Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz bluemirage #24500 üzenetére
Elképzelhető, hogy ezen koncepciók mentén újragondolták az appot.
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
J.J. András
őstag
sziasztok,
T-Mobile kidobta már lassan 1 hónapja a DENIM ( WP 8.1) frissítést, és le is szedtem WiFin keresztül.
Érdemes feltenni ???Nekem semmi bajom a Lumia 520-as sebességével, a benne lévő szoftverekkel, de nekem amire kell, arra bőven megfelel szoftveresen.
Nem akad ez a DENIM ? Nem lesz több "megfigyelés és adatgyűjtés" a telómon ezáltal ?Valaki tud segíteni, mi a véleménye az új 8.1-ről ?
üdv: András
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
gyurkikrisz
őstag
válasz J.J. András #24502 üzenetére
1. Még nincs denim
2. Toltsd le nyugodtan, csak jobb lehet a frissitestol bármi is azA tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Integrale
veterán
válasz J.J. András #24502 üzenetére
Az ilyen jellegű kérdéseiddel inkább ide fordulj.
520 még nem kapott Denim frissítést, ha a beállítások/névjegy alatt azt látod, akkor az bug, egyébként Cyan lesz az az update. Adatgyűjtést ki tudod kapcsolni, billentyűzetnél, keresésnél és talán az IE beállításainál is van hasonló tevékenységre utaló opció.
Érdemes frissíteni!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
J.J. András
őstag
válasz Integrale #24504 üzenetére
Köszi
és GyurkiKrisz kollégának is a választfelteszem a másik topicban is
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Воланд
titán
meg a legtetejere minek a kereses, mikor wp7 ota az volt, hogy ott van alul a sav, ahova a kezelo gombokat lehet rakni? hihetetlen, hogy szepen lassan minden egyediseget kiolnek a rendszerbol.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
gyurkikrisz
őstag
#24506: Szerintem ez a Facebook appról lett mintázva valamiért.
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Воланд
titán
válasz Alexios #24509 üzenetére
az a baj, hogy nem ugy nez ki, mint egy androidos app, hanem ugy, mint a droidos onedrive app. hulyek ezek....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Jofi81
őstag
válasz gyurkikrisz #24508 üzenetére
Ideje volt. Mondjuk jobban örültem volna, ha kijön addig, amíg nem végzek az egésszel...
Már csak a Steam kellene.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Megjavult az MSN időjárás app, eltűntek a duplázott napok.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
hali13
tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni. Ma tulajdonosa lettem egy Lumia 1320 készüléknek, de vannak számomra furcsaságok. Az egyik ilyen, amit nem értek, sehogy nem lehet a telefont rávenni arra, hogy szinkronizálja a névjegyeimet a Facebookkal?
A másik, hogy be van neki állitva a Microsoft fiók, a neten böngészőből meg is tudtam mindent oldani, a névjegyeimet összekötöttem a facebookkal, a naptárban is beállitottam mindent ami kellene, de ezzel a fiókkal egyszerüen nem hajlandó a telefon szinkronizálni. Vicces hogy a neten ugyanúgy Microsoft felületen minden megvan ami kell, de egyszerüen a telefonra nem tudom eljuttatni. Ráadásul ezt a fiókot törölni sem engedi per pillanat a telefon, mert gondoltam letörlöm és beállitom neki még egyszer, hátha utána hajlandó. Plusz ennél a fióknál csak és kizárólag az e-mailokat látom lehetőségként, arra meg nem ezt a fiókot használom. Szóval nagy a katyvasz.
Remélem nem túl zavaros amit próbálok elmagyarázni.
A google fiókomat is csak részletekben szinkronizálta le, névjegyeket ott is kihagyott, a jegyzeteimet pedig fogalmam sincs hogyan ültessem át az Ios eszközömről erre a telefonra. Nem sok kedvem van több száz jegyzetet egyenként átirogatni.Még egy kérdés, hogyan tudnám a telefont esetleg az Office Outlookkal szinkronizálni, azt sem tudom megoldani és abban is benne lennének a jegyzeteim. Eddig ilyen gondjaim Nokiával soha nem voltak.
A rendszerem Win7 64 bites.A segitségeteket megköszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
Pikkolo^^
addikt
válasz hali13 #24523 üzenetére
A fő fiókkal a névjegyeket automatikusan szinkronizálja, ezért nem tudod kiválasztani. Az FB-n belül rányomsz a 3 vízszintes vonalra, beállítások majd telefon összekapcsolása vagy valami hülye félrefordított dolog, azon belül rányomsz a szinkronizálásra és működik is. Persze egy kicsit kell noszogatni.
Office Outlook-al? Exchange-s fiókról beszélsz?
-
SsPL711
őstag
-
Lacus_84
senior tag
Ez vajon elérhető lesz WP-re?
-
törölt tag
válasz #42308056 #24533 üzenetére
Hopp és hogy ne jöhessetek azzal, hogy BKK Infó viszont nincs, gyorsan meg is jelent
-
SsPL711
őstag
OTP smartbank app-ban van csekk befizetés, kamerával szkennelve.
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Pikkolo^^
addikt
A Gránit Bank üzenő jöhetne, mert droidon a biztonsági beállítások miatt nem megy a kicsike.
-
leslieke
Jómunkásember
..tárgytalan..
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Integrale
veterán
válasz gyurkikrisz #24541 üzenetére
Igen, de csak egy küldetéskor fellépő bugot javít, optimalizálás nem történt, 930-on továbbra is lassú/szaggat ha minden maximumra állítok.
-
gyurkikrisz
őstag
-
Integrale
veterán
válasz gyurkikrisz #24544 üzenetére
A panaszom inkább arra irányul, hogy i5-ön és ugyan ilyen hardverű Droidon is tökéletesen fut maxon, itt pedig nulla optimalizáció.
-
ghost364
senior tag
Frissült a Tetra lockscreen. Végre megy L520-on is.
-
Integrale
veterán
válasz gyurkikrisz #24546 üzenetére
Nem ok a ramaty munkára, mert a pénzem ott hever náluk, ezért cserébe elvárnám, hogy töltsék is ki a munkaidőt, és tenyereljenek rá a "nagy piros optimalizáció gombra".
-
Воланд
titán
valaki bejutott innen a viber beta tester csoportba?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest