Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz droti25 #21444 üzenetére
Szia.. Szerintem nem.
Régebben soka kísérleteztem vele. Nagyon ritkán 1-1 programnál problémát okozhat, de gyorsulást stb nem fogsz érezni. Sajnos rá kellett jönnöm hogy amit alapon a win beállít magának úgy a leggyorsabb stb.
Pedig raktam másik meghajtóra, létrehoztem (mivel 12 gigám van) 4 gigás rohadt gyors virtuális meghajtót és oda tettem, de hosszú távon többet ártott mint használt.[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz droti25 #21444 üzenetére
Szia.
Igen érdemes, ha többre van szüksége a rendszernek akkor szól.
raidx: nekem semmi bajom vele esetleg frissítsd.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
krealon
veterán
válasz droti25 #50797 üzenetére
"U torrent 3.4.9 van fent.
Közé lehet hozzá?"Ha az ingyenes, reklamokkal tamogatott verziot hasznalod, akkor szinte biztos, hogy egy bitcoin banyasz malware-rel fertozodott meg a geped. Az operacios rendszer programjai a leheto legritkabb esetben terhelik a VGA-t. Ez mindig arulkodo jel kell, hogy legyen.
Segithetnek kiirtani:
- Malwarebytes Anti Malware
- AdwCleaner
- Junkware Removal Tool (utobbi ketto pl a www.bleepingcomputer.com-rol biztosan letoltheto es nem hamisitvany, mert mar a kartevoirtokat is hamisitjak)Viszont a utorrent hasznalataval szinte biztos, hogy vissza fog fertozodni a gep.
Szerk:
(#50799) droti25
A masik arulkodo jel, hogy rendszerprogram sosem fut aC:\Users\<felhasznalonev>\AppData\Local...
konyvtarbol.[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
válasz droti25 #50801 üzenetére
"És milyen torrent klienst ajánlasz?"
NAS-on (Zyxel NSA325v2 -n) fut a transmission daemon, amit Transmission Remote GUI segitsegevel tavvezerlek Windows-os PC-rol, igy majdnem ugyanazt az erzest adja, mint a mikrotorrent.
Nonstop megy 10-15 W fogyasztassal, de mivel lassu internetem van (8 Mbps), igy nincs is ertelme a PC-t jaratni (50-80 W).
Fontos meg, hogy az alapertelmezett, 51413 port-ot hasznalva el sem indult a letoltes. Es persze port-forward, es publikus IPv4 cim is van az optimalis mukodeshez.Ismerosom a uTorrentrol a Portable Transmission + Transmission Remote GUI (tavoli gep localhost) parosra valtott. Elso alkalommal en allitottam be a szukseges dolgokat (PT enable remote control from localhost), de azota hibatlanul mukodik neki.
-
King Unique
titán
válasz droti25 #51165 üzenetére
Én Win8.1/10 alatt a 8GadgetPack programot használom. Ez gyakorlatilag a Win7-ben megismert minialkalmazásokat adja vissza.
(#51175) TIstvan4: ez komoly...
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz droti25 #51155 üzenetére
Kozben egy haveromnal szinten elojott a problema, nala a bitcomet futtatta a wecutilt, neked is mondtam hogy nezd meg a scheduled taskokat, de nem tetted...
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
tordaitibi
veterán
válasz droti25 #64887 üzenetére
Feladatutemezo, nagyon reszletes beallitasokkal,
vagy az mpchc exejerol egy parancsikon (shortcut) az Inditopultba (startup) es itt a tulajdonsagoknal megadhato kis ablakba, hatterbe, teljes kepernyovel induljon, valamint mpchc specifikus parancssori parameterek is.Hozzatennem, ez utobbi xp-nel mindig jol mukodott, w10 alatt nekem rapszodikusndul, nehany program nem indul igy, pl a win sajat feladatkezeloje sem. Erdekes.
-
King Unique
titán
válasz droti25 #108644 üzenetére
Azt, ami a többi Windowsnál, azaz pl. qBittorrent, azt az itteni Bittorrent topikban is favorizálják.
-
Cs1csó
félisten
válasz droti25 #108644 üzenetére
Qbittorrent
- reklámmentes
- nyílt forráskódú
- magyar nyelv
- van 64 bites verzió
- aktívan fejlesztikA beállításaival kapcsolatban érdemes ellátogatni a Bittorrent topikba.
-
-
-
King Unique
titán
válasz droti25 #109143 üzenetére
Lásd egy másik esetnél leírtakat. Vagyis lemezkezelő, vagy külső particionáló program attól függően, hogy mit akarsz csinálni, hogyan helyezkednek el a partíciók, melyiket melyikkel akarod összevonni.
"újra particionálatlanná tenni"
Akkor ott a lemezkezelős törlés / DiskPart delete partition / clean... Ezt jelenti a particionálatlan = nem lefoglalt (unallocated). Meg sokan keverik itt a fogalmakat, attól hogy 1 db partíció van a lemezen, az ugyanúgy particionált, máskülönben nem lenne rajta partíció.
-
King Unique
titán
válasz droti25 #109148 üzenetére
Az előbb még a partíciók egyesítéséről volt szó. Most meg inkább törölted és újraformázod, vagy mi?
Egyébként alapesetben fájlrendszertől és kötetmérettől függően az alapértelmezettet, amit a Windows felajánl. -
King Unique
titán
válasz droti25 #109151 üzenetére
Akkor azt írjad, sőt eleve azzal kellett volna kezdeni, hogy újra akarod particionálni, formázni. Amihez ott a lemezkezelő, kötet törlése + új egyszerű kötet létrehozása lehetőség, valamint a parancssor. + Előtte szükség esetén az adatok lementése másik fizikai lemezre.
A végén csak kiderült, meg amúgy IEC szerint az nettó ~ 931,5 GiB lesz, mielőtt még az lenne a következő kérdés, hogy miért nem 1000.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest