Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dada(SzB)
tag
Fejlesztoktol kerdeznem:
App Hub alatt a payout setup ban W-8BEN formot toltottetek ki / adtatok fel postan MS nek??
Van valakinek errol barmi info ja?
-
Zoli1222
addikt
Semmi!
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
A WhatsApp progiban ha audio fájlt küldök vagy kapok, akkor azt elmenti valahova a telefon és ezzel foglalva a tárhelyet?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Öcsém, ha ezt a videót nem nézem meg, akkor az életben nem jövök rá, hol van a secret level a Breeze játékban.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
Soulcraft great-looking RPG coming to Windows Phone
Na erre kíváncsi leszek.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
félisten
-
gzbotii
nagyúr
-
amargo
addikt
Meg kérdem én is. US ID-m van. De nem élek kint és nincs is ott lakcímem. Így valaki reggelt már be kártyát? Nyilván tudok ott találni egy olyan címet, ami valid, de nem találtam leírást, hogy erre most miért is van szükség. Küldenek oda valamit?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Воланд
titán
-
Blyan
félisten
Nem sok.
Nekem UK regem van, egy London belvárosában lévő Burger King-ét adtam meg - de telefonon keresztül próbáld megadni a kártyádat, akkor nagyobb eséllyel fogadja el - viszont a UK MP jóval drágább, még a magyarnál is.
És ezt Xboxon is tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
bendzso
senior tag
Nem tudjátok, hogy mi ennek a programnak a neve? Annyira szép, hogy muszáj megnéznem.
-
NGA
addikt
-
Воланд
titán
nagyon jo zombis tower defence.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
bumbalaci55
tag
Hibakódot szokott még dobni? (c101b001) sűrűn csinálja nagyon zavaró tud lenni.
(a világon mindenből kettő van)
-
ubid
senior tag
Valaki nem tud olyan programot ami miér hogy mennyit netezel ? természetesen nem időben, hanem mb-ba mondjuk.
-.-
-
MODERÁTOR
bár én csak éjjel nappal itt verem magam és kockulok, de azért csak elmondom, hogy a voda online ügyfélszolgálatán ingyen meg tudod nézni, bár általában naponta egyszer frissítik csak az információt. A semminél azért több. (és igen, a te különleges tarifacsomagodnál is így működik, a nyakamat teszem rá)
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest