Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz DeathAdder #7454 üzenetére

    Igen, akkor csak működik, ha "ráparancsolsz". :D
    Bár, megjegyzem nálam, még ezek után sem tudta leválasztani, mert az USR hibaüzenetet dobott ki...

    Nagyon kényelmes a billentyűkombináció, ezekkel a programokkal lehet Windows alatt, de Linux alatt megoldható natívan is. :))
    Amúgy van még egy, de már ingyenes alternatíva Windowsra, ami szintén tud billentyűkombinációval leválasztani és jobb, mint a beépített: USB Disc Ejector.

    Hiába írtuk be, vagy más, ha eddig nem léptek, vsz azután se fognak...direkt meghagyják a basic szintű cuccokat, hogy a külső fejlesztők kenyerét se vegyék el. A Crystal Rich ezután is hálás lesz az MS-nek. :DDD
    Ráadásul még az is kényelmetlen, hogy pl. modern felületen erre abszolút nincs semmilyen opció...Win8.1-ben max a gépház eszközök menüben lehet valamit csinálni, de az nem szimplán leválasztja, hanem teljesen, illesztőprogrammal együtt kukázza a rendszerből az eszközt, ami így nem az igazi. W10-nél is max ez van, de normális lehetőség nincs, illetve a Sore-ban egy nyomorult alkalmazást se találni ilyenre.

    (#7455) Szaby59: pontosan nem derült ki, hogy milyen WD külső meghajtóhoz használod (gyári / rackben?), illetve ő sem írta, hogy neki olyan volna. Utóbbi esetben, meg a hajára kenheti, ha az övével nem működik.
    Persze, hogy csinálja többi Windows alatt is, ez már évek óta alap... :D Sőt azt vettem észre, hogy az Unlocker is pl. Win7 alatt működik csak normálisan, 8.x-től fölfelé már nem mindig jeleníti meg a zároló folyamatokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák