Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
Köszönöm a gyors segítséget!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Működik wifi-vel tökéletesen!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
shunter
aktív tag
Esetleg innen megvette valaki az MX Player bétát?
Kb ez az egy app ami hiányzott WP ről. Kb 1hónapja, még a fejlesztőnek is írtam, h portolhatná WP re, mert tuti lenne rá igény. Erre na tessék, ma rátaláltam 😊
(régebben kerestem de nem találtam)
Bár kérdéses, h ez az eredeti fejlesztő munkája, vagy csak valaki lenyúlta a márkát...[ Szerkesztve ]
-
flesh
aktív tag
válasz shunter #26309 üzenetére
Valóban, ugyan az a kiadó mint androidon "J2 Interactive" az MX Player-nek
Az MX Player bétát más kiadó jegyzi
[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
ghost364
senior tag
Végre megint működik az Xbox One Smartglass. Azért az enyhén vicces volt, hogy 2015-ös dátummal már nem indult el.
-
duo
addikt
"Most probléma adódott az áthelyezéssel. Ellenőrizze ezen a lapon, hogy működik-e az Ön esetében: Régióváltás támogatási lapja. Ha igen, próbálkozzon később. "
usába próbálok. nagykorú vagyok itt is ott is mi lehet a gond?
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
seremys
csendes tag
Sziasztok!
Összekattintottam egy szókereső appot, mivel sokan szeretnek szavakra vadászni unalmas perceikben.
A későbbiekben online meccseket is lejátszani, és érméket gyűjtögetni, versengeni a többiekkel.
App
[link][ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
tudtok ajánlani valami működőképes mp3 letöltő appot (lehet youtubeos is), aminek a letöltéseit a zenelejátszók (jelen esetben a onemusic, de ahogy nézem annak nem lesz gond) felismerik, beveszik a könyvtárba?
eddig teljesen jól elvoltam az mp3tube, tube mp3, tube mp3 downloader nevű appokkal (főleg az utóbbival), de valamiért ezek nem működnek napok óta (lehet bekavart nekik a y2k15? )wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gyurkikrisz #26325 üzenetére
Van olyan, amelyik ismeri.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
confuser
senior tag
válasz seremys #26319 üzenetére
Én is kipróbáltam, egész jó. Egy 3x3 mezős játéknak én örülnék, viszont ami fontosabb (még az online eredményjelzőnél is fontosabb), az a szótár rendbetétele. Nagyon sokmindent ismer, néha túl sokat is: lemesél, elkésel, és ehhez hasonló furcsa igekötős igéket is tartalmaz. (Ha az igekötő nem ad plusz jelentést az eredeti szó jelentéséhez, akkor nem használatos. Kivételek persze vannak, de pl. a fentiek kétlem, hogy azok lennének.) Persze jelentettem ezeket, meg 1-2-t, amit még nem tartalmazott, de ki tudja mennyi ilyen van benne (én nem ).
A design és az animációk tetszenek, mindent összevetve szép munka.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Udv mindenkinek, nemregiben atvaltottam androidrol wp-ra. Olyan kerdesem lenne, hogy talalhato e ra adblock az IE-re? Ha neten keresek ra akkor van 400ftos verzio ha magaban a store-ban, akkkr viszont nem talal. Mi az igazsag? Valaszokat elore is koszonom.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Lall
veterán
válasz ZavaBalazs #26326 üzenetére
Music Import
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
ZavaBalazs
őstag
erre a 2 számra most pont jó is volt a trial, majd ha még kell, lehet be is ruházok rá. kb a seggemet kitörölte a szám adatainak kitöltésénél, nekem csak a stílust kellett beírni, meg válogatni a 10 betöltött borítóból.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Burt1793
veterán
válasz #42308056 #26334 üzenetére
Droidra se kell ram-tisztító app, a kémprogramok ellen viszont lehet, hogy kell lassan védelem. A cleaner programok, amiket reklámoznak (nem a google), több bajt csinálnak mint hasznot. Persze sokan hisznek a reklámnak, kétszeres üzemidő, no lag, örök élet. Mindenkinek tudnia kéne, hogy ezek lehetetlen elvárások.
-
ZavaBalazs
őstag
másnak is szutyok lett a beach buggy racing grafikája a legutóbbi frissítés óta? tiszta rücsök meg pixel minden.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
MarQs
senior tag
válasz ZavaBalazs #26338 üzenetére
Én nem tapasztalok hasonlót... bár nem is teszteltem agyon a szoftvert! Egy pályát nyomtam le, hogy kérdésedre megnézzem mi a gikszer...
Nem állítódtak el a grafikai beállítások?[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
beachsurferi
csendes tag
Runtastic nevű sport alkalmazást használ valaki?
Tőlük kérdezném hogy mennyire válik be?
Értem ez alatt,hogy folyamatos akár 6-7 órás használat közben is stabil,nem lép -e ki.
Illetve,tesztelte e valaki hogy mennyire pontosak a mérései.
Engem a napi össz megtett út és a max sebesség érdekelne.
Esetleg ha van jobb alkalmazás az is erdekelne.
Köszi -
MarQs
senior tag
válasz ZavaBalazs #26340 üzenetére
Hu... hát én L630-on nézem/játszok vele, nem egy tűéles mintapélda, de a teló 217 ppi-jével sincs ilyen pixeles a játék képe! Gondolom L930-on egyből kiverte a szemedet a különbség...
Nem tom mi lehet, esetleg próbáld meg leszedni és újratelepíteni, ha ezzel nem veszíted el az eddigi eredményeidet. Ha nem ragaszkodsz hozzájuk, akkor egy próbát megér."Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
zojjektum
senior tag
válasz beachsurferi #26342 üzenetére
Nálam csinált furcsaságokat. Elfelejtett mérni, ha végigfututtam a távot bemonta, hogy mennyi amikor visszanéztem 2 kmnél megállt a mérés. Most a Track Runnert használom, de az nem tudom neked mennyire elégítené ki az igényeidet.
-
beachsurferi
csendes tag
-
veterán
-
btudos
nagyúr
válasz beachsurferi #26345 üzenetére
Én hegyikerékpározáshoz használtam, nem volt vele gondom, mért rendesen erdőben is, átlagsebesség, max. sebesség, megtett táv, emelkedés, süllyedés, tud ez mindent. Ha akkuval kibírod a 6-7 órát, elvileg nem lesz vele gond.
Endomondo is jó lehet egyébként.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Jofi81
őstag
válasz beachsurferi #26345 üzenetére
Szerintem ezt tudja a Sports Tracker is, legalábbis nálam már két Balatonkört kibírt, igaz az még a symbian-os E52-vel volt.
-
westcoastog
veterán
-
saiyajin
senior tag
válasz westcoastog #26349 üzenetére
Probalta mar valaki? Velemeny?
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.