Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
bár ez egyenlőre egy terv.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
törölt tag
nokia transport
Budapest is támogatott -
catroot
veterán
válasz Alexios #1123 üzenetére
Azért kár volna sutba dobni! Egyébként most kipróbáltam és nem megy offline.
Ami nekem nem tetszik benne (de ezt leírtam) az az, hogy nem mutatja pl. hogy mivel kell utaznod, csak a járatszámot. Nem tudsz megadni pontos időpontot, hogy mikor akarsz indulni, hanem a keresés idejére lövi be az indulást és attól mutat több későbbi indulásokat.
(egyébként ezt az appot később be is építhetnék a Nokia Drive-ba, vagy Maps-be, mert így külön szerintem hülyeség. Eleve a Maps térképét használja)Meg azt se felejtsük el, hogy ez csak Nokiákra lesz. A programodat viszont bármelyik wp7-es telóra fel lehet tenni, ráadásul azt veszem ki, hogy offline is lehet majd használni... szóval érdemes rajta dolgoznod!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
Úgy amúgy faszom a Microsoftba, de komolyan, szárazon, hintőporral.
Értem hogy minden használható app Nokia only lesz európában, mert ők megkötötték a kis szerződésüket egymással, de amikor itt egy büdösnyamvadthuncut térkép, kereshető adatbázis alkalmazás nincs, vagy egy használható (és ms magyarország által beígért) bkv app, addig mi a pék fasza volna, ha ezeket a Nokia fejlesztéseket akár pénzért elérhetővé tennék a többi usernek - akik mondjuk a Nokia készülékek megjelenése előtt vásároltak - béta tesztre telefont.Értem, hogy Nokia exklúzív, nekik legyen is ingyenes. A többiek meg bekaphatják? Úgy tűnik.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Dzsosy
senior tag
válasz catroot #1127 üzenetére
Gondolom először a saját telefonjaikat akarják futtatni, hogy aki esetleg wp-ben gondolkozni az mindenképp a Nokiát válassza, vagy legalábbis vonzóbb legyen a számára.. Szerintem idővel biztos elérhetővé teszik majd fizetősen a többieknek.. (bár a többi gyártó sem osztja meg mindenét a néppel )
-
törölt tag
en meg orulnek egy htc eq-nak
-
amargo
addikt
válasz Alexios #1133 üzenetére
6 megás a zip és 6x megás kicsomagolva, de igazad van ilyen kitömörítést nem lehet rábízni egy telefonra, mert sírni fog utána.
Üzemeltetni fogsz hozzá egy szervert? Vagy hol gondolod az átalakítást?Csak érdeklődés szintjén kérdezem.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
-
amargo
addikt
válasz Alexios #1136 üzenetére
Áhh tényleg elnéztem nem szűrtem le a honlapon a BKV-re, az első meg valami tényleg kicsi volt.
Na, de akkor lényegiben hetente fogsz kiadni új verziót - az érvényességeket figyelembe véve. Gyakorlatilag rajtad fog múlni, hogy friss adatbázisból lehet tervezni - betegség, szerelmi bánat? Érvényesség kezelés?
Mire kijut a MP-re lehet már az idejét is múlta vagy rosszul értem?Ezért nem értem itt, hogy miért ágálnak többen, hogy online is megy és napra kész adatok vannak.
Érdeklődésként kérdem ezeket.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Gulyopapa
addikt
Üdv !
WP7-re milyen értelmes navigációt ajánlotok ?
Kösz ! -
amargo
addikt
válasz Alexios #1138 üzenetére
Ne haragudj, ha sokat kérdezek, de érdekel a dolog.
Fizetős lesz az alkalmazás vagy ingyenes? Lehet ez is csak elkerülte a figyelmemet
Szerk:
A szerver honnan lesz?
Csak azért kérdem, mert több helyről is jöhet a segítség.[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz Alexios #1141 üzenetére
Kicsit későn írtam le a másik kérdést, de nem tudom, hogy gondoltad megoldani a szerver kérdést.
asphostpage-en és a MS vagy az egyetemed is segíthet ez ügyben - de akár mi is.Szerk:
Tegyél bele reklámokat és legyenek külön verziók, stb.[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
Helló!
Mondjatok már olyan alkalmazást ami még nincsen, viszont nagyon hiányzik a népnek.
Akár privátba is jöhet az ötlet.köszi
-.-
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest