehet, hogy strukturáltabban kéne elhelyezni a mappákat a Music könyvtárban?
Mert én csak belehánytam, nem rendeztem rajta semmit. -
Zolly444
aktív tag
Nektek jön értesítés a Messengertől mikor írnak? Ma egyátalán nem kaptam.. Messenger volt újra telepítve, teló újraindítva..
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok,
Sports Tracker programmal kapcsolatban kérném a segítségeteket.
Lumia 630 - (Lehető legfrissebb rendszerrel) van a tulajdonomban, korábban 520, köztes időben pedig LG F70. Sajnos úgy látom, hogy az eltérő HW-el rendelkező L630 is teljesen össze-vissza méri a sebességet, akár csak korábban az L520.
Más is ugyan ezt tapasztalja, és nyugodjak bele, hogy nem egy folyamatos vonalat kapok sebességnél, hanem igen erős kilengésekkel tarkított vonalat? LG F70 esetén, ahol Glonass támogatás sem volt, ezerszer pontosabban mutatott mindent (magasság / sebesség)Köszönöm előre is a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest