Új hozzászólás Aktív témák

  • csixy

    addikt

    válasz svgyula #79638 üzenetére

    Eljött elvitte a gépet és holnapra újra telepíti. Nem ülhet ott mindig mellettem.
    Tudod ez nem olyan mint mondjuk egy bank 10-15 egyforma munka állomással.

    Mi akik hasonló munkát végzünk mindannyian 1, 2 esetleg 3 géppel dolgozunk különböző helyszíneken és mindegyik helyszín egy kicsit más, különböző gépek különböző számítástechnikai tapasztalat, különböző perifériák. Csak egy a közös , a munkahelyen használt (mondjuk ki akármilyen célú adatbáziskezelő és kiszolgáló) program. Mi például a kolléganőmmel váltóműszakban használunk két gépet hálózati konstellációban. Ma pont az döglött le ,amin az adatbázisom van. A kolléganőmnek az a szerencséje, hogy az ő adatbázisa egy hurcolós USB-s vinyón van, s így meg lehetett csinálni , hogy ő tud dolgozni egyenlőre egy géppel kicsit kevesebb lehetőséggel addig is amíg az én rendszeremet újra húzzák.

    Persze menteni rendszeresen szoktunk , de azt hiszem , hogy én is be fogok szerkeszteni ezután egy külső USB-s vinyót is , amin a felhasználói progi mappáját szőröstől bőröstől az adatokkal együtt mint egy tükröt csak a biztonság kedvéért folyamatosan életben tartok.

    Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

Új hozzászólás Aktív témák