Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDic
tag
válasz #42308056 #27450 üzenetére
A telenoros programnak mi a neve?
Szerk. közben meglett: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/mytelenor/57de2112-ef4b-40ef-b8a6-fda7f2806ca9
Azt írja: Ez az alkalmazás nem kapható a telefonjához. Lumia 925, telenoros előfizetés. Vajon miért nem?
[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
Lehet, hogy már nem újdonság, most nem olvastam vissza, de nekem tegnap éjszaka lefrissült a Windows 10 Technical Preview Lumia 630
Kattints a képekért!
[ Szerkesztve ]
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
félisten
-
Melack
veterán
I, Gladiator - myAppFree deal of the day. 1002 MB. Szerinted a céges wifi visítani fog
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Воланд
titán
na, ez nem w10 only lett.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
TDX
tag
Tud valaki oly fényerőszabályzó alkalmazást (WP 8.1, 735-re), mely folyamatosan a lehető legkissebb fényerőn tartja a fényerőt? (Automatikus fényerőnél a legkisebb fényerő). Annak még jobban örülnék, ha az alá is lehetne vele menni, de már az is jó lenne.
Köszönöm előre is a válaszokat!Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!?!
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
olyan progit keresek amellyel normálisan tudom mérni, mennyit fogyasztottam a mobilnetemből. Illetve olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan program/beállítás, amely az általam engedélyezett programoknak enged internet elérést?Tigris, tigris, csóvafény...
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Plazmacucci #27475 üzenetére
Pedig jó lenne ha kordában lehetne tartani.
-
Воланд
titán
válasz Melack #27477 üzenetére
lustak voltak belerakni, hogy akkor is menjen a letoltes, hogy ha nincs eloterben az alkalmazas. amugy masra is lustak voltak, mert a settings menuben az icloud-ba valo mentes igazan vicces.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
Onedrive miért nem tölt fel a háttérben? Mindig errort dob, de ha meg van nyitva az app, bármit feltölt...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
air
nagyúr
válasz Plazmacucci #27481 üzenetére
De ha már a képernyő kikapcsol, akkor is megáll.
Eléggé használhatatlan így.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
lugosi
MODERÁTOR
Ezt nem értem, nálam működött a múltkor a háttérben való feltöltés.
-
Воланд
titán
hogyan es mit akarsz feltolteni?
-
félisten
válasz Воланд #27485 üzenetére
Galériából kijelölök három képet, és megosztom onedrive-ra. Ilyenkor megnyílik az app, kiírja, hogy 3 fájl feltöltése, majd bezáródik. De nem töltődik fel, ha elindítom megint az onedriveot, akkor kiírja, hogy iskertelen volt. Ha újra megpróbálom onedrive-on belül, feltölti.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Bukk900
őstag
Kipróbáltam ezt a Vid2Pix-et, izgő-mozgó gyerekek, sportesemények fényképezéséhez nagyon jó!
Akik a hardveres korlátok miatt nem kapták meg a Lumia Camera Moment Capture funkcióját, ez is megteszi, 2 Mpixeles képek nyerhetőek vele. -
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #27486 üzenetére
Nekem addig be sem záródik, amíg fel nem töltődött, kivéve ha kilépek vagy rázárom a kijelzőt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #27486 üzenetére
nalam is visszalep a fenykepek alkalmazasba, azzal a kulonbseggel, hogy ha gepen megnyitom az onedrive-ot, akkor ott latszodik, hogy szepen tolti fel a kepeket.
-
félisten
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz cellpeti #27473 üzenetére
Mit szólsz a gyári adatforgalomszámlálóhoz? Vagy ha Telekomos vagy Telenoros vagy, akkor van saját alkalmazásuk. A telekomos pl. mutatja az adatforgalmat, hívást, smst, mindent. Azon kívül, hogy lehet beállítani korlátokat, időszakot, stb, nekem még ráadásul teljesen pontosan is mér amúgy a gyári számláló, maximum pár MB eltérés szokott lenni ahhoz képest, amit a Telekom alkalmazás mutat (utóbbi azt mutatja, amit a szolgáltató lát, hogy elhasználtam, ezt számlázza).
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
törölt tag
Frissült a Spotify, tudja valaki mi jót hozott?
Frissült a 6tag is: filter szerkesztő, új filterek, szerkeszthető bejegyzések, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest