Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxkex

    senior tag

    Sziasztok!
    Habár nem gondolnám, hogy közvetlen Windows 10 topikba tartozik a kérdésem de mivel Windows 10 oprendszerem van így mégis itt teszem fel! :) Inkább úgy fogalmaznék, hogy Windows kérdésem van.

    1. A feladatütemezőben, hogy tudok elindítani egy programot amit a Microsoft Storeból raktam fel ? - Természetesen egy programot amelynél én adtam meg, hogy mit hova rakjon nincs probléma. Itt is csak avégett van probléma, hogy nem tudom elérni a futtatható .exe fájlt amelyet kiválasztok indításra.
    2. Szintén feladatütemezős kérdés. Szeretnék egy olyan feladatot létrehozni amely elindít egy programot de csak akkor ha hétfő-péntek közötti nap van és egy bizonyos idő intervallum között (legyen 9-17) bekapcsolom a gépet és bejelentkezek. Ha elmúlt 17 akkor pedig kilövi. Ha még nincs 9 óra de bejelentkeztem akkor nem indul el a program, viszont ha időközben 9 óra lesz akkor elindul.

    A második kérdés ötlet adója az Androidos Tasker nevezetű programocska. Itt azt valósítottam meg, hogy ha egy adott esemény következik be a google naptáramban lefuttat egy taskot(program indít) majd amikor vége lesz az adott eseménynek annak a tasknak az inverzét(program állít) futtatom le. Valami ehhez hasonló is jó lenne Windowsra ! :)

    Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

Új hozzászólás Aktív témák