Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
-
Bukk900
őstag
válasz alphamooncam #23953 üzenetére
Konvertáld wma lossless formátumba, azt simán viszi a gyári lejátszó is.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Integrale #23945 üzenetére
igen, ahogy a kolléga írja, engem nem a csipogás zavar, sőt, csipogjon is, ha akkor írnak mikor nem vagyok gépközelben, de ha meg van nyitva a desktop fb, akkor ne rinyáljon nekem, csak mert nem az az aktív lap.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Integrale
veterán
Frissult a Facebook Beta.
Sokkal gyoraabb lett mint volt, es nincs mar frissitesi bug.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Steelers
senior tag
Frissült a Facebook Beta! Képet is lehet kommenthet hozzáfűzni. Hip-hip Hurrá! 😁
Szerk.: Megelőztek!
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
válasz alphamooncam #23953 üzenetére
ModernMusicot még bepróbálhatod, nekem vitt minden FLAC-ot.
-
junior11
veterán
Hali. Tudnátok nekem ajánlani vmi jó sakk és magyar kártyajátékot (WP & Win8.1)? Nézem a storet, de eddig nem akadt a horogra semmi érdekes... Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
tisti1965
aktív tag
Molyn miért nem látom a pc-n lévő mappákat. Eddig ment,nem változtattam semmin
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
Ordowick
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani, valami jó Feladatok programot, nagyon kéne valami amibe simán irhatok emlékeztetőket.
Meg a windows phone-ban alapból nincsen időzítő, stopper? L520-am van 8.1-el.Köszi!
-
Ordowick
tag
Köszönöm a válaszokat!
A OneNote nem felel meg teljesen az elvárásaimnak, mert olyan kéne, mint pl androidon volt a telómon alapból, hogy be tudok állítani hozzá időzitett figyelmeztetést.
Meglesem a wunderlistet, meg a stopperest! Köszi! -
peter87
csendes tag
Valaki tudja hogy mi történt a Mikor jön? appal, miért nem tölthető már le és hogy ez ideiglenes vagy végleges? (Ezt feltettem egy másik topikban, nem tudom törölni bocs érte.)
Lumia 520
-
nyesix
senior tag
frissült a glance
tudja valaki, hogyan tudom beállítani, hogy az időjárás úgy nézzen ki, mint a linkelt, második képen? hibába állítom be háttér alkalmazásnak az időjárást, a teljes képernyőt változtatja meg, nem tesz ki ilyen "ikonokat"
köszimegvan meg is kell nyitni az időjárást hozzá, és működik
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
ugy nez ki, hogy rendbe tettek a twitter ertesitesi bug-ot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
jockas
senior tag
Azt olvastam már, hogy elég durván meríti a Messenger az akkut. Vagyis az normális, hogy csak a Messenger legalább 2x többet fogyaszt készenlétben, mint minden más együttvéve?
-
jockas
senior tag
válasz Integrale #23976 üzenetére
Ma egy kicsit többet használtam, mint szoktam...a legnagyobb különbség a Messenger, amibe bejelentkeztem délelőtt. Az esti 70-80% akku most délután már 36%-nál jár. Vagyis csak a Messenger 2x többet fogyaszt, mint minden más alkalmazás a rendszerrel együtt. Ha ez a valóság, akkor még rosszabb a helyzet, mint sejtettem...
-
catroot
veterán
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Ordowick
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Google Drive-hoz valami jó kis appot, amiben engedi szerkeszteni is a fájlokat, meg fel is tudom tölteni rá a fájlokat? Fontos lenne nekem!
Köszi!
-
junior11
veterán
Kíváncsiságból érdekelne az Instagram meddig lesz még beta? Vagy az android & iOS változata többet tud?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
WD9
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani olyan normális ébresztőórás alkalmazást aminél a szundi funkcióba annyi percet állíthatok amennyit szeretnék, és 8.0-án is fut?
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
Sziasztok
Miért van az hogy mióta frissítettem a telefont,a webes felületen(windowsphone.com) eltűnt a telefonom?Vásárlási előzmények,csengetős rész sincs,csak hogy szerezzek be egy Windows Phone alapú telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest