Új hozzászólás Aktív témák

  • #54072192

    törölt tag

    válasz pepejoe #95229 üzenetére

    Érdemes frissen telepíteni, mert bár elég jól tűri a rendszer a hardverváltozást, de ezzel kizárhatsz néhány esetleges jövőbeli hibát.
    Az aktiváció továbbra is hardverazonosítóhoz kötött. A fiókkal való összekapcsolás csak egy plusz ellenőrzésre van, ami megkönnyítheti a költözést.
    Az OEM nem vihető át, de ha rákényszerültél az alkatrészcserére, mert mondjuk tönkrement az előző alaplapod, akkor az ügyfélszolgálat aktiválhatja neked az új gépen.
    Első körben neten kell próbálni aktiválni, aztán a hibaelhárítót kell használni, végül az ügyfélszolgálatot kell hívni.

    + Doky586
    Nincs szó olyanról, hogy mindig belépve kell lenni a fiókba. Az a fiók a te neveden van, ahhoz van kapcsolva egy gép. Probléma esetén a fiókodról leveszik, és új gépet kötnek hozzá. Ennyi.

    qqzs: Lépj be neten a fiókodba, és a fizetési adataidnál ott kell lennie mindennek, amit bármelyik szolgáltatás használata közben megadtál. Magyarországon nem lehet hozzáadni, de lehetséges, hogy más régiójú profillal igen. [link]

    erdey_a: Ha driverre gyanakszol, akkor egyszerűen telepítsd fel azt, amelyiket jónak gondolod. Ha nem inkompatiblis a rendszerrel, akkor felül fogja írni a meglévőt (kivéve, ha a telepítője ezt nem engedi).

Új hozzászólás Aktív témák