Új hozzászólás Aktív témák

  • Geth

    addikt

    válasz Aureal #151676 üzenetére

    Lemaradt egy fontos szó: szekvenciális. Ha OS tipikus workloadról van szó, inkább a kisebb méretű, de random írás/olvasás grafikonokat nézegesd (a szekvenciális amúgy valóban teljesen rendben van).
    Viszonyításképp tegyél mellé egy nem kifejezett high-tech samu 840 evo-t - ilyenem van nekem is (cdm képet neten találtam, mert már évek óta a fiókban pihen "pendriveként"), arra úgy emlékszem kevesen panaszkodtak.

    Mivel szokásod nem konkrét típusokat írni, azzal dolgoztam amim volt, így az intenso-ra azért írtam azt amit, mert a neten rákeresve van olyan intenso márkájú ssd, amit a jelek szerint kár volt összekalapálni a gyárban. A Tied a jelek szerint annál egy fokkal jobb, szuper.
    Nem írtam, hogy átlagos HDD-im vannak (exos x20), egyébként nem a win desktopokban laknak, így sajnos nem tudok ilyesmit csatolni, neten megtalálod.

    Annyit tudok javasolni, hogy az én storage szituációm helyett (jelzem, nincs problémám) koncentrálj még az Atom procira, ez valahogy elsikkadt útközben. Más is felhívta rá a figyelmed, hogy hiába több évvel régebbi adott esetben egy Celeron (ugye megint: melyik?), lehet hogy agyonveri ezt az Atomot, mert az Atom fogyasztásra van optimalizálva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák