Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Geth #79543 üzenetére

    "Nem tudtam, hogy idáig rosszul csináltam. Mit tudnék optimalizálni?"

    A Te az nem neked szólt, általános alanyként használtam, annál is inkább mivel fogalmam sincs arról, hogy milyen a rendszered, csak mivel veled beszélgettem azért írtam így. De ezt te pontosan tudtad, csak kötözködsz. Ilyeneket tényleg fölösleges írnod. :P

    "Ha nem kérdezhetem meg, akkor ennek a kommentednek mi értelme?"

    Megkérdezheted. Miért ne kérdezhetnéd? :F Pontosan annyi, mint a válaszodnak. :P

    "Mióta van fent Neked a Win10?"

    Kb. 1.5 hónapja. Azaz a Windows 10-el kapcsolatba semmi tapasztalatom sincs. Viszont nem is olyat írtam, amihez nagy tapasztalat kell, hanem általános dolgokat. Azt látom, hogy a topikban, bármennyire is próbáljátok user errornak feltüntetni, nagyon sok hiba merül fel, ami nem hiszem, hogy minden user error lenne.
    A habár a Windows 10-el gyakorlatilag még nulla tapasztalatom van, a számítástechnikával 1978 óta foglalkozom. Nem informatikus a szakmám, biológus vagyok, de tagja vagyok a Neumann János Számítógép-tudományi Társaságnak 1994 óta. Ja és jól ismerem a SZTE rendszergazdáinak zömét és tudom, hogy mennyi gondjuk van a Windows 10 nagy frissítéseivel.

    A mostani rendszerem jó, semmi hiba sem merült fel eddig. Induláskor felmerülő hibáért nem én vagyok a felelős, mert a rendszert nem én telepíttettem, a boltban rakták fel, ahol a gépet összerakták. Valószínűleg a telepítő sem hibáztatható, mert az Asrock site-ról letöltött (legfrissebb), valószínűleg hibás driver okozhatta. Most, csak a Windows által telepített driverek vannak fenn, pontosan ugyanazzal a programokkal és a rendszerbe pontosan ugyanazokat a változásokat csináltam és mégis jó. Ezért is gyanakszom a driver hibára, ami az első (egyetlen) hibát okozhatta.
    Az alaplap gyártó által javasolt, egy elfogadott hardver gyártó által feltett, Microsoft által hitelesített driver használata pedig nem nevezhető gányolásnak. Ez egy nagyon bosszantó pech volt.

    Most igyekeztem minden kérdésedre válaszolni, ha nem is sorban. Ennyit legalább értékelsz? :)

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák