Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
-
törölt tag
Valaki arra valamit???
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz csizi90 #13531 üzenetére
Security: The Toshiba Encore WT8 offers some unique and advanced security features. Naturally Windows 8.1 offers multiple user logins and a guest mode but there are some important hardware features. TPM2.0 is an off-chip storage unit for security keys, for example. More interesting for users might be the Bitlocker encryption that can be enabled for the main partition if you use a login with a Microsoft Live account. The Live account allows remote control of your password, a security log (including locations and alert levels) and trust levels for connected devices, control of two-step authentication (if needed. Can use an offline application available on a Windows Phone.) Windows Defender anti-virus is built-in and offers free updates. Most of these features are available on other Windows 8.1 tablets.
Romanes eunt domus
-
mackosajt
addikt
válasz #10234880 #13553 üzenetére
milyen VGA?
Mit nem találsz pontosan? Melyik drivert raktad fel?
Nálam 15.7-tel pl. CCC sem volt, aztán 15.7.1-el már megjelent, és minden megvan benne.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
válasz mackosajt #13559 üzenetére
a VGA-t nemtudom megmondani sajnos,. és most legutóbb a legujabbat tettem fel, azt amit az előttem lévő h.sz.-be is felakar rakni az illető. És csak a catalyst control center ven meg nekem abba,de a grafikára való dolgok,seholsincsenek, és igy a képernyő felbontásom is maradt 1024x valamennyin,amikor 1300 valamennyin kéne lennie. Próbáltam régebbit, és ezt a legujabbat is,. és ugyanaz a probléma.
Ati mobility readon hd 4200 series, amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz #10234880 #13560 üzenetére
asztalon jobb klikk -->
Képernyő beállítások -->
Speciális megjelenítési beállítások
Így sincs meg a felbontás?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
alfa20
senior tag
Akinek frissítési problémája van nem tölti le vagy 0xC1900101 - 0x20017 hibára fut, az alábbit próbálja meg:
1) Újra indítás
2) Windows Update
3) Fontos frissítések telepítése
4) Ajánlott frissítések telepítése
5) Frissítési mappa ürítése: "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\*" (Ne a SoftwareDistribution mappában lévőket töröld!!!)
6) Lemezkarbantartó futtatása (rendszergazdaként!), felesleges fájlok törlése
7) Windows Store cache fájlok törlés: Win+R: WSreset.exe -> OK
8) Újra indítás
10) Windows 10 frissítésnem biztos, hogy mindenkinek segít!
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Alapvetően Linuxot használok, de az egyik laptopomon win8.1 is van. Megjelent rajta ez a frissítés 10-re.
Picit utánajártam és valahol azt olvastam, h megjelenéstől 1 évig lehet ingyen updatelni.
Ha frissítek 10-re, azt elvileg lehet bármeddig használni, de ha újrarakom a gépet 1 év múltán, búcsúzhatok a win10-től... (és ki kell fizetni, ha akarom még használni)
Valahogy le lehet majd menteni a rendszert, h tudjam később is használni?
Ui.: bocs ha vótmá'...
Köszi!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Gabesz87
veterán
Jelenleg még én is várok a soromra. Win10 beszerzésére regeltem már rég, úgyhogy várom az értesítést. Nem akarom "manuálisan" elkezdeni teleépítgetni, hogy én is belefussak valami hibakódba, meg mit tudom én mibe, amiket írtok itt. Meg legalább olvasom a tapasztalatokat addig.
Viszont! Ami engem foglalkoztat, hogy ha én a jövőben (teszem azt akár 1-1,5 év múlva) újra akarom húzni totál a Win-t, vagy ne adj isten alaplapot cserélek (nem fogok valószínűleg, csak lehetőségként írom) akkor most a legalitás hogy is marad meg? Hogy lesz hivatalos, aktivált Win10-em. Jelenleg legális 8.1 Pro-m van. -
törölt tag
válasz Mr Dini #13570 üzenetére
Ha egyszer frissítettél 10-re és aktiválta magát a rendszer, akkor megjegyzi a hardware-id-t (ami a gépet azonosítja) és legközelebbi újratelepítéskor ez alapján aktiválni tudod (1 év letelte után is).
Szerk.: elvileg még aktiválni sem kell, megcsinálja magától, amint netre tud kapcsolódni.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Fent van a firefox és az edge is ugye, szeretném a könyvjelzőket importálni a firefoxból, de ahol ki kell választani, hogy melyik böngészőből importáljon ott csak az edge van, mi lehet az oka?
-
Drenadar
veterán
Feltettem ezzel a friasitovel amit külön kellett letolteni. Jól megy. Tiszta telepítés nélkül minden megmaradt és megy nem látom szükségét tiszta telepítésre
-
titán
válasz Mr Dini #13570 üzenetére
Szia!
Ha even belul frissitesz 10-re, akkor ingyen megkaptad a rendszert es utana barmikor ujratelepited ugyan arra a gepre, automatikusan aktivalja magat. Itt megtalalod a szukseges programot ahhoz, hogy keszitsel magadnak iso filet, illetve frissitsed a jelenlegi rendszered windows 10-re.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Jelenleg Windows 7 fut a gépemen és regisztráltam a Windows 10-re 5 nappal ezelőtt!
Mikor tudom frissíteni mert eddig ezt írja
" köszönjük hogy regisztrált...
ok,értesítést kérek ha kész"Várjak türelmesen míg le nem töltődik?
-
Gabesz87
veterán
Jó ez világos is, tudom, hogy leírták már párszor, olvasom pár napja a topicot. De épp azt kérdeztem, hogy mi van alaplapcsere esetén, meg 1 év után? Merthogy 1 évig ingyenes a frissítés ugyebár. Vagy valami ilyesmi. 1 év letelte után, ha én újratelepítem, akkor magától aktiválódik (ugyanazon hardverrel persze)?
Másik, amit nem értek, hogy frissítés után minek kell a letöltött iso-val telepíteni? Ha felfrissíti a 8.1-et simán 10-re, és működik is minden gond, anomália nélkül, akkor minek kell még újratelepíteni? Persze nyilván jobb egy friss, újrahúzott rendszer, mint egy meglévőről frissített, de ha működik úgy is, nem sok kedvem van újratelepítgetéssel szívni (játékok+programok, nem csak a Win, az a legkevesebb).[ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
Windows 10 frissítés után nem volt hang és nem talált drivert a Creative X-fi XtremeGamer hangkártyámhoz a windows és a win8.1-es drivert feltéve sem működött, hiába jelezte hogy felismerte az eszközt és használatra kész. Kis nyomozás után találtam ezt az oldalt és ezzel a módosított driverral már megy a X-fi Win10-en:
-
Imi1981
veterán
Na felraktam(tiszta telepítéssel)a win 10-et.Nekem eddig lassabbnak tűnik mint a win8.1 (régi gyenge gép amd shem 3000+ proci ,3 gb ram ,geeforce gt220 videókártya) de még várok pár napig hátha beáll mert csak 1 órája van fent.Remélem gyorsul mert ez már pont zavar amennyivel lassabb.
-
törölt tag
Ez valami grafikai bug lehet, nem első alkalom, hogy előjön:
-
Воланд
titán
válasz Gabesz87 #13580 üzenetére
"1 év letelte után, ha én újratelepítem, akkor magától aktiválódik (ugyanazon hardverrel persze)?"
igen.
"Ha felfrissíti a 8.1-et simán 10-re, és működik is minden gond, anomália nélkül, akkor minek kell még újratelepíteni? "
latod ez egy jo kerdes. ha mukodik minden, akkor teljesen felesleges ujratelepiteni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
t72killer
titán
Valaki buherált már win10 iso-t win8.1 alatt DISM-mel? anno emlékszem, hogy win7 alatt nem lehett szerkeszteni a 8.1-es rendszerképeket, be kellett szerezni a DISM újabb verzióját.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kengyel
nagyúr
Valaki csinált már tiszta telepítést, a frissített Windows után ? Ha igen, aktiválta magát simán ?
kengyel
-
RazoR
veterán
Én hülye haver ajánlására leszedtem torrentről a 10-et és most az van fent. Ha szeretném az eredetit akkor rakjak fel egy 8.1-et és frissítsem, vagy ezt a 10-et tudom "legalizálni"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Politika
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest