Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz DrKapocs #123455 üzenetére

    Ha a Windows Update erővel csak a szolgáltatásoknál van tiltva, akkor az később visszakapcsolódhat, visszaváltva a normális (engedélyezett) működésre. De ha GPO szinten is megfelelően konfigurálva van + forgalmi díjas kapcsolat stb., akkor úgy igen, elvileg letiltható tartósan a frissítés. Aztán az ugye más dolog, hogy mennyire van értelme, meg beragadni egy pár hónap múlva amúgy is mégszűnt életciklusú verziónál, ennyi erővel akár echte EOL Windowst is lehetne használni, mint a már említett 7-es...

    Az, hogy nem működik megfelelően a Bluetooth, annak lehet több oka is, amire vannak különféle leírások, megoldási javaslatok, első körben ezeket kellett volna / kellene kipróbálni: [link], [link]. Valamint ha esetleg a nem megfelelő driver okozza, pl. manuálisan lett telepítve a megfelelő, amit a Windows Update lecserélt és utána jött a probléma, akkor elég az automatikus driverfrissítést letiltani, nem egyből a teljes Windows Update-et. Aztán a következő az, hogy ha a közvetlen funkciófrissítés, build upgrade után állítólag ennyire nem akar működni esetedben a Bluetooth, akkor meg lehetne próbálni a tiszta telepítést és úgy megnézni mi a helyzet.

    "telepítgetem újra a laptopom és napokat pazarlok el rá"

    Miért kellene mindig újratelepíteni a 0-ról? :F
    Ott van egyrészt a rendszer-visszaállítás, amivel szükség esetén vissza lehet vonni a nem kívánt módosításokat és visszaállni a jól működő állapotra. Másrészt a komplett rendszermentés-visszaállítás, amivel 1:1-ben lementhető és visszaállítható a rendszer, illetve a Windows 10-ben is van ehhez beépített eszköz. Harmadrészt ha egy funkciófrissítés után valami nem működik, akkor a gépházban adott 10 napig a visszaállás lehetősége az előző Windows 10-verzióra. + Az MCT-vel / letöltött W10 ISO-t felcsatolni a fájlkezelőben, majd a gyökerében futtatni a setup.exe fájlt a személyes fájlok és telepített alkalmazások megtartásával módszerrel a "javító upgrade" lehetősége ugyanarra / újabb verzióra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák