Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
Cs1csó
félisten
válasz Lauda #103204 üzenetére
Passz, talán csak azt jelzi, hogy eléri a OneDriver központot, tehát online a kapcsolat.
Ez friss telepítés utáni kép? (csak kíváncsi vagyok az első teóriámra.
Nálam mostanában azt csinálja - offline fiók - hogy a biztonsági központ pajzs alakú tálcaikonja nem mindig jelenik meg, gép bekapcsolás vagy újraindítás után.
-
titán
válasz Cs1csó #103205 üzenetére
Tegnap telepítettem a wint, eredeti professional 18362.263. A telepítéskor nem léptem be, csak megadtam felhasználónevet. Majd mikor mindent beállítgattam, aktiváltam a fiókot, belépve, a onedrive működik is, ha másolok a mappába/törlök onna, azonnal frissíti. Ezért nem értem miért írja, hogy lépjek be a fiókomba, hisz anélkül a onedrive nem is működne.
-
bobalazs
nagyúr
-
King Unique
titán
válasz Lauda #103206 üzenetére
Egyébként nálad hogyan lett 1903-as verziónál a buildszám 18362.263, amikor a hivatalos leírás szerint jelenleg a 18362.239 az aktuális? Csak érdekel, mert nálam (is) az utóbbi van fent és a Windows Update jelenleg a manuális kereséssel sem talál újabb összesítő frissítést, amivel változhatna. ITT egyébként látszik, hogy létezik az előbbi is, viszont az elvileg az Insider Preview verzióra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
válasz King Unique #103208 üzenetére
Nem hivatalos helyről való telepítő.
twofatcat Köszi, érthető.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz CsaBully #103211 üzenetére
Aktív partíció legacy (CSM) telepítésnél szokott lenni, ahol normál esetben a telepítésnél létrehozott 5xx MB-os System Reserved partíció az aktív, de lehet akár a C is. Nálad ezek valemelyike nem volt aktív és azt állítottad vissza újra aktívra?
(#103212) Lauda:
Akkor érdekes, ha nem Insider és mégis ilyen. Mármint, ha a "nem, hivatalos helyről való" eset áll fenn, mert ellenkező esetben (vessző nélkül) ki tudja.[ Szerkesztve ]
-
CsaBully
tag
válasz King Unique #103214 üzenetére
Igen, a System Reserved volt inaktív ezt állítottam aktívra usb-ról boot-olva partition manager-vel..
Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.
-
-
ph2012
senior tag
Windows 10 Home, 1809 build. A jobb klikk törlésnél nem ugrik fel üzenő ablak, hogy tényleg akarom törölni. Egyből törli a fájlt. Mitől lehet ez a probléma?
-
King Unique
titán
válasz ph2012 #103223 üzenetére
Azért, mert nem véglegesen törli, hanem a lomtárba helyezi a fájlt, ahonnan még visszaállítható. Ha a Shift + Delete opciót használod, vagyis végleges törlést csinálsz, akkor viszont eleve rákérdez, sőt figyelmeztet is a végleges törlésre. Ha ez zavar, mindig akarsz a törlés előtt megerősítést, akkor a lomtár tulajdonságainál be tudod ezt kapcsolni, amit a másik válaszban linkelt leírás szemléltet.
Aztán az más dolog, hogy ha egyből véglegesen törlöd a fájlt, vagy nem ér el a lomtárban és amiatt lesz véglegesen törölve, az nem feltétlen jelenti azt, hogy utána egyáltalán nem lehet visszaállítani. Sőt, adatmentő programmal általában simán, ha azóta nem lettek új fájlok másolva a helyére, nem történt felülírás. De ha mondjuk pl. ezzel történik a törlés, akkor már nem nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Lauda #103206 üzenetére
Lehet olvastad már nagy Windows újratelepítő vagyok, és megfigyeltem, hogy pontosan 24 órával a telepítés után ez a felirat nálam is megjelenik a Windows biztonsági központban a Fiókvédelemnél, ilyenkor rákattintok hogy BEZÁR és kész. Azt is írtam, hogy én helyi fiókkal használom, és én nem használom a OneDrive-ot.
Ahogy twofatcat írta: A Onedrive-ba bejelentkeztél MS fiókkal, a Windows-ba nem csak helyivel. Erről szól a felirat.
Tehát a Windows helyi fiók miatt van ez, azt gondolom amúgy két dolog lehet:
- mivel van MS fiókod lehet ezt érzékeli az MS központ és látja, hogy mégis helyi fiókkal használod ezért hívja fel a figyelmedet a telepítés után 24 órával (nekem is van MS fiókom egy párszor használtam de már évek óta csak helyi fiókot használok, nem látom szükségét: se OneDriver, se UWP-s appot nem használok)- lehet csak simán MÁRKETTTING, egy kis reklám, hogy csinálj (ha nincs) MS fiókot, hogy minél többet tudjon rólad az MS
xy.zsolt
Biztos az nem vagyok, de erre emlékszem, tehát mikor lefut az ellenőrzés, és kiírja, hogy szabad a pálya és telepítheted a frissítés akkor felhívja a figyelmedet, hogy ez hosszabb ideig is eltarthat és ezért rákérdez, hogy most belevágsz e.
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki ötletet adni, hogy bt-n keresztül fájlok feltöltését, hogyan lehet úgy megoldani, hogy ne kelljen egyenként a fogadás gombot minden feltöltés előtt nyomogatni?
PC
-
törölt tag
Sziasztok!
[link] Ilyen windowst merjek vásárolni ? Késöbbiekben nem lesz vele problémám ?
-
nagyúr
válasz #38464487 #103239 üzenetére
"1 évig jó és utána kuka ?"
Nem azt mondta. Azt mondta, hogy ha csak 1 évig jó, akkor is jobban megéri, mint az eredeti áron megvenni.
Valószínűleg egyébként régebbi gépekről leválasztott, az eu-ban legálisan árult win10-ről van szó. Itt, a hardveraprón is van bőven 3k körül eladó win10, sok esetben több száz pozitív értékelésű eladóktól.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Srácok van olyan program ami megnézi mi miatt kapcsol ki a gép nagyon lassan?
Van hogy 3 percig is teker, mielőtt leállna a gép.
Meg kellene néznem mi az ami nem zár be és kapcsol ki.
Van ilyenre program, vagy valami ötlet?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
válasz Kékes525 #103243 üzenetére
lehet olyat ami csak egy hónapig, Win10 E3/E5 per user/per device alapon.
Illetve M365-re is elő lehet fizetni havi jelleggel akár mondjuk egyéni vállalkozóként.
De ez teljesen más tészta.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Kékes525
félisten
válasz Sub-ZeRo #103244 üzenetére
Enable Verbose or Highly Detailed Status Messages In Windows 10/8/7
Ezzel meg orvosolhatod a hibát. Download Ultimate Windows Tweaker 4 for Windows 10, A felső három csúszka
Huh, most látom, hogy ez az Ultimate Windows Tweakerben van. Akkor csak egy program kell.
Kicsit máshol van mint a képen, de megtalálod. [kép]
Vagy a Group Policy Editorral, vagy a Registry Editorral csinálod meg.
(#103245) pzstm
Erről nem tudtam. Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
válasz #38464487 #103242 üzenetére
Akkor inkább utald nekem azt a pénzt. Ugyanolyan illegális kópia marad, de "jó" helyre kerül a pénz. Lásd
103077.Szerinted egy Roman garázscég milyen szerződésben van az MS-el, hogy töredék áron adja a hivatalosan beszerezhető példányokhoz képest?! Ez annyira lesz legális mintha egy kulcsgenerátorral aktiváltad volna. Semennyire.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs