Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz half333 #7198 üzenetére
Pendrivera is elég kiírni. De azthiszem, ha frissítei akarsz, mondjuk win7, vagy 8-ról, akkor elég kicsomagolni az ISO-t, pl. Winrarral, és onnan elindítani a setupot.
De, mivel ez még erősen bétarendszer, én a pendriveos iso kiírást javaslom (pl. rufussal, universal usb installerrel), és nulláról telepítést. Beleértve a bootoló HDD-ről az összes partíció törlését is, hogy tényleg üres gépre települjön. Ilyen célokra jó, ha van az embernek egy 100-200 gigás HDD-je, amin tetszőlegesen próbálkozhat, és ha nem válik be, csak visszadugja a régit. -
törölt tag
válasz King Unique #7197 üzenetére
Van GUI, csak a 10-ben jelenleg le van tiltva a gomb, amivel ki lehet kapcsolni (érthető módon, ettől Insider). Persze, hogy ott van 8.1 alatt is, már a Vista óta van ez a program.
De látom, hogy fokozódik az élmény mellett a paranoia is, csillapítsd
noxon: Újraindítás után megint ezt adja be? Online vagy helyi fiókkal telepíted?
[ Szerkesztve ]
-
DaWe94
senior tag
válasz azopi74 #7203 üzenetére
Nálam nem minden program működött rendesen, hiába szedtem ki a windows.old mappában lévő program filesból, ezeket lehetett szépen újratelepíteni. A driverekkel nem volt gubanc, még a noname webkamerámhoz is megtalálta a megfelelő drivert, amihez a 8.1 pl nem.
Telepítéshez elég bemountolni daemon-ba pl.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
-
azopi74
addikt
Nézd meg a setup logot, hol akadt el pontosan, hátha okosabb leszel. Megpróbáltad mégegyszer? Béta rendszereknél néha előfordul, hogy elsőre nem megy gel, aztán másodikra igen amúgy hardver milyen? CPU, GPU, RAM, szabad tárhely? Van valami periféria csatlakoztatva (ha igen, install alatt távolítsd el. (Persze ne az egeret és a billentyűzetet ha sima USB-s, akkor azok nem okozhatnak gondot.
-
noxon
őstag
válasz azopi74 #7209 üzenetére
A (nem) telepített windows mappában keressem a logot? setupact.log ezt találtam benne, nem sok minden van, max feltöltöm valahova, mert nekem nem mond semmit ami benne van.
Perifériaként usb eszközök vannak csak , meg a tv rákötve hdmi-vel, más nem.karak_22 még nem kért fiókot, de nem helyivel szeretném, lehet a netet nem látja és az baj?
We live in a simulated world...
-
-
junior11
veterán
Megúntam a W10 TP-t, úgyhogy tiszta telepítéssel visszaraktam a W8.1-et. Ennyi elég az Insider programból való kilépésként vagy kell még vmit csinálni?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
törölt tag
Csak azért kérdeztem, mert nekem is egyszer csinálta ezt, mikor online fiókkal akartam indítani.
junior11: Elég annyi, de ha teljesen ki akarsz lépni a programból, akkor ezen az oldalon alul "leave program".
-
tomboy0013
veterán
Hogy tudok sötét hátteret állítani a beállításokban a 10130-asban. Egy régebbi verzióban sikerült a registry-be (vagy hol) valamit beírkálni hogy sötét háttér legyen világos helyett. Lehet ilyet a jelenlegi verzióban?
-
CharlieDrop
veterán
tudok-e olyan oldalt, ahol az új funkciók billentyűzetkombinációi vannak összegyűjtve?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
azopi74
addikt
"igazándiból a cubase-m és pluginjei/beállításai miatt parázok legjobban..legacy driver pl. emu 1212 kártya, még a w7 driver is béta vagy mi "
Hát ezzel szerintem lehetnek gondjaid, 'End of Service Life' a cucc egy ideje, lassan 10 éves hardver elvégre...
"support zéró, nem ismerem a felépítését a w10-nek, nem tudom mennyire veszi be a w7 drivereket."
Próbáld meg, de sok jóra ne számíts...
-
azopi74
addikt
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz azopi74 #7219 üzenetére
Ez komoly?
Ki sem próbáltam, pedig Win 8.1-et használok. Alapból ment fel a daemon tools mindig.. Működik rendesen?
Egyébként pont a 10130 telepítésén gondolkodom. Volt már fent egy korábbi verzió, talán az első preview, de annak annyi hibája volt, hogy használhatatlan volt napi szinten. Ennél a kiadásnál mik a tapasztalataitok?
Most már tényleg csak egy hónapjuk van fejleszteni..---
-
félisten
Bocs sracok, vissza kellene olvasnom, de:
ha va egy laptop, a BIOS-ban van a W8 Pro kulcs. Ha erre teszek egy W10-et, akkor meg tudok allni a vegleges verzional 'legalisan', anelkul, hogy ujratelepitenem?
while (!sleep) sheep++;
-
mefistofeles
addikt
Skacok, Melyik most a legutolsó hivatalos build?
Más... ha a 8.1 rendszerem helyére felteszem a legújabb buildet akkor a spartan ugyanúgy hibátlanul használja a beállításaimat amiket a felhőben tárolok mint ha IE lenne? Az utolsó próbálkozásomnál ez nem igazán volt még jó.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz mefistofeles #7225 üzenetére
10130 a legújabb hivatalos, amit az Insider programban le lehet tölteni ISO ként.
A másik kérdésedre sajnos nem tudom a választ..
---
-
bisti79
tag
Csak a belépési neveket hajlandó használni, jelszavakat nem tárolja... Egyéb dolgok ugyanúgy működnek rajta, mint a mezei exploreren.
-
t72killer
titán
Letölteni meg asszem a 10147-et lehet.
SzVSz ezek még erősen béták, simán lehet baki a működésükkel. RTM előtt én nem vesződnék vele.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
mefistofeles
addikt
Skacok, feldobtam a 10130-at, eddig nincs igazi probléma. Beállítottam a levelezési fiókokat stb. de egy adott internetes oldal belépési adatait, hogy tudom elmenteni?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Most telepítettem a win10et HP Probook 450 G2-re. A kérdésem az lenne, h ilyen helyes funkcióbill működést meg ujjlenyomatolvasós log in-t el is lehet felejteni? Minden más rendben van, esetleg még annyi, h Cortana hol hallgat a nevére, hol nem. -
Bandi8bácsi
tag
Üdv. Bocsi a láma kérdésért, de hogy lehet ellenőrizni Win 7-en, hogy az kétséget kizáróan jogtiszta, ezáltal upgradelhető?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Bandi8bácsi #7233 üzenetére
aztan szerintem van olyan tores, ami ezt is atveri.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
King Unique
titán
válasz Bandi8bácsi #7233 üzenetére
Megnézed a Windows mappát, illetve a folyamatokat, nincs-e ott KMS, vagy AutoKMS...
De egyébként teleptő média doboza, számla, notin matrica?
Amúgy meg ezer éves hír, hogy a kalóz verziókat is lehet upgrade-elni Win10-re. Max ugyanúgy nem lesz jogtiszta és be kell majd okosítani még1x.[ Szerkesztve ]
-
Bandi8bácsi
tag
válasz King Unique #7235 üzenetére
Most olvastam HVG-n, hogy a kalózverziók csak az Insider program keretén belül kaphatják meg, azaz kötelező lesz a béta buildek használata. Vagy kacsa lenne a hír?
A win 7 ellenőrzés azért kéne, mert ismerősöm sufni pc boltban telepítette, és Elvileg eredetit kapott, de nagy a gyanú, hogy átverték ( ilyesmi sztori). Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz Bandi8bácsi #7236 üzenetére
Hogy telepítették neki? Laptop vagy asztali gép? Eredetit csak úgy tudtak telepíteni, ha az ismerődődnek van hozzá megvett licence.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Bandi8bácsi #7236 üzenetére
HVG.... Nem, én úgy tudom, hogy akinek nincs frissítési alapja, vagy lehet ehhez is kell, az Insider tesztelőként, azt az MS fiókot használva potyázhat. Frissíteni kalóz 7-esről is lehet, eddig is lehetett, csak a fenti 2 dolog jöhet +ba.
Ha boltban külön megvásárolta hozzá a WIn7-et, akkor arról vmi számlának, doboznak stb. lennie kéne. Ha nincs semmi, akkor vsz feketén felraktak neki egyet egy 5-ösért, vagy néhány sörért.
-
Ivan15
senior tag
ilyen 2D-s hanyadek felület lesz a Windows 10? Ezt most komolyan? Maradok a Windows 7-nel
-
nagyúr
Szerintem lesz olyan "áttetsző" taskbar/tray opció talán, mint a 8.1-ben is van. Az jól néz ki.
Ha nem lesz, akkor tényleg ilyen f*s egyszínű lesz, cserébe gyors (és gondolom jól skálázható / vektoros ).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Nagymelák
senior tag
Azért a videón szereplő 99xx verzióhoz képest,rendesen változott, részemről (saját álláspont) egész fogyasztható állapotú kezd lenni,és nem csak kinézetre. Gyorsaságra és stabilitásra is vállalható,vannak még anomáliák,de ezekkel már együtt lehet élni. Nálam a 10130-as rendszer éles használatban van és semmi nagyobb gondom nincs vele.
[ Szerkesztve ]
-
Ivan15
senior tag
válasz #85552128 #7240 üzenetére
hat azert a win7-ben minden ablak es ikon az arnyekolasok miatt mintha kiugrana a kepböl, masreszröl a win10 ikonjai izlesem szeint erösen leegyszerüsitettek, valoszinüleg, a telefonok miatt, hogy azokon is jol fusson (illetve pontosan ugy nezzen ki a dekstop mint a telefonokon) - termeszetesen egy telefonon, mivel nem mindenkinek a legerösebb van, minden 3D effekt nelkül tud csak letezni. Ez a nagy közös nevezö es szerintem egy mar tul nagy kompromisszum deskstopon. Masreszröl valoszinüleg megneztek a trendet es aszerint egyre kevesbb laptop van es lesz eladva
[ Szerkesztve ]
-
Nagymelák
senior tag
válasz premete #7243 üzenetére
A saját éles használatomra gondoltam,mivel csak erről tudok nyilatkozni!
Nem tudom munkára + megélhetésre használni mennyivel rosszabb,de mivel egy fejlesztés alatt álló rendszerről van szó,úgy gondolom hogy aki megélhetésre használja a gépét akkor nem fog vele kísérletezni. Viszont nem vagyok arról teljesen meggyőződve hogy már most ne lenne munkára alkalmas. -
premete
veterán
válasz Nagymelák #7245 üzenetére
Plusz még az sem mindegy, hogy otthon, az asztalin, all-in-one preactivated windows 7-8 helyett, vagy útközben, a gyárilag windows 8.1-gyel kiadott notebookról beszélünk. Utóbbiakkal van több gond, mert pl. menet közben nem igazán lehet ethernet kábellel és vezetékes perifériákkal használni.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Nagymelák
senior tag
válasz premete #7247 üzenetére
Otthon,legális Win 8.1 helyett használom. Notebook nem érint bár nem tudom hogy hajnalban az 1-es villamoson mi lenne olyan fontos számomra hogy notebookkal a kezembe rohangáljak.
Gondolom a notebook gyártók is lassan készülnek a illesztőprogramokkal,de valószínűleg ott is javulni fog a helyzet. -
netpeti98
addikt
A Desktopon ilyen icon set van jelenleg
Az ablak keretek nem lesznek átlátszóak, viszont a tálca, action center, Start, és a naptár igen.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC játékok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest