Új hozzászólás Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    Sziasztok! Win10-Win7 frissétés a kérdésem. Hamarosan lejár a határidő és úgy döntöttem, engedek az erőszaknak és frissíteném az asztali PC Win7 rendszert win10-re. (Ezt már megtettem laptop win8.1-win10-nél)
    Problémáim, kérdéseim:

    1.) C:\ SSD-n van a Win7, Office2010 és még néhány vásárolt program. Van HDD 2 felé partícionálva, ahol HDD D:\ partíción szintén vannak win7 alól telepített programok, meg jónéhyány Felhasználó/Dokumentumok (pl. Office, Képek, Letöltések, stb.) helyeket átirányítottam ide (megfelelő NFS jogokkal)
    Kérdésem:
    Ha majd nekifogog a win10 frissítésnek, előtte, win7 alól uninstalláljam azon programokat, amik D:\-re lettek telepítve?
    Szüntessem meg a pl. office2010 és stb dokumentum "átirányítást" D:\ HDD-re?
    Uninstall minden program a Win7 és Office2010 kívül, majd visszarakom őket win10 alatt?
    De ha már uninstall minden, driverekkel mi legyen? Az is töröl, majd keresek az eszközökhöz win10 megfelelő drivert? Pl.VGA ?

    2.) Win7 alatt van 1 rendszergazda és 2 korlátozott felhasználó fiókom. Win10 telepítés előtt töröljem a 2 korlátozott fiókot, majd létrehozom telepítés után?
    Bár mint írtam van a laptopomon win10, de azon a rendszergazda és 2 db korlátozott fiók bejelentkezési adatok nem ugyan azok mint win7-en.
    Ha PC-n frissítek, jó lenne szinkronizálni, tehát ugyan azon adatokat használni.

    Nos, ha egyszer belefogog a frissítésbe, hogyan járjak el? Tudtok tanácsot adni?

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Új hozzászólás Aktív témák