Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Jött egy új frissítés este (Pfd user vagyok), ez most mit hivatott módosítani?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
veterán
Snapchat kliens van 7.8-ra is, vagy csak 8 felett?
Everybody lies.
-
dokee78
félisten
Hali a Storeban lehet fizetni pay-pallal?
Vagy ebből a szempontból ugyanolyan,mint a Play áruház? -
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ArsenalF
aktív tag
Csak szerintem lett iszonyat gagyi?
Flipboard
Ráadásul nincs 512Mb ramos készülékekre. -
savoo
addikt
Másnál is fos mostanában a facebook app? Nem akarja betölteni a hirfolyamot rendesen sosem...
-
törölt tag
Nektek megy az Asphalt Overdrive? Reggel még jo volt, most időtúllépéses hibát dob és nem tölt be.
-
Steelers
senior tag
válasz BobTail #23820 üzenetére
Sajna mindegyik fos....szerintem. Még mindig nem lehet hozzászóláshoz képet hozzácsapni,sőt nem is látod ott a képeket, nem tölt be mindent a hírfolyamon. Van hogy csak annyit ír hogy xy like-olt egy képet vagy posztot,de hogy mit azt még megnézni sem lehet.... Szóval van még mit javítani!
-
zzz03
őstag
A megvasarolt 6tag az utolso frissites ota nalam ugy viselkedik mintha nem vettem volna meg. Azaz megjeleniti a reklamokat. Masnal is jelentkezik ez a hiba? (Ugy latja a market is mintha nem vettem volna meg..,)
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
MS. Egészség és fitnesz alkalmazáson belül, magyar régiót és nyelvet beállítva, nem beszél (pl. futás közben). Eddig így használtam. Jelenleg US-t választva működik. Valami változhatott egy frissítéssel?
Valakinél tapasztalat, észrevétel?
Köszönöm -
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
anorche1
őstag
IE -ben a megynitott lapok mutatásánál oldalra görgetve van olyan fül hogy egyéb, és ott különböző linkek vannak. Ezek mik? És hogy lehet törölni?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Def26
félisten
Üdv.
Ehhez hasonló mobile wifi app -ot tudtok mondani? [link]
Az app. lényege, hogy ezen keresztül lássam a mobil wifi router adatforgalmát és tudjam konfigurálni is.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
???
mármint hogy nem csak a telefonod wifi forgalmát akarod hanem azon a wifihálózaton lévő összes eszköz forgalmát?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
Igen. Van egy tmobile -os 4g mobilinternet elosztó kütyüm. Ilyen. Van ilyen Vodafone -ban is. Mindhez tartozik egy gyári app telefonokra amivel "real time" tudod konfigurálni a wifi routert. Ezt a felületet eléred pl a tipikus címmel is a böngésződben (192.168.1.1).
Na most mivel wp -re nem adták ki a gyártók az app. -okat ezért gondoltam megkérdem hátha van valami amivel helyettesíthetem.
Egyébként igen, a teljes adatforgalmat látom az app. -al, mert maga a wifi router rögzíti ezt csak ugye én is szeretném látni mennyinél tartunk.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Asphalt Overdrive kijött PC-re és univerzális app. Hogy lehetne közösíteni a haladásom telefon és PC közt? Vagy ilyenről ne is álmodjak?
-
-
Воланд
titán
aztan nalam ket nap mulva visszajott a dupla ertesites. a twitter backend-je baszakodik, nagyon nem erdekli oket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Külpolitika
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest