Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
vidaila
senior tag
Ajánljatok vmi jó játékot.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Szmájler
csendes tag
Sziasztok! Van egy dual simes 630-am. Az járható út az alkalmazások megvételéhez, hogy 2. sim-nek egy telenoros kártyát tennék bele és annak az egyenlegét használnám az áruházban? Él még ez a dolog a Telenornál?
-
Dzsosy
senior tag
Frissített F1-es alkalmazás élő közvetítéssel.
Fizetős, de van próbaverzió is. De ha jól működik 1$-t simán megér.[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz ZavaBalazs #27414 üzenetére
Szerintem olyan f1-live.hu-s szöveges kommentáros megoldás van köridőkkel és egyebekkel.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Dzsosy #27415 üzenetére
ja, hát az minden, csak nem live timing.
nem várom el az androidos/iOS hivatalos timing app szintjét, de egy ilyen a minimum amit elvárok live timingként, ha már azzal hirdetik.
na mindegy, majd 3 hét múlva kipróbálom, hogy mit tud, maximum nézem továbbra is weblapról a szektorokat.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
savoo
addikt
válasz ZavaBalazs #27416 üzenetére
Van WP-re is ugyan az az app mint IOS-re és Droidra tudtommal. Legalábbis volt, már ha arra a 15 ezer forintosra gondolunk. (Valami ilyesmi vicces ára van minden platformon)
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #27416 üzenetére
Volt régen app ami tudta ezt, nagyon menő volt. Futam alatt folyamatosan frissítette a csempét is, szóval ha elvoltál valahol, ránéztél a telefonra és láttad az első három sorrendjét. Valamiért a fejlesztő leszedte, valószínűleg FIA nyomásra (több F1 appnak lett így vége állítólag).
-
ZavaBalazs
őstag
ja, arra, csak valamiért úgy rémlett, hogy az csak android+ios. 15k-t mondjuk ad ki rá a halál, amikor van igaz nem annyira okos (modern f1-ben nem hátrány ha tudja az ember, hogy ki hányszor, milyen gumiért volt boxban, és a mostani hány körös), de ingyenes website, ahol a szektoridőket (amit ugye a hivatalos, f1.com live timingből kötsög mód kivettek, hogy vegye meg a plebs a 15 ezres appot...) tudom követni, a lényeget meg fejben számon tudom tartani kb.
erahurka: F1LT? 610-en még azt használtam, az hasznos volt mondjuk az élő csempe, hogy lássam a top3-mat, nem érdekes számomra, mert az esetek nagy részében úgyis ott függök a képernyőn+live timingon, ha meg nem, akkor meg teljes hírzárlat, amíg le nem tudom szedni.
gondolom a FOM szedette le, ja, hogy az ember rákényszerüljön az ő túlárazott, és jó szutyok mód megírt (emlékszem, az egyik angol fórumon mindenki sipákolt, hogy szétégeti a kezét a telefonja, cserébe 50%/óra tempóban merül) appjukra.[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #27419 üzenetére
A tévés jogdíjakat meg a Török foci is veri. Előbb itt kellene szétnézni mielőtt a rajongókkal csesznek ki...
Bernie meg igazan nyugdíjba mehetne már. Aszondja nem fontosak a fiatal rajongók. Ja, a Red Bull is biztos az 50 feletti korosztályt célozza...[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Ajánlanátok olyan logikai játékokat, mint a 2048? Köszönöm!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
valikund
csendes tag
Sziasztok! Most vettem lumia 635-öt. Egy olyan problémám van, hogy sehol sem találom meg, hogy hol kell az ébresztő hangerejét beállítani, tök mindegy mekkorára állítom max hangerővel kezd zúzni, ez pedig számomra ( de főként a szomszédok számára ) elfogadhatatlan! Nem tudtok vmi megoldás hogy lehuzzam a hangot?
-
kolosanyi
veterán
válasz szakalistvan #27427 üzenetére
Pedig az jobb!!44!
-
kezman
őstag
válasz szakalistvan #27427 üzenetére
+1 nekem is emelkedik a hangerő ébresztéskor, de ha csak ez miatt kell droid akkor úgy kell nekik
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
mike1334
veterán
válasz #42308056 #27430 üzenetére
Köszi Neked is! Nem fontos, hogy pont olyan legyen, csak ilyen pár perces várakozás közben játszható logikai valamiket keresek, és a 2048-ban már szinte mindig eljutok 2048ig, sőt már 4096 is volt..szóval az már kezd kicsit uncsi lenni
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
lugosi
MODERÁTOR
-
-
félisten
válasz Mr. Nimbus #27444 üzenetére
Szerintem arra semmit nem fog már találni. Kezdjen gyűjteni egy 530ra 😊
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Plazmacucci #27446 üzenetére
Köszönöm a választ! Sajnos én is erre gondoltam, de kellett a megerősítés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mr. Nimbus #27447 üzenetére
Inkabb 535-től felfelé kezdjen nézelődni ha már. De igénytől függően az új 532 is korrekt cuccnak tűnik.
-
OddMan
őstag
Azt meg tudom nézni valamelyik app-al, hogy a kimenő hívásaim hány percet tesznek ki összesen?
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest