Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz Geth #102721 üzenetére

    Az első mondatoddal jelzed, nem érthető mit és miért kérdezek, aztán válaszolsz arra, amit elvileg "nem értettél". :D

    "minden egyes alkalommal a hosszabb felkeltés helyett kivárni az indulást majd utána megvárni amíg elindul a fejlesztőkörnyezet, adatbázishoz progi, webservice-hez progi, böngésző a nyitott tabokkal, stb?"

    Oké, értem, te ilyen szinten dolgozol a géppel, és jól jön, hogy folytathatod a munkát. Én, és szerintem nagyon sokan nem így használjuk a gépünket. Nekem tök mindegy, hogy az az 1-2 progi ami épp kell, betöltve ott van-e egyből, vagy én klikkelek rá. :)
    Én sokáig mindig teljesen kikapcsoltam a gépem, aztán átálltam az altatásra, és megkedveltem a gyors leállást és indulást. Használtam is egy jó ideig, amíg rá nem jöttem, hogy alvó módból időközönként magától is beindul a gépem. Nem igazán tudtam analizálni, hogy mitől, de a hálózati megosztásra gondolok, ami esetleg beindíthatja. Ez az egyik, ami miatt mostanában kevesebbszer altatom, inkább teljesen kikapcsolom. A másik, hogy egy pc-szervizes ismerősöm figyelmeztetett, sok baj van az alvó móddal, számos gépet hoztak be hozzá, ami alvó módból egész egyszerűen nem ébredt fel. Nem tudom, hogy van-e itt másnak ilyen tapasztalata, de ez a csávó vagy 20-25 éve ezzel foglalkozik saját üzletben, nem nyeretlen kétéves, elhiszem neki, amit mond. Ennek ellenére szoktam altatni a gépet, de most már csak akkor, amikor tényleg rövid idő múlva visszatérek.
    A hibernálást nem használtam sosem, és nem tudom, hogy arra is vonatkozik-e, amit a szervizes mondott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák